Jant uygulaması

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Rft üstünde gelen lastikler contisportcontact 5 ssr.run flat olmayan lastikte kullandım oz ultraleggera jant+michelin pilotsport4 combiniyle
Hangisini önerirsiniz. Bende bridgestone rft 18 inç var araç çok sert. Rft işe normal lastik arasında konfor farkı var mı

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hangisini önerirsiniz. Bende bridgestone rft 18 inç var araç çok sert. Rft işe normal lastik arasında konfor farkı var mı
Konfor farkı var ,giderken aracın daha rahat seyir ettiğini hafiflemiş gibi hissediyorsunuz.bridgestone yapısı gereği sert lastiktir,şuan alacak olsam rft alırım (malum stepne yok araçlarda) michelin ps4 alırım ,bulamazsamda continental alırım güzel lastik.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Konfor farkı var ,giderken aracın daha rahat seyir ettiğini hafiflemiş gibi hissediyorsunuz.bridgestone yapısı gereği sert lastiktir,şuan alacak olsam rft alırım (malum stepne yok araçlarda) michelin ps4 alırım ,bulamazsamda continental alırım güzel lastik.
Teşekkürler hocam

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@Bodrum48 elinize saglık oz jantlar ile ayrı bi havası olmuş evoluzione jant ile yakar ortalıgı
Oz jantları bmw ciler çok tercih etmiyor daha çok wv grubu tercih ediyor ama ben performans için almıştım totalde yürüyen aksamdan 24kg yük atmıştım buda araç hızlanmasına katkı sağlamıştı.