Hyundai i20 Detailing (shcoll s3, 3d aca 520, tw t40, tac sytem C CQuartz UK 3.0 Ceramic Coating)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhabalar, yeni bir uygulama ile i20 yi beğenilerinize sunuyorum efem. Bu araca bence en yakışan renk.

Kirli resimleri ile başlayalım.

Camdaki yazıyı ben yazmadım, nasıl denk getirdilerse:)

Davlumbazlar ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladık. Hadi Bismillah.

Jantlara demirtozu temizliği için Fraber Red Wheel kullandım. Ürün köpük yapan şişe kullansanız bile köpürerek janta tutunuyor ve hemen akmıyor. İyide çalışıyor. @ege teşekkür ederim.

Ön yıkama şampuanı olarak Combo2 tercih ettim.

Köpük çalışırken detayları bitirip jantlara geçtim.

Diablo ve signature series kullandım.

Kova yıkamasını yine çoklu eldiven ve Concentrated ile yaptım.

Boya yüzeyini arındırma işlemine devam ediyoruz. Kaportanın demirtozlarından önce Fraber sonra sünger ile IronX ile yaptım.

Kil AD nin kilini kullandım.

Kuruladım ve maskeyle işlemini yaptım.

Mikron ölçümleimiz yaptık.

Cutting Sholl s3 tercih ettim. Hem de denemek istedim ilk kullanmışım. Güzel bir pasta, hızlı çalışıyor, iyi tozuyor. Ama bir de sert bir vernikten denemek lazım. Bu aracın veeniği o kadar sert bir vernik değil.

Polish 3d aca 520 kullandım. Aslında finiş için yeterli bir ürün ama seramik yapacağım için tw 40 ın finaline de hasta olduğum için son katı ona bıraktım.

Bu arada araba polisaj sonrası Combo 2 ile yıkandı kurulandı ve Gyeon Prep ile pasta yağlarından tamamen arındırıldı.

Sıra geldi seramiği izi uygulamaya.
CQuartz UK 3.0 Ceramic Coating kullandım, güzel ürün ama çok yağlı, silmesi falan oldukça meşekkatli.
Uygulama sonrası bir gün bekletip Reload uyguladım.

Aracın iç temizliğinin finallerin ekleyerek konumuzu bitiriyoruz. Umarım beğendiniz.

Videoda çok daha fazla detay bulabilirsiniz. Keyifli seyirler.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık, video'yu sonuna kadar sıkılmadan izledim, araç gerçekten kendine gelmiş,
rengi sevdiğim ilk haline dönmüş

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@onurçiko eline saglik çok güzel olmuş Schools pastayi bende test ettim dedigin gibi tozlu gerci ben Meg lerden aliskin oldugum icin cok da sikinti gelmedi Sert vernikli araclarda biraz yoruyor bu arada Rotary i de kullandigin Yün Kece hangisi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkür ederim kardeşim
Ellerine sağlık abi harika olmuş. Videoyu keyifle izledim. Renk gerçekten çok güzel
Teşekkür ederim kardeşim, bu araca bu renk çok yakışıyor.
Elinize sağlık, video'yu sonuna kadar sıkılmadan izledim, araç gerçekten kendine gelmiş,
rengi sevdiğim ilk haline dönmüş
Teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim.
@onurçiko eline saglik çok güzel olmuş Schools pastayi bende test ettim dedigin gibi tozlu gerci ben Meg lerden aliskin oldugum icin cok da sikinti gelmedi Sert vernikli araclarda biraz yoruyor bu arada Rotary i de kullandigin Yün Kece hangisi
Teşekkür ederim kardeşim, bir de Passat ta deneyeceğim bakalım.
Keçenin markasını hatırlamıyorum, instada bulup denemek için 5 tane almıştım.
Buldum bltpoliashingpad diye bir markaymış. Fena değil ürünleri.
Eline sağlık hocam :)
Gelen araçların hepsi bu kadar kirli olmayı nasıl beceriyor:terlisırıtan:
Finaller :nazar:
Teşekkür ederim, araç Almanya'dan gelmiş, o kadar yol sonrası ben halini iyi bile buldum:) buna şükür diyorum artık. En azından içi beklediğimden iyiydi.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Abi eline sağlık çok güzel olmuş özlemişiz valla seni arayı bu kadar açma :)) keyifle okudum her zaman ki gibi

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Abi eline sağlık ,şahane uygulama olmuş.aracın rengi çok güzel gerçekten.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Forumda elma şekeri yarışması mi başladı nedir kırmızılar ard arda geliyor.. Eline sağlık abii:opucukx:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Abi eline sağlık. Fısıldıyorsun şu kırmızılara. Artık bana bir gimbal alma vaktin geldi daha iyi çekimler için :D

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık Masterım izlenme beğeni tamamdır:) Carpro seramiğin glossmetre gibi gözünüzden parlaklığı nasıldır?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Uygulamalarını özlemiştik ellerine sağlık
Teşekkür ederim, bende özlemişim, Bi rahatladım:)
Abi eline sağlık çok güzel olmuş özlemişiz valla seni arayı bu kadar açma :)) keyifle okudum her zaman ki gibi
Teşekkür ederim kardeşim, gerçekten bende özlemişim, bu sene işler hiç olmadığı kadar yoğun gidiyor vakit bulamıyorum. Bu hafta iznim bile yok.
Abi eline sağlık ,şahane uygulama olmuş.aracın rengi çok güzel gerçekten.
Teşekkür ederim kardeşim.
Elinize emeğinize sağlık güzel uygulama olmuş, finaller şahane
Çok teşekkür ederim.
Elinize saglık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim
Hocam eline Saglık masallar tertemiz olmuş
Teşekkür ederim
Forumda elma şekeri yarışması mi başladı nedir kırmızılar ard arda geliyor.. Eline sağlık abii:opucukx:
Teşekkür ederim kardeşim, ortalık şenlensin...
Abi eline sağlık. Fısıldıyorsun şu kırmızılara. Artık bana bir gimbal alma vaktin geldi daha iyi çekimler için :D
Teşekkür ederim kardeşim, önümüzdeki hafta bekliyorum
Üstad eline sağlık maşallah :alevv:..
Çok teşekkür ederim
Hakkını vermişsin hocam maşallah ellerine sağlık. :alkıssx:
Teşekkür ederim
@onurçiko Video sonuna kadar izlenmiştir, arz ederim :) Emeğine sağlık, davlumbazların temizliğine bayıldım :)
Çok teşekkür ederim Hakan'cığım. Davlumbazlar özel ilgi alanımız biliyorsun.
Elinize sağlık Masterım izlenme beğeni tamamdır:) Carpro seramiğin glossmetre gibi gözünüzden parlaklığı nasıldır?
Teşekkür ederim Doktorum. Parlaklığı başarılı uygulaması dediğim gibi biraz sıkıntılı.