İlk yıkama ürünleri alışverişim

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
6C107BB4-E638-49D1-992E-C71267D15865.jpeg 6C107BB4-E638-49D1-992E-C71267D15865.jpeg Arkadaşlar kimyasal adamlardan aldığım ürünler de geldi, sanırım şimdilik dış yıkama için bunlar yeterli, iç temizlik için be yapmalıyım ne önerirsiniz koltuklar kapılar ve plastik aksamlar için?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Koltuk temizliği için valet pro classic carpet cleaner tavsiye ederim.
İç plastik aksam temizliği ve koruma için AutoFinesse Spritz tavsiye ederim. Bu ürün haftalık bakımlar için idealdir. Hafif temizlik ve koruma özelliği vardır.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
zymöl vazgeçemediğim şampuanım. kokusu çok güzel. iç temizlik derken kirlilik derecesi nasıl? Tozluysa apc ile temizle, istediğin ürünü sür. Spritz, meg hyper ve atas plak2 benim sevdiklerim. gerçi hepsi aynı gibi. meg ve plak2 yi sulandırdıkça görünüm mata doğru gidiyor. Koltuk temizliğinde vinet gibi güzel bir ürün kullanmadığım için (sadece koltukta değil her türlü temizlikte) başka ürün önermek istemiyorum :)

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Koltuk temizliği için valet pro classic carpet cleaner tavsiye ederim.
İç plastik aksam temizliği ve koruma için AutoFinesse Spritz tavsiye ederim. Bu ürün haftalık bakımlar için idealdir. Hafif temizlik ve koruma özelliği vardır.
Onlara da bir bakayım olmazsa almaya başlamışken malzemeyi tamamlayayım tek seferde kurtulayım

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
zymöl vazgeçemediğim şampuanım. kokusu çok güzel. iç temizlik derken kirlilik derecesi nasıl? Tozluysa apc ile temizle, istediğin ürünü sür. Spritz, meg hyper ve atas plak2 benim sevdiklerim. gerçi hepsi aynı gibi. meg ve plak2 yi sulandırdıkça görünüm mata doğru gidiyor. Koltuk temizliğinde vinet gibi güzel bir ürün kullanmadığım için (sadece koltukta değil her türlü temizlikte) başka ürün önermek istemiyorum :)
Araç henüz 10 aylık kapsamlı şekilde iç dış koruma yapıldı lakin çocuklar ne yaptıysa arka koltukta avuç içi kadar sıvı lekesi gibi bir şey var onun dışında tertemiz araba eşimde şuan iki haftada bir iç dış cilalı şampuan ile yıkama yaptırtıyorum öyle aşırı kirli değil sadece kendim aracı yıkarken içini de elden geçireyim diyorum. :)

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç henüz 10 aylık kapsamlı şekilde iç dış koruma yapıldı lakin çocuklar ne yaptıysa arka koltukta avuç içi kadar sıvı lekesi gibi bir şey var onun dışında tertemiz araba eşimde şuan iki haftada bir iç dış cilalı şampuan ile yıkama yaptırtıyorum öyle aşırı kirli değil sadece kendim aracı yıkarken içini de elden geçireyim diyorum. :)
leke vinetin işi :) 5 e 1 le fırıniçindeki kurumuş lekeleri çıkarıyor hemde kaç yıllık :) 10 a 1 le davlumbaz temizledim evde. 15 e 1 le koltukları cillop yaptık :) jokerim benim