İstanbul dan selamlar

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Profil resminize bakınca öyle çok kendi halinde gibi durmuyor, belliki baya detailingcisiniz siz. :)

Foruma hoş geldiniz.

Ludwick

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İSTANBUL
Profil resminize bakınca öyle çok kendi halinde gibi durmuyor, belliki baya detailingcisiniz siz. :)

Foruma hoş geldiniz.
Aslında ben biraz temizlik ve koku hastasıyım. Benden önceki sahibi sağolsun boyayı güzel korumuş ve rengimde aracımda özel bir renk başka bir araçta yok. Bundan dolayı korumanın devamını getirmek farz olmuş diyebiliriz. Bahçemde aldığım basit malzemelerle kendim yıkıyordum dışını ama bilinçsiz yıkadığımı düşünüyorum. 2-3 haftada bir ise Sonax ın sarı hızlı cilasını kullanıyorum. Genelde sıkıp bez ile siliniyor ama ben kaput tavan ve bagaja sünger ile yedirerek siliyorum bu şekilde daha iyi olacağını düşündüm. Ama öğreneceğim çok şey var. Sadece vizelerim bitsin ve tüm forumu okumayı bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alpin0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba,

İstanbul da yaşamaktayım. 22 Yaşında üniversite öğrencisiyim. Aracım 2012 Model Opel Corsa 1.3. Kendi çapımda çok profesyonel olmasa da dış temizlik yapıyorum. Sizlerin de bilgi birikiminden yararlanmak adına foruma üye oldum. Umarım güzel vakit geçiririz.

Hasancım hoşgeldin :) keyifli forumlar dilerim :)

@Nobran abi iyi yapmışsın foruma yönlendirip :)

garbis

Çaylak Detaycı
Üye
hoşgeldin,,,,,, keyifli forumların olsun

kılcal çiziksiz günler