Honda CR-V GLZ Coating Uygulamasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar

Yakin bir Arkadaşim 1 Hafta Önce Sifir Honda CRV aldi ve uygulama yapmami istedi.Bende kabul ederek Araca uygun bir reçete hazirladim.

Aracin Mikron Degeri 70-90 Arasinda Arkadaşlar Komple Ölçtüm en azindan Bayi çıkışı kontrol etmis olduk.Kapi İcleri 50-70 Mikron arasindadir.

Araç sıfır olmasina ragmen ufak kilcal hologramlar mevcuttu yikanmaya bagli illaki bayide 1/2 kez yikanmistir Müsteriye çünkü temiz teslim edilir.

Kullanilan Malzemeler

Sam s Detailing Kil
Angelwax Revalation Demirtozu
Zvizzer Medium Cut
Zvizzer Fine Cut
Meguiars Prep
Glz Ceramic Coating
Sam s Detailing Rubber Trim Dressing

Tek Basima oldugum icin Uygulama yaparken resim çekemedim malesef o yüzden bol finalli resim cektim sizlere :)

Glz Ceramic Kutu icerigi icerisinden Uygulama Pedi cikiyor kesinlikle çok basarili Takoz+Suet Bez den 10 Kat daha kullanisli çok begendim.

Final Resimleri

free card server

GLZ nin parlakligini bizzat arkadaslarla beraber farkettik ben cok begendim dayananim bakalim nasil olacak daha öncede degerli dostum@CNR Detailing tavsiye etmisti baktim bizim admin de kullaniyor @Pro dedim bunlar malzemenin en iyisini bilir. :terlisırıtan:

Ürün 45 ML Komple Şiseyi araca uyguladim 2 kat seklinde Plastik aksamlara uyguladim tam yetti.

Dayanimini Takip edecegiz buradan güncellerim arkadaşlar.

Bir sonraki uygulamada gorusmek üzere :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aynı gün bende araca uygulamıştım abi biliyorsun, dayanım tabikini yapalım :opucukx: Eline Emeğine sağlık.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık , parlaklık benim araçta hala duruyor ama hidrofobi 3 ayda azalmıstı.
Parlaklik iyiyse sorun yok hocam Hidrofobinin zayiflamasi 3 ay icin normal bundan sonraki sürecte Top Coat Tarzi ürünler le desteklenmesi gerekiyor :)

Aynı gün bende araca uygulamıştım abi biliyorsun, dayanım tabikini yapalım :opucukx: Eline Emeğine sağlık.
Biliyom biliyom :terlisırıtan: Seninde Eline Saglik Dayanimini takip edelim seramik i cok sevdim uygulamasi Wax tan daha rahat.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaslar Selamlar

Yakin bir Arkadaşim 1 Hafta Önce Sifir Honda CRV aldi ve uygulama yapmami istedi.Bende kabul ederek Araca uygun bir reçete hazirladim.

Aracin Mikron Degeri 70-90 Arasinda Arkadaşlar Komple Ölçtüm en azindan Bayi çıkışı kontrol etmis olduk.Kapi İcleri 50-70 Mikron arasindadir.

Araç sıfır olmasina ragmen ufak kilcal hologramlar mevcuttu yikanmaya bagli illaki bayide 1/2 kez yikanmistir Müsteriye çünkü temiz teslim edilir.

Kullanilan Malzemeler

Sam s Detailing Kil
Angelwax Revalation Demirtozu
Zvizzer Medium Cut
Zvizzer Fine Cut
Meguiars Prep
Glz Ceramic Coating
Sam s Detailing Rubber Trim Dressing

Tek Basima oldugum icin Uygulama yaparken resim çekemedim malesef o yüzden bol finalli resim cektim sizlere :)

Glz Ceramic Kutu icerigi icerisinden Uygulama Pedi cikiyor kesinlikle çok basarili Takoz+Suet Bez den 10 Kat daha kullanisli çok begendim.

Final Resimleri

free card server

GLZ nin parlakligini bizzat arkadaslarla beraber farkettik ben cok begendim dayananim bakalim nasil olacak daha öncede degerli dostum@CNR Detailing tavsiye etmisti baktim bizim admin de kullaniyor @Pro dedim bunlar malzemenin en iyisini bilir. :terlisırıtan:

Ürün 45 ML Komple Şiseyi araca uyguladim 2 kat seklinde Plastik aksamlara uyguladim tam yetti.

Dayanimini Takip edecegiz buradan güncellerim arkadaşlar.

Bir sonraki uygulamada gorusmek üzere :)
Aleykümselam Eline koluna emeğine sağlık abi. Darısı benim arabaya olsun İNŞALLAH :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Sefa hocam ateş ediyor :) Millete imreniyorunm hem uygulama yapıp foto/video açılı v.s nasıl yapıyorlar anlamıyorum, benim için sıkıntı zaman yetmiyor birde foto video girdimi işin içine çıkamıyorum :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık Sefa hocam,harika görünüyor :alkıssx::alkıssx::alkıssx::) Araba hayata şanslı başlamış :sırıtan1:
Tesekkurler hocam :)

Aleykümselam Eline koluna emeğine sağlık abi. Darısı benim arabaya olsun İNŞALLAH :)
İnsallah Kardesimmm :)

Emeğine sağlık, otomobilin her yeri ışıl ışıl parlıyor :)
Abi Tesekkur ederim :)

Eline sağlık Sefa hocam ateş ediyor :) Millete imreniyorunm hem uygulama yapıp foto/video açılı v.s nasıl yapıyorlar anlamıyorum, benim için sıkıntı zaman yetmiyor birde foto video girdimi işin içine çıkamıyorum :D
Arda Hocam Tesekkur ederim valla bende ilk zamanlar bilmiyordum zamanla ogrendim alistim :terlisırıtan:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
900₺ Civari hocam GLZ nin fiyati

Ha Bu Aracin Sifiri 1.25 Milyon

:)