Honda civic fd3 uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün garajımıza honda civic var fd3 konuk ettik

Aracımızın detaylı yıkanması demir tozu temizliği ve kil uygulamasını gerçekleştirdik bu işlemlerde demirtozu temizleyici olarak Koch chemie fb kullandım kil olarak disk kil kullandım
Polisaj işleminde seçimlerim rupes coarse ve 3m 09639 oldu

Araç öncesinden spiral ile yapılan polisaj işlemine maruz kalmış ben polisaj diyorum siz istediğinizi diyebilirsiniz
ve boya 73-82 mikron arasındaydı haliyle bazı yerler 71 bazı yerler 88 çıktı ancak ortalama Ölçümler 73-82 bandında gidiyordu haliyle fazlası ile vakit olarak zorlandığımız bir işlem oldu 4 günümüzü aldı

Ön yıkama demirtozu temizliği kil vb işlemleri çekemedim o yüzden direkt konuya gidiyorum ancak sonraki uygulamamda detaylıca çekeceğim

İlk ölçümüm kara kara düşünmedim değil

Sonuç hem tatminkar hemde vernikde en ufak bir yanık olmadı

Sanat eseri yapan ustanın başyapıtından bir kare

Sağ ön çamurlukmu %50 yaptım

Diğer tarafında ise manzara daha değişikti birisi imza atmış resmen

Zaten olmayan verniği bitirmemek adına ne kadar kötü görüntüyü yok edersem diye 2000p zımpara ile ufak bir geçiş yaptım

Sonuç olarak güzel bir görüntü çıktı

Kapı kolları içide çok kötüydü auto triz nano polisher kit ile uzunca bir çalışma yaptım burda ise turtle wax t 10 coarse compound ile geçtim

İlk kat görüntüsü bu şekilde oldu

Şöyle bir %51.5 yaptım

Diğer panel

Sol arka çamurluk ilk kat

Birazcık simler

Başka bir panel %50

Tavan %50

Stoplar ilk kat kat

Birde araç sahibi verniği yanık olan bir kısımı arkadaşının gazıyla kendisi verniklemiş ancak bu kadar kurtarabildim

Araç sahibine boyanın durumu hakkında bilgi verdim gayet ince olduğunu sonrasında neler olabileceğini anlattım ve finali seramik ile sonlandırdık jade quartz uyguladık uygulaması silmesi rahat geldi bana ancak soğuğu hiç sevmiyor ve bezde takılma yapabiliyor
Geçiyorum fianellere

İzlediğiniz için teşekkür ederim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, yine 10 numara nir uygulama olmuş, çok sıkıntılı bir arabadan alnınızın akıyla çıkmışsınız, bravo valla.
Ha bundan sonra yine spiralliye verirde görür astarı:)

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Ellerinize saglik guzel calisma olmus abi, %51.5 güzeldi:D
Bu kasada iki kod ilemi cikmis normalde fd6 diye gecmiyormuydu?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık buğra. Bilinçli Prof bir uygulama olmuş. Bu kadar ince vernikte %50 ler harika..

DENİZLİ

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
İyi kaptan fırtınada belli olurmuş. Sizinki de bu hesap olmuş. Elinize emeğinize sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız.
Bir de plakalar çirkin görünüyor, araç sahibi yeniden bastırsa iyi olur :)

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
İyi kaptan fırtınada belli olurmuş. Sizinki de bu hesap olmuş. Elinize emeğinize sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız.
Bir de plakalar çirkin görünüyor, araç sahibi yeniden bastırsa iyi olur :)
Teşekkürler plakanın üstüne yapıştırma yapmışlar yazı karakteri güzel olmamış bende beğenmedim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Uygulamalar harika gidiyor paylaşıma devam edin lütfen elinize kolumuza sağlık

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
@bugrahongul eline emegine saglık sıkıntılı bir vernik yüzeyinden sanat eseri gibi bir yüzey çıkmış al eline makinayı bende yaparım diyenler için kapak niyetinde bir çalışma olmuş:nazar:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
@bugrahongul eline emegine saglık sıkıntılı bir vernik yüzeyinden sanat eseri gibi bir yüzey çıkmış al eline makinayı bende yaparım diyenler için kapak niyetinde bir çalışma olmuş:nazar:
Teşekkürler recep abi dolar 7 tl geldi bu pasta cila 150 ciler bitmedi el kremi falan sürüyorlar diye düşünüyorum sonuçta fareclaya da zaö geldi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vernik yüzünden stresli bir uygulama olmuştur kesin ama sonuçlar muntazam. Ellerinize sağlık.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ellerine sağlık Buğra. Hem foto çekmek hem de böylesine kaliteli uygulama yapmak. Tebrik ederim.