r onu sadece urunu yaydirmak icin kullandim sonra yavasca arttirarak 2 ve 3 te kullandim genelde, yani devir olarak sanirim 1500-2000 civarina denk gelir.
Bu makineye bende bakıyorum.1. devirde çok mu bayılıyor.Diger devirlerde hiç bayılma var mı?Kullandıgınız pad/keçe boyutu nedir.
Daha ucuza max extra 6115 modeli var aslında ama çinli bn5 modleine aşırı benziyor bu markada çeşitli isimlerle piyasada.max extra 6115 311 TL düştügünde almadım.Daha 1 hafta olmamıştı.Sonra zammı yapıştırdılar 400 tl çıktı.
Yine max extra mxp 3070 modeli var 489 TL.Sözde profesyonelmiş ama bilemedim.
rbt S1P-GW2 S1P modeli var olmassa bunu alacagım ikinci el buldum.Fiyatı 300 TL altına geliyor.
Birde attlass att1200p var 450 TL.
Birbirine çok benzeyen bn5 marka sanırım makineler var farklı isimlerle.Onlar iş yamaz anladıgım kadarıyla.
Aslında 400 TL üzerine çıkmak istemiyorum o rakamlara çıkarsamda taksit şart.Performance power tek iyi yanı koçtaştan alırsam taksit var birde arıza durumunda oraya bıraksam onlar gönderiyor sanırım.
Ama sizde bayılma var diyorsunuz.Bu fiyat bandında hepsinde var anlaşılan. Birde bu makineler hakkında dogru düzgün bir inceleme vs bulamadım. Alışveriş sitelerinde ki yorumlara güven olmuyor.
Bu konuda kafam karışık...