Honda Civic Zymöl Japon uygulamam

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Aracınızın rengi tam nazar boncuğu gibi zymöl gerçekten çok iyi bir üretici. Ürünleri de öyle.
Aracınızın ön kapısını gösteren fotoğrafta bir renk farklılığı var kaputun üç kısmında bir tek o kafama takıldı yansımamı yoksa boyadan mı diye?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim Malesef kaput ve bagajda ciddi güneş yanıkları var. Kapılarda da vuruk izleri vs.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, çok güzel parlamış. Wax öncesi cilalı bir şampuan kullanmazsanız daha iyi olurdu. Dayanımı etkiler ama yenilemeye vesile olur:)

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, çok güzel parlamış. Wax öncesi cilalı bir şampuan kullanmazsanız daha iyi olurdu. Dayanımı etkiler ama yenilemeye vesile olur:)
Seviyorum vallahi, yıkama sonrası wax yapmayı, kışa kadar yıkar waxlarım artık, kışın dediğiniz gibi Ph nötr sonrası wax sevam teşekkürler

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
elinize sağlık çok güzel olmuş. 2012' de fb7 kasa lansmanında bu rengi bana satma konusunda çok ısrarcı olmuştu efe honda :) araba inanılmaz konforlu ama en ufak taşta kaputta boya izi oluyor malesef dikkat edin

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık çok güzel olmuş. 2012' de fb7 kasa lansmanında bu rengi bana satma konusunda çok ısrarcı olmuştu efe honda :) araba inanılmaz konforlu ama en ufak taşta kaputta boya izi oluyor malesef dikkat edin
Teşekkür ederim malesef vernik yanıklarım, vuruk izlerim, derin çiziklerimle yaşıyorum. Vernik çok narin malesef...