Jeep Renegade Detailing

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi süper uygulama olmuş eline sağlık. Kapalı yeri olmayan biri olarak çektiğin zorlukları çoık iyi anlıyorum derme çatma yazmışsın ama çok güzel gözüküyor yen garajın çok sevindim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Maskelemesi bile saatler süren araba... Ellerine sağlık abi son halini canlı olarak göremesemde buradan bile efsane gözüküyor araç :alkis:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Prima amigoyu araştırırken şansa youtubeda videosunu gördüğüm jeepin konusu nihayet gelmiş. Master eline emeğine sağlık araç boyut atlamış resmen. Yeni mekân uğurlu ola bu arada. Dırdır eşliğinde stres altında detay yapmaktan kat kat daha iyidir kesinlikle bu mekânda çalışmak.
Foto ve videolardan sonra ilkbahar listeme ebony polish ile prima amigoyu kesin olarak ekleme kararı aldım.
Tekrardan ellerin dert görmesin üstad.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Aga eline sağlık sanat icrasına devam ediyorsun

Akdeniz’de havalar güzel belli. Buralar soğuk yağmur :(

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Master yeni yerin hayırlı olsun. Uyulama mükemmel olmuş çok beğendim yansımalar harika ellerine sağlık..

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, güzel parladı gerçekten, siyah oldu mu ayrı bir güzel oluyor.
Harika olmuş, dırdırcı teyze insanı garaj sahibi yaparmış :) Kafa rahat daha iyi çalışılır, ben arada kendimi kaptırmış yıkama yaparken bakınıyorum laf atan var mı diye durdurup durdurup...
Teşekkür ederim, teyze iyi yaptı bir yerde, kapalı mekan her zaman daha iyi.
Ellerine saglik abi, gene cok guzel bir uygulama yapmissin cidden, parlaklik üzerine parlaklik :utan:
Hayirli olsun abi gule gule kullan :)
Teşekkür ederim kardeşim, sağolasın
Abi süper uygulama olmuş eline sağlık. Kapalı yeri olmayan biri olarak çektiğin zorlukları çoık iyi anlıyorum derme çatma yazmışsın ama çok güzel gözüküyor yen garajın çok sevindim
Teşekkür ederim kardeşim, inşallah sende bir kapalı mekan edinirsin yakında.
Maskelemesi bile saatler süren araba... Ellerine sağlık abi son halini canlı olarak göremesemde buradan bile efsane gözüküyor araç :alkis:
Gerçekten bitmedi maskele maskele ya:) Finali görşeydin keşke canlı olarak.
Prima amigoyu araştırırken şansa youtubeda videosunu gördüğüm jeepin konusu nihayet gelmiş. Master eline emeğine sağlık araç boyut atlamış resmen. Yeni mekân uğurlu ola bu arada. Dırdır eşliğinde stres altında detay yapmaktan kat kat daha iyidir kesinlikle bu mekânda çalışmak.
Foto ve videolardan sonra ilkbahar listeme ebony polish ile prima amigoyu kesin olarak ekleme kararı aldım.
Tekrardan ellerin dert görmesin üstad.
Teşekkür ederim, kesinlikle ürünlerden almalısın, ikiside harika ürünler.
Eline emeğine sağlık mükemmel görünüyor
Teşekkür ederim
Master geri döndü:) Abi sana boş durmak yaramıyor. Yine konuşturmuşsun :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, boş durmadım yav, konu açamadım :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Yapmayın abi böyle şeyler. En azından bir anda yapmayın :D o B33 ne köpürüyormuş maşallah :) Zymöl glasür de acaba kendi yeteneğinden mi ustasının elinden uygulanması sebebiyle mi öyle oldu bilemedim. Tebrik ederim, maşallah elleriniz dert görmesin.

Saygıyla eğilen smie aradım, bualamadım :) Tebrikler

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yapmayın abi böyle şeyler. En azından bir anda yapmayın :D o B33 ne köpürüyormuş maşallah :) Zymöl glasür de acaba kendi yeteneğinden mi ustasının elinden uygulanması sebebiyle mi öyle oldu bilemedim. Tebrik ederim, maşallah elleriniz dert görmesin.

Saygıyla eğilen smie aradım, bualamadım :) Tebrikler
Teşekkür ederim nazik ve güzel yorumlarınız için.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko . bir classic uygulama daha uygulama arşivinizde yerni almış . sahibi güzel günlerde kullansın . sıfır aracını.
yeni yerinizde hayırlı olsun. inşallah ticari bir ünvana kavuşur da antalya sizin gibi bir degerden faydalanmış olur.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstad @onurçiko . bir classic uygulama daha uygulama arşivinizde yerni almış . sahibi güzel günlerde kullansın . sıfır aracını.
yeni yerinizde hayırlı olsun. inşallah ticari bir ünvana kavuşur da antalya sizin gibi bir degerden faydalanmış olur.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım güzel yorumlarınız için. İnşallah olur bakalım.