Eline sağlık Süleyman abi gene çok güzel bir anlatım olmuş. Birşey sormak istiyorum. Zymöl deep gloss detailerı ıslak araca sıkıp kurulama havlusu ile direk kuruluyoruz aracı doğrumudur, yani washcoat veya wetcoattaki gibi tekrardan su ile durulamaya gerek yok?
@Dragstar
Eline sağlık Süleyman abi gene çok güzel bir anlatım olmuş. Birşey sormak istiyorum. Zymöl deep gloss detailerı ıslak araca sıkıp kurulama havlusu ile direk kuruluyoruz aracı doğrumudur, yani washcoat veya wetcoattaki gibi tekrardan su ile durulamaya gerek yok?
@Dragstar
Süleyman abi ben de daha önceden turtle wax jet black lastik parlatıcısını kullandım fakat sanki yağmur, su falan görünce etkisi çok çabuk kayboluyor diye hatırlıyorum. Birkaç güne ben de detaylı testini yapıp koyacağım foruma.
Süleyman abi ben de daha önceden turtle wax jet black lastik parlatıcısını kullandım fakat sanki yağmur, su falan görünce etkisi çok çabuk kayboluyor diye hatırlıyorum. Birkaç güne ben de detaylı testini yapıp koyacağım foruma.
@serdar8424 Selam, ben 1 senedir 3 araçta kullanıyorum memnunum
fakat ince yanak olan lastiklerimde daha bir hoş görüntü oluyor ebatlar şunlar,
255/35/18 ve 225/40/18
Işık yansıması ile ilgili parlaklıklar yakın gibi yagmur çiseleyince dışa çıkamadım ondan tam yakalanmadı. absolute waxın kalıcılık gibi bir artısı olmalıki tercih etmeliyiz kalıcılık aynı olursa zymöl devam ederim.
Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ
serdar8424' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
Turtle wax jet black lastik ürünü bir hafta sonrası araç 150 km civarı yol yaptı yağmur görmedi. Parlaklık ve görünümde hiçbir degişiklik yok
Yaklaşık 50 gün oldu konuya bir güncel atalım. Araç 50 gün içerisinde yagmur çamur gördü. Waxların şuanda su iticilikleri aynı gibi görünüyor. Ön çamurluk show off wax kapı zymöl glasür.
Yaklaşık 50 gün oldu konuya bir güncel atalım. Araç 50 gün içerisinde yagmur çamur gördü. Waxların şuanda su iticilikleri aynı gibi görünüyor. Ön çamurluk show off wax kapı zymöl glasür.
Kafa kafaya gidiyorlar gibi, Zymöl sanki çok minimal daha hızlı suyu itiyor gibi fakat bu kapının daha eğimli olmasından kaynaklı da olabilir tabii ki. Her video yayınladığında alasım geliyor bu waxı.Ee haydi...