Merhabalar, yeni bir uygulama ile i20 yi beğenilerinize sunuyorum efem. Bu araca bence en yakışan renk.
Kirli resimleri ile başlayalım.
Camdaki yazıyı ben yazmadım, nasıl denk getirdilerse
Davlumbazlar ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladık. Hadi Bismillah.
Jantlara demirtozu temizliği için Fraber Red Wheel kullandım. Ürün köpük yapan şişe kullansanız bile köpürerek janta tutunuyor ve hemen akmıyor. İyide çalışıyor. @ege teşekkür ederim.
Ön yıkama şampuanı olarak Combo2 tercih ettim.
Köpük çalışırken detayları bitirip jantlara geçtim.
Diablo ve signature series kullandım.
Kova yıkamasını yine çoklu eldiven ve Concentrated ile yaptım.
Boya yüzeyini arındırma işlemine devam ediyoruz. Kaportanın demirtozlarından önce Fraber sonra sünger ile IronX ile yaptım.
Kil AD nin kilini kullandım.
Kuruladım ve maskeyle işlemini yaptım.
Mikron ölçümleimiz yaptık.
Cutting Sholl s3 tercih ettim. Hem de denemek istedim ilk kullanmışım. Güzel bir pasta, hızlı çalışıyor, iyi tozuyor. Ama bir de sert bir vernikten denemek lazım. Bu aracın veeniği o kadar sert bir vernik değil.
Polish 3d aca 520 kullandım. Aslında finiş için yeterli bir ürün ama seramik yapacağım için tw 40 ın finaline de hasta olduğum için son katı ona bıraktım.
Bu arada araba polisaj sonrası Combo 2 ile yıkandı kurulandı ve Gyeon Prep ile pasta yağlarından tamamen arındırıldı.
Sıra geldi seramiği izi uygulamaya.
CQuartz UK 3.0 Ceramic Coating kullandım, güzel ürün ama çok yağlı, silmesi falan oldukça meşekkatli.
Uygulama sonrası bir gün bekletip Reload uyguladım.
Aracın iç temizliğinin finallerin ekleyerek konumuzu bitiriyoruz. Umarım beğendiniz.
Videoda çok daha fazla detay bulabilirsiniz. Keyifli seyirler.
Kirli resimleri ile başlayalım.
Camdaki yazıyı ben yazmadım, nasıl denk getirdilerse
Davlumbazlar ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladık. Hadi Bismillah.
Jantlara demirtozu temizliği için Fraber Red Wheel kullandım. Ürün köpük yapan şişe kullansanız bile köpürerek janta tutunuyor ve hemen akmıyor. İyide çalışıyor. @ege teşekkür ederim.
Ön yıkama şampuanı olarak Combo2 tercih ettim.
Köpük çalışırken detayları bitirip jantlara geçtim.
Diablo ve signature series kullandım.
Kova yıkamasını yine çoklu eldiven ve Concentrated ile yaptım.
Boya yüzeyini arındırma işlemine devam ediyoruz. Kaportanın demirtozlarından önce Fraber sonra sünger ile IronX ile yaptım.
Kil AD nin kilini kullandım.
Kuruladım ve maskeyle işlemini yaptım.
Mikron ölçümleimiz yaptık.
Cutting Sholl s3 tercih ettim. Hem de denemek istedim ilk kullanmışım. Güzel bir pasta, hızlı çalışıyor, iyi tozuyor. Ama bir de sert bir vernikten denemek lazım. Bu aracın veeniği o kadar sert bir vernik değil.
Polish 3d aca 520 kullandım. Aslında finiş için yeterli bir ürün ama seramik yapacağım için tw 40 ın finaline de hasta olduğum için son katı ona bıraktım.
Bu arada araba polisaj sonrası Combo 2 ile yıkandı kurulandı ve Gyeon Prep ile pasta yağlarından tamamen arındırıldı.
Sıra geldi seramiği izi uygulamaya.
CQuartz UK 3.0 Ceramic Coating kullandım, güzel ürün ama çok yağlı, silmesi falan oldukça meşekkatli.
Uygulama sonrası bir gün bekletip Reload uyguladım.
Aracın iç temizliğinin finallerin ekleyerek konumuzu bitiriyoruz. Umarım beğendiniz.
Videoda çok daha fazla detay bulabilirsiniz. Keyifli seyirler.