Hyundai i20N Detaylı Yıkama - Demir Tozu ve Yüzey temizliği - Hızlı Cila - Detay 103 (youtube videosu)(yeni)

eminkilic61

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gün geçtikçe kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum bu konuda. bu yarışmaya katıldığım önceki iki videomun biraz daha üstüne çıkıp, bu uygulamamda birkaç tık daha ilerideyim belki de.
Yarışmanın motivasyonuyla, araştıdığım ve izlediğim videolar doğrultusunda, detaylı dış yıkamaya ekstra olarak, demir tozu temizliği, yüzey temizliği, cam temizliği ve son olarakta hızlı cila uygulamamla sizlerleyim bu sefer.
not: aracımda daha öncesinde yapılmış hiçbir uygulama yoktur :D (polish,cut,seramik,wax vsvs)

Aracım i20N için yaptığım işlemler;
K2 roton ile jant demir tozu temizliği
Valet citrus prewash ve Autobrite purple velvet ile jant yıkama
Valet citrus prewash ve Autobrite magifoam ile ön yıkama
K2 roton ile araç geneli demir tozu temizliği
Autobrite magifoam ile ikinci ön yıkama
Autobrite purple velvet ile çift kova araç yıkama
K2 Klinet ile araç geneli yüzey temizleme
K2 nuta ile araç iç dış cam temizleme
Vonixx Blend Seramik ve Carnabualı Sprey Cila uygulaması
Badboys interior cleaner ve Chemical guys total interior ile iç temizlikler
Turtle Wax wash and shine lastik parlatma ve marşpiyel parlatma
adams garage jant fırçası, eldivenleri, havluları

Video Linkim;
Hyundai i20N Detaylı Yıkama ve Uygulamalar - Detay 103 :partix:

okuyan izleyen herkese teşekkürler
kanalım ilginizi çekerse abone olmanızı rica ederim:kovboyyx::kovboyyx:

işlemler cumartesi akşamdan pazar öğlene kadar sürdü benim için
videoda çekip buraya yazmayı unutuğum şey olduysa kusura bakmayın :D

yapıcı yorumlara her zaman açığım. youtube linkim şimdilik gizli, video paylaşım takvimine göre daha sonra yayında olacak.
sizler, linke tıklayanlar ulaşabilirsiniz.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline emeğine sağlık Emin hocam gayet güzel bir detay günü olmuş :gulumsemex:. İzlerken çok keyif aldım. Bana göre ilk videolarının çok üstüne çıkmış bir video olmuş devamını bekliyoruz :)

Cilacı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emin hocam eline koluna sağlık videoyu ve uygulamaları beğendim vonixx blend spray wax ta gözümden kaçmadı deli gibi övüyoruz aynen devam :sırıtan1:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emin eline sağlık, videouyu birazdan izleyeceğim, detay işi seni epey motive etti gözlemlediğim kadarı ile birşeyler aldıkça yaptıkça hep bir üste çıkmak istiyor eksikleri tamamlamak istiyor ki herşey tam olsun, tabi en büyük artın uygulama için kapalı bir alanının olması :)
Yaza doğru detaylı iç temizlik ve polisaj uygulamalarınıda izleriz diye düşünüyorum :D

Vonixx için yorumun nedir? (videoyu izleyemedim henüz içerikte bahsettiysen kusura bakma)

Son düzenleme:

eminkilic61

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emin eline sağlık, videouyu birazdan izleyeceğim, detay işi seni epey motive etti gözlemlediğim kadarı ile birşeyler aldıkça yaptıkça hep bir üste çıkmak istiyor eksikleri tamamlamak istiyor ki herşey tam olsun, tabi en büyük artın uygulama için kapalı bir alanının olması :)
Yaza doğru detaylı iç temizlik ve polisaj uygulamalarınıda inceleriz diye düşünüyorum :D

Vonixx için yorumun nedir? (videoyu izleyemedim henüz içerikte bahsettiysen kusura bakma)
teşekkürler abi, arabalarla vakit geçirmeyi sevdiğimden detailing kısmı da yan hobi gibi oldu benim için. kapalı alan olmasa muhtemelen bu Ankara soğuğunda hiç uğraşılmazdı :D

arabaya temiz bindiğimi düşünüyorum ama iç kısma el alıştıkça yoğunluk vermeye başlarım.
polisaj kısmına hiç giremeyebilirim, bana çok riskli bir iş gibi geliyor ve çok sabırsız biriyimdir, yani pek bana uygun değil gibi :D

vonixx için ilk yorumum uygulaması kolay, verdiği yüzey dokusu hoş, parlaklıkta kattı sanki araca ama benim aracım özelindeki dezavantajı (siyah araçlar diye genelleyebilirim) hızlı toz tutuyor gibi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize Saglik Videonuzu izledim gayet iyi :)
Magifoam biraz sulu geldi Karisim Orani Nedir?

Piano Black Kisimlar için Soft Uçlu Fircalar kullanabilirsiniz.

eminkilic61

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize Saglik Videonuzu izledim gayet iyi :)
Magifoam biraz sulu geldi Karisim Orani Nedir?

Piano Black Kisimlar için Soft Uçlu Fircalar kullanabilirsiniz.
sağolun teşekkürler
magifoam bence de suluydu, karışım oranı yok :D foam lance'i arıtılımış su doldurup kafama göre şampuan dötüm, şampuan bence yeterli gibiydi ama su çok oldu sanki :D

soft uçlu fırçam var ama videoda kullanmadım, dış piano blackleri de eldivenle geçtim sadece