Herkese merhabalar
Neredeyse bir aydır kara kızımız yıkanmıyor du bakım yapma zamanı çoktan geçmiş.
Kirli hallerimiz
İç kısımlardan başladım.iç kısımların tozunu mikrofiber püskülle aldım ve güzelce süpürdüm.
Sonrasında sonax mat iç kısım temizleyici ile temizledim.
Marşpiyel ve alt plastiklere 303 geçtim
Paspaslara detaylı temizlik
İç kısımlar bittikten sonra geçiruz dış kısımlara.Önce jantlardan başlıyoruz nigrin kullandım.
Jantlar demirtozlarından arına dursun dış kısım ve davlumbazlara autobrite magifoam ve ceviz pre wash karışımı ile çamurları çözüyoruz.
Davlumbaz ve lastiklere detaylı temizlik
Sonrasında basınçlınsu geçtim ve arkasından çift kova yıkama yaptım çift kovada nanolex reativ şampuan kullandım.
Çift kova sonrası jantlara ince detaylı temizlik.
Çift kova sonrası bir perde daha su tuttum ve arkasından kil eldiven uygulaması yaptım kilmeldivenden sonra yüzey parlaklığı çok fark ediyor
Kil işlemi de bittikten sonra durulama ve kurulama işlemi
Kurulama havlum uber premium yellow son yıkama işleminde çamaşır makinasının hışmına uğramış gibi tekrar hayata döndürmek lazım
Lastiklere carpro perl uyguladım
Davlumbazlara meguiars HD uyguladım ve bitirdim
Finaller
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neredeyse bir aydır kara kızımız yıkanmıyor du bakım yapma zamanı çoktan geçmiş.

Kirli hallerimiz
İç kısımlardan başladım.iç kısımların tozunu mikrofiber püskülle aldım ve güzelce süpürdüm.
Sonrasında sonax mat iç kısım temizleyici ile temizledim.
Marşpiyel ve alt plastiklere 303 geçtim
Paspaslara detaylı temizlik
İç kısımlar bittikten sonra geçiruz dış kısımlara.Önce jantlardan başlıyoruz nigrin kullandım.
Jantlar demirtozlarından arına dursun dış kısım ve davlumbazlara autobrite magifoam ve ceviz pre wash karışımı ile çamurları çözüyoruz.
Davlumbaz ve lastiklere detaylı temizlik
Sonrasında basınçlınsu geçtim ve arkasından çift kova yıkama yaptım çift kovada nanolex reativ şampuan kullandım.
Çift kova sonrası jantlara ince detaylı temizlik.
Çift kova sonrası bir perde daha su tuttum ve arkasından kil eldiven uygulaması yaptım kilmeldivenden sonra yüzey parlaklığı çok fark ediyor
Kil işlemi de bittikten sonra durulama ve kurulama işlemi
Kurulama havlum uber premium yellow son yıkama işleminde çamaşır makinasının hışmına uğramış gibi tekrar hayata döndürmek lazım

Lastiklere carpro perl uyguladım
Davlumbazlara meguiars HD uyguladım ve bitirdim
Finaller
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi