Satış İhtiyaç Fazlası Ürünler - Hediyeler

architect_baki

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

İhtiyaç Fazlası Ürünler ;
* Koch Chemie FB Demirtozu Litre : 165 TL
* Valet Pro Concentrated Litre : 175 TL
* Auto Finesse Spritiz Litre :250 TL
* Bilt Hamber Auto - Clay Soft : 650 TL
* Slopes X9 - Koch H9/M3/F6 1 Litre ortalama hepsinin yarıya kadar dolu hepsi toplu alınırsa :600 TL
* Slopes x9 / Koch H9/M3/F6 Adet :150 TL
* Kwazar Köpük Yapan Basınçlı Pompa 2lt
Kutulu sıfır Ayarında 450 TL
* 1400 GSM TWİN SDED EDGELESS DRYİNG TOWEL kurulama bezi : 350 TL
* Wax sonrası parlatma bezi : 200 TL
* Koch Chemie Motorplast Liste :150 TL

NOT: Ürünler bir arkadaşa aittir. Aracını satıp uzun süre almayı düşünmediği için satıyor. Kendisi şuan da Kayseri’dedir. Elden teslimi ordan yapabilir veya anlaşıp kargolayabilir.

Düşündüğünüz ürün için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.

+90 553 426 48 86

Son düzenleme:

architect_baki

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünlerden satılanları düzenleyip sildim;

geri kalan ilk mesajdaki gibi günceldir.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
hocam ürünler duruyor mu acaba? bilberry ve formula resimdeki ürünler mi yoksa bölünmüş ya da kullanılmış mı?

architect_baki

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam ürünler duruyor mu acaba? bilberry ve formula resimdeki ürünler mi yoksa bölünmüş ya da kullanılmış mı?
merhaba. İlk mesajda gördükleriniz ürünler duruyor. Ürünleri bölünmüş olarak vereceğim. Alacağınız miktara göre orjinal galonunda da teslim edebilirim.

zaten malumumuz internet üzerinden bölünmüş olarak aldığımız bir çok ürün sulandırılmış vs geliyor. Ben orjinal şişesinden saf bir şekilde böleceğim. Vebal alamam.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro Formula 1 hakkında çok bilgim yok nasıl bir üründür? Köpük kıvamı v.s. Bende Bayrampaşadayım uygun olursa elden teslim almak isterim.

architect_baki

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro Formula 1 hakkında çok bilgim yok nasıl bir üründür? Köpük kıvamı v.s. Bende Bayrampaşadayım uygun olursa elden teslim almak isterim.

merhaba,

valet pro foamula 1 ön yıkama şampuanı olarak geçer. Özellikle el ile manuel basınçlı pompalama da çok ciddi köpük yapma oranı var. 1 litreye 15 ile 60 ml arasında kire göre değişken bir konsantre oranı var. Ben genelde 1:25-1:30 kullanıyorum memnunum. Denediğim için samimiyetimle bu platformda yardımcı olmak adına söylüyorum, beni kesinlikle bir tüccar olarak görmeyin. Alıp almamak zorunda da değilsiniz. Forumda kullanan da çok zaten. Karar size kalmış. :)

bir alışveris olmasa da tanışmak isterim yakınmışız birbirimize. :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba,

valet pro foamula 1 ön yıkama şampuanı olarak geçer. Özellikle el ile manuel basınçlı pompalama da çok ciddi köpük yapma oranı var. 1 litreye 15 ile 60 ml arasında kire göre değişken bir konsantre oranı var. Ben genelde 1:25-1:30 kullanıyorum memnunum. Denediğim için samimiyetimle bu platformda yardımcı olmak adına söylüyorum, beni kesinlikle bir tüccar olarak görmeyin. Alıp almamak zorunda da değilsiniz. Forumda kullanan da çok zaten. Karar size kalmış. :)

bir alışveris olmasa da tanışmak isterim yakınmışız birbirimize. :)
Estafurullah. K2 makinamın kutu içeriğindeki foam lance ike kullanacağım ☺ Nezaman müsaitsiniz ?