Hızlı Soru - Cevap

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Öne çıkan konu #601
herkese hayırlı akşamlar bugün park yerinde biri nasıl kapı açtıysa arabaya çarpmış nasıl giderebilirim bu beyaz boyalı arabanın eserini size zahmet bi akıl verin abilerim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Boya transferi gibi gözüküyor pasta ile gider

Eğer çukur varsa düzeltme ve rötuş yapılabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Detail Guy' Alıntı:

cevap için sağol abi evet boyasi geçmiş galiba çukur yok gibi makine felan yok ped ile olur mu herhangi bi tavsiyen var mı ? bi de aldığımda da şunlar vardı bunlarda aynı şekilde geçer mi tırnağa gelen bişey yok

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
safa43' Alıntı:
Detail Guy' Alıntı:

cevap için sağol abi evet boyasi geçmiş galiba çukur yok gibi makine felan yok ped ile olur mu herhangi bi tavsiyen var mı ? bi de aldığımda da şunlar vardı bunlarda aynı şekilde geçer mi tırnağa gelen bişey yok

Elle uğraş biraz, geçer.Tam sıfır geçmese bile gözüne takılmaz.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Kimyasal adamlardan sürpriz hediye gelen bezleri deneyen yok mu
Herhangi bir yorum bulamadım

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
onurçiko' Alıntı:
ccibb' Alıntı:
Kimyasal adamlardan sürpriz hediye gelen bezleri deneyen yok mu
Herhangi bir yorum bulamadım
Ben denedim, güzel bez, yıkama konusu açacam orada bahsedecem.
Merakla bekliyorum
Kimyasal adamlarda fırçalarla beraber güzel paketler yapılmış sizin yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Davlumbaz temizliği için fırça önerebilir misiniz dostlar? Geçen aldığım zımbırtı dokunmadan temizlik yapamadı. Sanırım kirleri dürtmeden temizlenemeyecek.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paian' Alıntı:
Davlumbaz temizliği için fırça önerebilir misiniz dostlar? Geçen aldığım zımbırtı dokunmadan temizlik yapamadı. Sanırım kirleri dürtmeden temizlenemeyecek.
Bunu öneririm.

UXCELL Kamyon Araba Temizleme Aracı Tekerlek Konuştu Jant Su Fırça Temizleyici Sarı Siyah
http://s.aliexpress.com/6jme6ri2?fromSns=Copy to Clipboard

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Paian' Alıntı:
Ceviz mi temizlik yapmadı @paian ?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Paian' Alıntı:

Sana @onurçiko nun kullandığı CG fırçadan vereyim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Murat' Alıntı:
Paian' Alıntı:

Sana @onurçiko nun kullandığı CG fırçadan vereyim :)

Let's talk business :D

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Paian bugünlerde yoğunum. WhatsApp dan görüşelim. Pazar günü elden teslim edebilirim.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
selam arkadaşlar;
aracımda pek çok kılcal çizik mevcut her nekadar detail ile ilgilensemde eski sahibi tarafından oluşmuş hareler yıkama çizikleri. Spot altında belli oluyor sadece. kendim polisaj yapmayı bilmiyorum ve açıkcası pekde gerek duymayıp polisaş işini bu işi bilen profosyonllerin yapması taraftarıyım.. yılda 1 yada 2 kere polisaj yapmak için makine vs almak bana gereksiz geliyor.
Sıkıntım şu ben bu çizikleri gidermek için bir kurum yada butik olarak bu işi yapan birileriyle anlaşsam diyorum
üstüne wax mı yaptırsam yoksa aklımda sonax ın cc36 seramiği var onu mu yaptrısam

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@razumuhin bence bir makine edinin :) Kendiniz uygulama yapiyorsaniz seramik yerine wax kullanmaniz daha guzel olacaktir. Sonax cc36 yi bulmaniz biraz zor olabilir

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Arkadaşlar. Lake country nin iki tür pedi var. Biri düz yaban diğeri noktalı gibi bunun farkı nedir. birde waffle gibi onlar var. Yılda bir kullacağım için befar mı alsam. Kararsızım

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
hendeser' Alıntı:
Arkadaşlar. Lake country nin iki tür pedi var. Biri düz yaban diğeri noktalı gibi bunun farkı nedir. birde waffle gibi onlar var. Yılda bir kullacağım için befar mı alsam. Kararsızım
Delikli olanlar daha iyi soğuma sağlayabilir diğerlerine göre. Lake ürünleri iyidir. Befarı tek kullanımlım gibidir. Lake ile daha çok uygulama yapılabilir.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dış plastik,lastik,davlumbaz,paçalık ve paspaslarda şuana kadar Meguiars Hyper Dressing kullandım.Uygulama kolaylığı,bıraktığı görüntü ve dayanım olarak çok memnundum fakat şimdi baktımda şuan hiçbir yerde bölünmüş olarak yok ve galonun fiyatı yüksek.3D Magic dressing almayı düşünüyorum fakat solvent içermesi tedirgin etti beni.Renault Master aracımızın neredeyse yarısı trimlerden oluşuyor :) Her hafta yıkadığım için çok uzun dayanım beklemiyorum ama trimler yıpranık olduğu için parlaklık veren bir ürün olmalı.Linkteki ürün hakkında bir fikri olan var mı ? Veya başka sıvı parlatıcı önerilerine de açığım.
https://urun.n11.com/parlatici-ve-temizleyici-sprey/prowax-lastik-parlatici-5-lt-P52794832