Elinize sağlık.
İlk wax uygulamasına rağmen güzel yansıma almışsınız.
Wax için tavsiye isterseniz panel panel uygularsanız hem gözden kaçan bir yer olmaz hemde daha az yorulursunuz.
Tek seferde çok fazla alanı silmek zamandan tasarruf ettirsede hem kondisyon ister hem güç yorar sizi.
İlk wax uygulamasına rağmen güzel yansıma almışsınız.
Wax için tavsiye isterseniz panel panel uygularsanız hem gözden kaçan bir yer olmaz hemde daha az yorulursunuz.
Tek seferde çok fazla alanı silmek zamandan tasarruf ettirsede hem kondisyon ister hem güç yorar sizi.
Sundan sordum eger geride yagli ve korumali bir guclu tabak yoksa m700u unutmus olmak o kadar etkilemeyebilir. Sonucta kil ve demir tozu temizligini yapmissiniz.
Ornek veriyorum kiwami 3 ay dayanacaksa simdi 2 bucuk ay dayanir. Ama oncesinde wax vs olsaydi ve m700 unutsaydiniz 1 ay belki dayanirdi.
Rakamlari oylesine verdim gercek degerleri yansitmayabilir.
Cok guzel bir uygulama olmus tekrar elinize saglik.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ornek veriyorum kiwami 3 ay dayanacaksa simdi 2 bucuk ay dayanir. Ama oncesinde wax vs olsaydi ve m700 unutsaydiniz 1 ay belki dayanirdi.
Rakamlari oylesine verdim gercek degerleri yansitmayabilir.
Cok guzel bir uygulama olmus tekrar elinize saglik.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık çok güzel görünüyor.
Elinize sağlık. Devam uygulamaları bekleriz.
Ellerine sağlık fotoğraflar falan çok detaylı ve güzel olmuş.
Elinize sağlık, güzel uygulama olmuş. Final fotosu çok hoş görünüyor
Ellerinize sağlık güzel parlamış
Elinize sağlık, güzel anlatım ve uygulama
@harunckr elinize sağlık. Merakla sayfayı kaydırdıkça güzel açıklamalar ve güzel finaller gördüm, hoşuma gitti uygulama
yorucu ve uzun bir işlem ama finaller hepsine değiyor 
Uygulamada gördüğüm birkaç konuda deneyimlerinizi merak ediyorum
Öncelikle flowey r1'in kir sökücülüğü nasıldı ve hangi sulandırma oranını kullanıyorsunuz? Fiyatı uygun bir ürün ve dikkatimi çekmişti, almayı düşünüyorum
Kil eldiveni kullanırken fısfıslayıp yüzeye sürüyoruz. Ama panel değiştirirken falan üstüne yapılanlar gitsin diye direk suya tutmak yeterli mi nasıl oluyor o geçişlerdeki işlemler?
Sonax lastik parlatıcı ve iç mekan koruyucu ürününü(tam isimlerini aklımda tutamıyorum
) merak ediyorum, sanırım en sonunda alacağım dayanamayıp 
İlk Wax uygulamamda fussoyu uygularken ben de baya bir kas yapmıştım, incecik sürünce nası korusun falan diye düşünüp
2. 3. Uygulamadan sonra taşlar iyice yerine oturuyor ve hem uygulamak hem silmek kolaylaşıyor
Uygulamada gördüğüm birkaç konuda deneyimlerinizi merak ediyorum
Öncelikle flowey r1'in kir sökücülüğü nasıldı ve hangi sulandırma oranını kullanıyorsunuz? Fiyatı uygun bir ürün ve dikkatimi çekmişti, almayı düşünüyorum
Kil eldiveni kullanırken fısfıslayıp yüzeye sürüyoruz. Ama panel değiştirirken falan üstüne yapılanlar gitsin diye direk suya tutmak yeterli mi nasıl oluyor o geçişlerdeki işlemler?
Sonax lastik parlatıcı ve iç mekan koruyucu ürününü(tam isimlerini aklımda tutamıyorum
İlk Wax uygulamamda fussoyu uygularken ben de baya bir kas yapmıştım, incecik sürünce nası korusun falan diye düşünüp
r1 i 1:5 oranında kullanıyorum, temassız ön yıkama için köpük şeklinde attığımda sonuç fena olmuyor, tabi başka bir şey henüz kullanmadım o yüzden kıyas yapamayacam
kil eldiveni 1 panel yaptıktan sonra temiz suda temizleyip devam ediyorum. ilk kil temizliği için sanırım yeterli geldi, daha agresif bir kil alıp yapmak istemedim çizerim korkusuyla
yine aynı şekilde sonax lastik parlatıcıyı herhangi bir şeyle kıyaslayamıyacam hocam, meg endurance çok seviliyor, sonaxı kullanan da gördüm, ben memnunum su anlık. leflef süngeri sanırım siz tavsiye etmiştiniz gerçekten işimi büyük kolaylastırdı teşekkürler
sonax cocpıt ı tavsiye eden üstadların yorumuyla almıstım, finishi ve kokusu çok güzel, dayanımı da iyi. bir ara spritz alıp denemek istiyorumwax uygularken aynı şeyi düşünmüşüz incecik sürünce korumaz diye

Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Flowey ürünleri nokta atışı olmuş. İyi günlerde kirletin
Flowey ürünleri nokta atışı olmuş. İyi günlerde kirletin
Ellerinize sağlık.. Gayet güzel olmuş uygulama ve sonuç..