JAPON YAPIŞTIRICI VAKASI ..

Tutankhamun

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Istanbul
herkeze merhabalar .. aracımı bina çevresindeki açık otoaparka bırakırım yıllardır ve hiç böyle bir olay başıma gelmemişti geçen gün yerde japon yapıştırıcısının boş kutusunu gördüm ardından aracı inceledim ve bagaj kapağı tampon stop her yere bocalanmış şekilde görünce ve şok oldum ne diyim ya çocukların işi yada farklı bişeyler oldu gerçekten çok üzüldüm durum kötüydü ne yaptıysam çıkaramadım yani buhar aseton IPA m600 zerre kadar etki etmedi ardından Ems debonder son çaremdi 7 saatlik uğraş sonucumda ancak bu kadar düzeltebildim..

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Tutankhamun geçmiş olsun hocam. Çok korktuğum bir olay bu japon yapıştırıcı vakası. Sosyal medyada bolca karşılaşıyorum '' Aracımın şurasına burasına japon yapıştırıcı damladı. Nasıl sökerim? "şeklinde sorulara. Bu attığınız ac debonder ürününü atan çok fazla kişi oluyordu ama nedir bu ürün nası kullanılır? İç mekanda falan kullanılır mı? Aydınlatırsanız sevinirim.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçmiş olsun :)
Serkan hocam senmisin? Nick ve araç yabancı gelmedi?

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Geçmiş olsun serkan bu kadar çözebildiysen yine iyi devamıda ileride birkaç uygulamada çıkar artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tutankhamun

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Geçmiş olsun :)
Serkan hocam senmisin? Nick ve araç yabancı gelmedi?
aynen kardeşim ben Serkan napalım böyle bir olay geldi başıma bunada şükür tampon üst kısmı boyanıcak artık stop üzerinde zımpara işlemi yapıcam birde yazlık branda aldım araca artık korumak şart oldu ..

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
aynen kardeşim ben Serkan napalım böyle bir olay geldi başıma bunada şükür tampon üst kısmı boyanıcak artık stop üzerinde zımpara işlemi yapıcam birde yazlık branda aldım araca artık korumak şart oldu ..

Üzücü olmuş :(
Arşivden çıktı. Hatıra olarak fotoğrafını bırakıyorum;
hızlı resim yükle explore

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çok geçmiş olsun o an kaynar suların nasıl döküldüğünü bi Allah bilir bi sen. Sorun tamamen geçti mi.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Geçmiş olsun hocam. Çocukların işidir muhtemelen. :(

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
çok geçmiş olsun
bugun radyoda duydum mal düşmanları güneşteki arabalara kola döküyor, yumurta kırıyorlarmış.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçmiş olsun, nasıl insanlar var arkadaş, aklım almıyor. Diyecek gerçekten laf bulamıyorum.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçmiş olsun hocam, benim arabanın motor bölmesinden cips bile çıktı çocuklar aradan sıkıştırıp atmışlar hep. İstanbul... yaşanacak yer değil zaruri haller hariç