Bu konuya 7.5R'ımla girmiştim ama oradaki içeriği, kendim geliştirmek istediğim için yeni videomla sizlerleyim.
O videomda kova eksik diye linç yemiştim
bunda da kova eksik, kova ne alsam falan diye çok kararsızken, dün Adam's garage indirimdem aldım.
onları teslim alınca başka video cekmek farz oldu
şimdi gelelim bu videoya, Hyundai İ20N Performans Mavi rengi bizimle.
aracımda ne uygulama ne ppf ne cam filmi var. fabrikadan çıktığı gibi
dış yıkamadan sonra yorulunca, iç yıkamayı bir gün sonra yaptım. iyi şampuan ve kovanın önemini yorulunca anlıyorsunuz
Kullandığım ürünler; Karcher K7 Smart Control, Autoglym Polar Blaster Foam Lance, Autoglym Polar Blast Snow foam, Valet Pro Citrus Prewash, Auto finesse Citrus Power, Sonax interior detailer, Dat35 kurulama havluları, Çin malı detay fırçası, Turtle wax wet n' black
Ürünlerin hepsini kendim aldım, iş birliği yoktur. isterseniz iş birliği için instagramdan bana yazabilirsiniz.
Buyrun youtube videomun linki;
Hyundai i20N Detaylı Yıkama - Detay 102
Araba yıkarken ürün çeşitliliği ve elzem ürünleri tekrar hissettiğim bir yıkama oldu. gelecek ürünlerimle (şampuanlar, kovalar, eldivenler, havlular) vaktim olursa daha da detaylı bir video çekmeye çalışacağım.
yapıcı yorumlara her zaman açığım. youtube linkim şimdilik gizli, video paylaşım takvimine göre daha sonra yayında olacak.
sizler, linke tıklayanlar ulaşabilirsiniz.
kanalımdaki içerikler ilginizi çekerse abone olmanızı rica ederim
iyi seyirler
O videomda kova eksik diye linç yemiştim
onları teslim alınca başka video cekmek farz oldu
şimdi gelelim bu videoya, Hyundai İ20N Performans Mavi rengi bizimle.
aracımda ne uygulama ne ppf ne cam filmi var. fabrikadan çıktığı gibi
dış yıkamadan sonra yorulunca, iç yıkamayı bir gün sonra yaptım. iyi şampuan ve kovanın önemini yorulunca anlıyorsunuz
Kullandığım ürünler; Karcher K7 Smart Control, Autoglym Polar Blaster Foam Lance, Autoglym Polar Blast Snow foam, Valet Pro Citrus Prewash, Auto finesse Citrus Power, Sonax interior detailer, Dat35 kurulama havluları, Çin malı detay fırçası, Turtle wax wet n' black
Ürünlerin hepsini kendim aldım, iş birliği yoktur. isterseniz iş birliği için instagramdan bana yazabilirsiniz.
Buyrun youtube videomun linki;
Hyundai i20N Detaylı Yıkama - Detay 102
Araba yıkarken ürün çeşitliliği ve elzem ürünleri tekrar hissettiğim bir yıkama oldu. gelecek ürünlerimle (şampuanlar, kovalar, eldivenler, havlular) vaktim olursa daha da detaylı bir video çekmeye çalışacağım.
yapıcı yorumlara her zaman açığım. youtube linkim şimdilik gizli, video paylaşım takvimine göre daha sonra yayında olacak.
sizler, linke tıklayanlar ulaşabilirsiniz.
kanalımdaki içerikler ilginizi çekerse abone olmanızı rica ederim
iyi seyirler