İzmir'den Selamlar,

Burko

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selamlar,
Yılbaşında ilk aracımı aldım, bu zamana nasip oldu. Araç siyah çok çabuk kir gösteriyor 1-2 defa oto yıkamaya verdim. Aldığım hizmeti beğenmedim ve bunun üzerine bu işi kendim yapabilir miyim diye araştırmalara başladım. Bir kaç defa self servis yıkama yerlerinde aracı kendim yıkadım, kuruladım hoşuma gitmeye başladı zehri aldım bir kere. Sonrasında bu işi "detailing" adı ile meslek olarak icra eden insanlar nasıl yapılıyor diye araştırmaya başladığım sırada burayı keşfettim. İçerisi adeta bir okyanus çok fazla bilgi var ve yaklaşık 2 haftadır tarama yapıyorum. Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşmanız dileği ile, teşekkürler.

MarcoPolo

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz, aracınız da hayırlı olsun. Ön yıkama, çift kova, ph nötr,cila, UV koruma, kurulama gibi anahtar kelime aramaları ile tecrübe sahibi arkadaşların geçmişinden dilediklerinizi ve beğeni alanları detaylıca inceleyin. Zamanla bazı temel kurallara uyarak doğru detay usullerinin neler olduğunu öğrenecek, tecrübe edeceksiniz. Üzülerek söylüyorum ama yerli ürünleri pek tercih etmeyin.
İyi forumlar.

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
merhaba hocam, hoş geldiniz. Ben de izmirdeyim. Kendi malzemelerim ve basit ekipmanlarımla self serviste aracımı yıkıyorum. Gittiğim yer bence self servis anlamında bayağı iyi. Kireçsiz suyu mevcut, geniş alanı var. Popüler olduğu için biraz kalabalık oluyor, sakin zamanları bulmak lazım. Linkini aşağıya bırakıyorum denemek isterseniz diye:

Google Haritalar