Merhabalar dostlar,
1 ay önce kaput, sağ/sol çamurluk kısımlarına yaptığım uygulama sonrası dün tavan ve bagaja 205 geçtim.
Bugün çeyize gelen gritgurad ve zymöl Japon üzerine hemen aracı yıkamaya giriştim.
Tek başıma olmam, balkondan hortum, elektrik, malzemelerin 4. Kattan taşınması vb operasyonlar malesef kirli hallerini ve uygulama esnasındaki hallerini çekemedim. Bir dahaki sefere yavaş yavaş yapacağım söz
Karcher pro HD 400
Mjjc foam lance
Flowey ev12
Meguiars mavi cilalı şampuan (@Sefa46 denemelik hediyesi sağolsun)
4 yıkama eldiveni
2 kova gritgurad
Meguiars Endurance
Atas Detap jant, davlumbaz
Yıkama yaklaşık 1 saat sürdü, jantlar da 30dk kadar.
Zymöl bugüne kadar hiç kullanmamıştım. JAPON EĞER böyle ise concorus, ital vb ürünlerini düşünemiyorum, harika gerçekten.
Uygulamaya başlarken, zymol henüz yok.
Uygulama sonrası
Herkese keyifli bol detaylı bir haftasonu diliyorum
1 ay önce kaput, sağ/sol çamurluk kısımlarına yaptığım uygulama sonrası dün tavan ve bagaja 205 geçtim.
Bugün çeyize gelen gritgurad ve zymöl Japon üzerine hemen aracı yıkamaya giriştim.
Tek başıma olmam, balkondan hortum, elektrik, malzemelerin 4. Kattan taşınması vb operasyonlar malesef kirli hallerini ve uygulama esnasındaki hallerini çekemedim. Bir dahaki sefere yavaş yavaş yapacağım söz

Karcher pro HD 400
Mjjc foam lance
Flowey ev12
Meguiars mavi cilalı şampuan (@Sefa46 denemelik hediyesi sağolsun)
4 yıkama eldiveni
2 kova gritgurad
Meguiars Endurance
Atas Detap jant, davlumbaz
Yıkama yaklaşık 1 saat sürdü, jantlar da 30dk kadar.
Zymöl bugüne kadar hiç kullanmamıştım. JAPON EĞER böyle ise concorus, ital vb ürünlerini düşünemiyorum, harika gerçekten.
Uygulamaya başlarken, zymol henüz yok.
Uygulama sonrası
Herkese keyifli bol detaylı bir haftasonu diliyorum

finaller harika ama benim vernik berbat, böyle yaşamayı öğrendim yapacak bir şey yok

teşekkürler
zymöl gerçekten çok iyi bir üretici. Ürünleri de öyle.