Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri güle güle kullanın. @Hobiotom @FloweyTurkiye hata giderildiğine göre herkes gümbür gümbür alışverişe devam ediyorken kampanyayı biraz daha uzatın derim düşünen arkadaşalr kaçırmamış olsun. ;) @UrTR benim S3 ü diğer malzemelerle yollarsın bir dahaki sefere sana zahmet yoksa bu gidişle birikecek gene bişi almayacaz lafı yalan olmasın. :)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkese hayırlı olsun yeni ürünleri güle güle kullanın. @Hobiotom @FloweyTurkiye hata giderildiğine göre herkes gümbür gümbür alışverişe devam ediyorken kampanyayı biraz daha uzatın derim düşünen arkadaşalr kaçırmamış olsun. ;) @UrTR benim S3 ü diğer malzemelerle yollarsın bir dahaki sefere sana zahmet yoksa bu gidişle birikecek gene bişi almayacaz lafı yalan olmasın. :)
Sen ne zaman istersen reis

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valla şahane olur x50 ve s3 alımı yaptım. B33 için pusudayım kart hesap kesim sonrası da onu alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...