Isparta'dan selamlar

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
yettim @Nobran :cool:
Foruma hoşgeldiniz, güzel zaman geçireceksiniz buralarda fakat biraz masraflı olabiliyor bu hobi. Ben de aracı sıfırlayınca bu işe bulaştım. Şimdi neler var neler dolapta. Ben aile hekimiyim buralarda.
Kazasız belasız, çiziksiz günler dilerim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba aranıza yeni katıldım. Sıfır araç aldım güzel bakmak istiyorum. Bir süredir ne nedir nasıl yapılır araştırırken en kaliteli içerik detail forum olarak çıkmaya başladı karşıma. Dedim ben de üye olayım artık katılayım aileye. 4-5 yıldır araç sahibi olan biriyim. Titizimdir lakin sıfır araç alınca nirvana yaptı bende bu iş. Bu forum okuması incelemesi çok zevkli bi yer. Herkese selamlar. :)
Yeni otomobiliniz ve üyeliğiniz hayırlı olsun :)
Aramıza hoşgeldiniz :)

ahmetyildiz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Hocam başta bol bol video izleyebilirsiniz.Birde karantina varken pek çıkmadığımız için fazla kirlenmeyince, üstüne soğuk da araç yıkamada etkili oluyor

Memleketlim diye demiyorum @Shirb13 hocamız da dün güzel bi video atmıştı.Mesela onu öneririm.Bu sürede hem birkaç parça çeyiz yaptınız mı yavaştan başlarsınız yıkamalara

Bol detaylar
Fikirler için teşekkür ederim hocam. Aynen bende inceleyerek izleyerek ekipman diziyim sonra sıvayım kolları diyorum ☺️

ahmetyildiz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
yettim @Nobran :cool:
Foruma hoşgeldiniz, güzel zaman geçireceksiniz buralarda fakat biraz masraflı olabiliyor bu hobi. Ben de aracı sıfırlayınca bu işe bulaştım. Şimdi neler var neler dolapta. Ben aile hekimiyim buralarda.
Kazasız belasız, çiziksiz günler dilerim.
Hoşbuldum hocam. Sanırım evet masraflı olacak. Her şeyinde olabildğince iyisini almak istiyorum onun için taksit taksit dizmek zorunda kalıcaz sanırım ☺️