İç Trim Koruyucu Karşılaştırma (Flowey 5.1, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, AutoBriteDirect Pink Sheen)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Vay be süper bir karşılaştırma olmuş, eline emeğine sağlık :)

Yarın da bir fotoğraf paylaşman mümkün mü?
:tesekkurr: tabi ki güncelleme yapacağım

Ellerine emeğine sağlık abi, güzel bir test olmuş, toz tutmasına karşı güncellemesini de bekliyoruz :)
:tesekkurr:inşallah yapacağım kapının önğnde kapıları kapalı yatıyor toz olur inşallah:D

Eline sağlık sonaxi çok merak ediyordum iyi bir karşılaştırma olmuş ama spritz vazgeçilmezim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tesekkurr:süper ürün 30₺ gibi bir rakama almıştım zamanında diyarbakır 5mden hala kıyamıyorum

Başarılı, emek ve tecrübe dolu bir karşılaştırma.
Elinize sağlık

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tesekkurr:beğenmene sevindim abi

Emeğinize sağlık, forumda çok sorulan sorulara cevap niteliğinde olmuş.:)
:tesekkurr: yok ya rehber falan ne yaptın:komik:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş
Sonax favorim pinksheen bana parlak geliyor biraz parlak ürün alacak olsam gyeon preserve tercih ederdim:)
:tesekkurr:preserve de aklımda olan ürünlerden bak gene alışveriş sitelerine gidecem:D

İnceleme için teşekkürler Hurşit ağam. Emeğine sağlık.:tesekkurr:
:tesekkurr:Eyvallah dostum

Sonax bu işte gerçekten çok güzel aşırı beğeniyorum :)
Auto glym vrc yi ise bazen canım biraz parlak yüzey isteyince kullanıyorum kokusu da ayrı bir cezbediyor zaten keyfi kullanıyorum
Eline koluna sağlık çok güzel ve faydalı olmuş hurşit
:tesekkurr: kafamdaki ürünler hala kenarda duruyor:D

güzel karşılaştırma bendede sonax vardı benim tamponlarda işe yaramıyor leke kalıyor tamponda başka ürün arıyorum
:tesekkurr:Dış aksamda daha sağlam parlaklığı olan ürünler işinizi rahat görecektir.

Hurşit eline koluna sağlık karşılaştırma nasıl yapılır benim için güzel bir örnek oldu :)

Şu salgın illetinden dolayı bende arabayı bir dışarı çıkarıp Spritz, Pink Sheen ve Top Star arasında ki toz toplama hadisesini gözlemleyemedim.
:tesekkurr: ts benden - almıştı o zmndan cockpit refreshini merak ediyorum kochun

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşid hocam eline sağlık güzel bir inceleme olmuş. Şuan spritz kullanıyorum memnunum ama bundan sonra alırsam sonax alırım büyük ihtimalle.. Teşekkürler yine..
:tesekkurr:bende spritz alacaktım planlar değişti ve bu konu ortaya çıktı:D

Ne güzel forum ya. Uyguna nokta atışı ürün alabiliyosun bir de canın hangi parlaklıkta istiyorsa onu seçiyorsun var mı dahası elinize sağlık, güzel karşılaştırma olmuş kendi adıma teşekkür ederim
:tesekkurr:Türkiyenin açık ara en iyi, kaliteli forumuyuz bence

Elinize sağlık güzel bir inceleme konusu. Önümüzdeki günlerde toz tutma olarak tekrar bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim
:tesekkurr:tabi ki yapacağım bir mani olmazsa

Elinize emeğinize sağlık güzel bir karşılaştırma olmuş.
:tesekkurr: işte vakit geçsin renk olsun uğraşıyoruz:D

:tesekkurr:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kardeşim eline sağlık harika test olmuş. Ha söyle ya, hep ben mi yapayım testleri, elini sok taşın altına:) takip edip toz tutma durumlarına da bakarsan kusursuz bir test olacak.
:tesekkurr: seninkinin yanında oyuncak kalıyor ama beğenmen benim için büyük onur. Forum için herşeyi yaparım abi adam kesmek dahil ama şu şekilde :bittinn:

:D:D

@Mentalfeed hocam ellerinize sağlık.

Bir çok kişi için soru işaretlerini kaldırdınız.

Sonax benimde merak ettiğim bir üründü.hem temizlik hem matlık veriyor.
:tesekkurr:evet içlerinde sürerken köpüren tek marka sonaxtı ama flowey sprtiz pink sheende de var temizlik özelliği

Harika bir kıyaslama olmuş, eline emeğine sağlım abi :tesekkurr:

Babamın aracın döşemesi açık renk olduğu için parlak finiş bırakan ürünlerden hep uzak durmuş ve Sonax Mattefect ile tanışmıştım bundan 2-3 yıl önce. Sanırım bu kullandığım 3. kutu ve ben oldukça memnunum. Senin yaptığın testte de görüleceği üzere gerçekten oldukça mat ve neredeyse parçanın sıfır kondisyonuna yakın bir finişi var. Toz tutmama konusunda da ben oldukça memnunum.
:tesekkurr: valla dostum ilk arabam kahverengi göğüs şahindi ona sarp sürerdim. Karşıdan güneş vurunca ön camda göğüsün dokularını görürdğm hey be. İkinci arabamın ibizanın göğsü böyle köpük gibi bir malzemeydi ne sürersen sür zaten parlamazdı sanırım oradan alıştım. Şimdi parlakları dış trime, motora kullanıyorum

Harika bir test olmuş her şey ortada. Ellerine sağlık Hurşit hocam.
Migros un Sonax ile sözleşmesinin bittiği zamanlarda mattefect stoğu yapmıştım. İyi ki de yapmışım seve seve kullanıyorum.
:tesekkurr:çok iyi ürn kesinlikle

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Mükemmel test olmuş gerçekten. Ellerine sağlık. Sert plastikte yapman da testin sonuçlarını daha iyi görmemizi sağlamış. :alkis:

Flowey de bayağı iyiymiş bu arada. Yalnız flowey 5.1 in koruma özelliği var mı ?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Mükemmel test olmuş gerçekten. Ellerine sağlık. Sert plastikte yapman da testin sonuçlarını daha iyi görmemizi sağlamış. :alkis:

Flowey de bayağı iyiymiş bu arada. Yalnız flowey 5.1 in koruma özelliği var mı ?
Koruma ürünü zaten o kardeşim.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Evet hatta alırken mat yazısına heveslenmiştim. Ama Erkan abi bu aslında Protectant üstüne cleaner yazmışlar dedi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Koruma ürünü zaten o kardeşim.
Koruma ürünü olduğuna dair hiç bir şey yazmamış adamlar ya :komik: Üstelik cleaner yazınca ben de dedim nasıl oluyor bu ama korumaymış :)
Evet hatta alırken mat yazısına heveslenmiştim. Ama Erkan abi bu aslında Protectant üstüne cleaner yazmışlar dedi
Şaşırdım doğrusu ama sonucunu çok beğendim. Bir ara almak istiyorum.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Forumu kaliteli yapan kaliteli insanlar topluluğu :D
bir forum vardı ismi lazım değil yapılan işlemler ve işler sürekli aynı olunca sıkılıp nerdeyse detayıda bırakıyordum. Ama kendimdeki ışığı tekrardan yaktım ve burda forumda aktif olunca hersey daha da güzel oldu.
Bu forumda sürekli yenilik var sürekli bir araştırma var ve ürün çeşitliliği var.
Test yapan kendini geliştiren insanlar var.
Yerinde oturup şunu kullan değilde ürünü deneyip video ve fotoğraf karşılaştırması var.
Yerinde oturup ürün satmaya değilde toplu alım gibi ortak bir amaç var.
O yüzden güzel. Sürekli olarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum merak içinde. sizler gibi.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Forumu kaliteli yapan kaliteli insanlar topluluğu :D
bir forum vardı ismi lazım değil yapılan işlemler ve işler sürekli aynı olunca sıkılıp nerdeyse detayıda bırakıyordum. Ama kendimdeki ışığı tekrardan yaktım ve burda forumda aktif olunca hersey daha da güzel oldu.
Bu forumda sürekli yenilik var sürekli bir araştırma var ve ürün çeşitliliği var.
Test yapan kendini geliştiren insanlar var.
Yerinde oturup şunu kullan değilde ürünü deneyip video ve fotoğraf karşılaştırması var.
Yerinde oturup ürün satmaya değilde toplu alım gibi ortak bir amaç var.
O yüzden güzel. Sürekli olarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum merak içinde. sizler gibi.
:tesekkurr: detay bırakılırmı yahu. Senden de gelmeli böyle denemeler

Eline sağlık hocam. Güzel bir karşılaştırma olmuş. Artık forumdaşlar sevdiği parlaklık/matlığa göre seçimini yaparlar :)
:tesekkurr:kesinlikle ilk etapta elimdeki ürünlerle test oldu. İleriki süreçte içine girecek malzemeler var:taraa:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir test ve karşılaştırma olmuş.

Ben ve geçen hafta Sonax’ı kullanma fırsatı buldum. Af Spritz’i severek kullanan birisi olarak Sonax’ı çok ama çok beğendim. İç aksamda mat seven biriyim tam aradığım gibi. Bir de toz tutma performansı severek kullandığım Spritz’e göre çok ama çok daha başarılı şimdilik.

Türkiye’ye geldi mi bilmiyorum ama Yeni Donax Xtreme Kunststoff Detailer(plastik aksam detailer) da bayağı başarılı. İç,dış ve motor plastik aksamında kullanılabiliyor.
aşağıda tanıtım videosu yer almakta.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık gerçekten çok ama çok faydalı bir test olmuş. insanlar bu test sonrası zevkine göre karar verip satın alabilirler.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık, mothers ve Pink sheen sınıfta kalmış parlaklık olarak :aglaa: Acıbadem kokusundan dolayı pek sevemiyordum ama olsun
:tesekkurr: yok ya o kadar sevimsiz değil :D

Yav arkadaş ben sesimde hiç bir özellik göremiyorum ki :)
P.s = Sonunda gazı alıp soluğu seslendirmede alacağım :)
Sen yeterki seslendirme de hemen bulurlar :D

@Mentalfeed, eline sağlık bi tek mothers da UV engeller gordum
:tesekkurr:o kadarına dikkat etmedim haci

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir test ve karşılaştırma olmuş.

Ben ve geçen hafta Sonax’ı kullanma fırsatı buldum. Af Spritz’i severek kullanan birisi olarak Sonax’ı çok ama çok beğendim. İç aksamda mat seven biriyim tam aradığım gibi. Bir de toz tutma performansı severek kullandığım Spritz’e göre çok ama çok daha başarılı şimdilik.

Türkiye’ye geldi mi bilmiyorum ama Yeni Donax Xtreme Kunststoff Detailer(plastik aksam detailer) da bayağı başarılı. İç,dış ve motor plastik aksamında kullanılabiliyor.
aşağıda tanıtım videosu yer almakta.
:tesekkurr: geç geliyor buralara fiyatı makul olduktan sonra herşeyi alırız

Elinize sağlık gerçekten çok ama çok faydalı bir test olmuş. insanlar bu test sonrası zevkine göre karar verip satın alabilirler.
:tesekkurr: daha çok ürün var listede olmayan ama genel olarak f/p ürünler