İnceleme K2 Pro Gravon Lite Ceramic Protective Coating İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar İyi Haftalar.

Bugünkü Test Konuğum K2 Pro Markasinin Gravon Lite Ceramic Coating Adli Ürünü bu ürün tam Seramik degildir,Si02 İçerikli Boya Koruyucudur.Rakipleri Tac System Moonlight,Carpro Quartz Lite,Gyeon Can Coat,Autobrite Supersonic,Meguiars Paint Ceramic Coating,Codetha Sumo vs gibi ürünlerdir.Seramik isteyenler Gravon adli ürünü tercih etmeleri gerekiyor.

Gravon Lite nin kutu içeriği

30 Ml Solüsyon
1 Adet Uygulama Aplikatorü
1 Adet Süet Bez
Fiyati:295₺
www.detaydeposu.com dan satin alabilirsiniz.

Ben bu ürün ü 3 farkli araca uyguladim.

Yüzey Hazir hale getirildi yani Polisaj işleminden gecti.En İyi Sonuçlar için her zaman Polisaj işlemi sarttir.

Test Aşaması

DK Chemie Medium Cut ve Rotary ile polisaj islemi tamamdir.

Yüzey hazir hale geldikten sonra Klinet Pro ile Son Dokunuş u yaptim.

Kutu icinden cikan Suet bez hoşuma gitmedi Gyeon un Süet bezini kullandim.

2 Kat uygulama yaptim iyi sonuç için.

Ortalama 5-10 Dk arasi bekleyip sildim.

Silme Bezi ve Parlatma Buff Olarak APS grubunu tercih ettim.

Finaller

Testler

Su İtiş Testi

Uygulama sona erdi arkadaslar;
Uygulamasi kolay Silmesi çok Rahattir.
Parlakligini Begendim.
Su İticilik ve boncuklanma gayet iyi durumda.
Dayanim 1 yil Vaat ediyor ancak bu görecelidir,Moonlight,Carpro lite 3 ay zor dayaniyordu.Takip edebilirsem Paylasirim sizlerle arkadaşlar.:)

Bir Sonraki Testimiz de Görüşmek üzere Hoşcakalin.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler abi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkürler ellerine sağlık. Parlaklığı güzel gözüküyor . 303 medium cut için ne diyorsun?

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Eline sağlık Sefa, bu tarz ürünlere 1 seneyi ısrarla yazıyorlar anlamıyorum. Dk chemie sardı gibi seni, bendekiler hemen bitti :D

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Moonlight 3 aysa bu ancak 1.5 ay bence :) Hadi bakalım.

1 sene dayanım: haftada 1 ph nötr yıkama ve Avrupa gibi (4 mevsimin değil) 2 mevsimin olduğu yerler içindir :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Eline koluna sağlık hocam, her zaman ki güzel bir uygulama daha olmuş ürün parlaklık ve su iticilik olarak iyi görünüyor tabi dayanımı da iyi çıkarsa F/P olarak güzel ürün olur bence..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler abi
Rica Ederim Kardesim:opucukx:

Tesekkurler Hocam:)

Tesekkurler Kardesimm:):opucukx:

Teşekkürler ellerine sağlık. Parlaklığı güzel gözüküyor . 303 medium cut için ne diyorsun?
Kardesim Tesekkurler Parlaklik ve Su İticilik iyi seviye de,Medium Cut Harika,Çalismaya daha güzel olanak veriyor Koch F6 dan daha iyi bunu net soylerim:)

İnceleme için teşekkürler:cool:
Tesekkurler Hocam :)

Eline sağlık Sefa, bu tarz ürünlere 1 seneyi ısrarla yazıyorlar anlamıyorum. Dk chemie sardı gibi seni, bendekiler hemen bitti :D
Kankim Saol valla Bu 1 yil olayi K2 ye Has birsey degil hemen hemen her marka bunu belirtiyor,Test Yaptigim Alan 24 Derece yüzey hazirligini da maksimum seviyede yapiyorum,Araclarin bekledigi alanlar ortalama 5/10 derece arasinda ona ragmen ne ürün kullandiysam daha 3 ay i gören olmadi suana kadar en dayanikli ürün Wetproof Ceramic oldu tabi ben Fireball,G technicq gibi markalarin ürünlerini kullanmadim onlari hariç tutuyorum,suana kadar nerden baksan 100 adet rahat Wax Test ettim kullandim En iyisinide kullandim,En Ucuzunuda,En Pahalisinida kullandim Sonuç dayanim konusunda Hep Ayni :)

Dk Chemie nin Pastalari begendim En Belirgin Özellik Yagli kivamda olmasi yüzeyde daha cok calismaya imkan saglamasi,tozma olayi yok yani bu imkan bile diger pastalarin önüne gecmeye yetiyor.:)

Reis Ankara'nın girişine heykelini dikelim
Kankim Adamsin Tesekkurler :opucukx:

Moonlight 3 aysa bu ancak 1.5 ay bence :) Hadi bakalım.

1 sene dayanım: haftada 1 ph nötr yıkama ve Avrupa gibi (4 mevsimin değil) 2 mevsimin olduğu yerler içindir :)
Abi Takip edebilirsem 4 Mevsimli Ülkemizde güncelleme yaparim :terlisırıtan:

Eline koluna sağlık hocam, her zaman ki güzel bir uygulama daha olmuş
ürün parlaklık ve su iticilik olarak iyi görünüyor tabi dayanımı da iyi çıkarsa F/P olarak güzel ürün olur bence..
Tesekkurler hocam genel olarak ilk kullanimda beklentiyi karsiliyor,Dayanimjni takip etmeye çalisacagim

Eline sağlık Sefa hocam ürün gayet güzel, fiyatıda çok uygun :)
Tesekkurler Hocam,Fiyat uygun beklentiyi suan karsiliyor,dayanimi nasil olur takip etmeye çalisacagim.

Ben Test Ettigim Ürünlerde benim için öncelik Yüzeye Yansittigi Parlaklik ve yüzeyde olusturduğu kapaticilik daha ön planda,Dayanim olayi bende en son kriter çünkü F/P Yikama Sampuanlari kullaniyorum.:)

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık. Aklıma bir şey takıldı, “seramik değildir” ifadenizle tam olarak kastettiğiniz nedir? Ne olursa seramik oluyor? Kimyası mı farklı?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık. Aklıma bir şey takıldı, “seramik değildir” ifadenizle tam olarak kastettiğiniz nedir? Ne olursa seramik oluyor? Kimyası mı farklı?
Seramik icerik orani farkli hocam mesela bu Markanin Seramik orani Gravon olanin %90 bu benim test ettigim ürünün seramik orani %25 seviyelerde o yüzden bu sekilde bir tanim kullandim.

Kodeks

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Seramik icerik orani farkli hocam mesela bu Markanin Seramik orani Gravon olanin %90 bu benim test ettigim ürünün seramik orani %25 seviyelerde o yüzden bu sekilde bir tanim kullandim.
Anladım teşekkür ederim. O zaman aşağı yukarı bir sprey seramik kadar. Peki uygulamada hata, geç silince yüzeyden silememe gibi bir durum olmaz herhalde değil mi? Bir de yüzeyden kaldırmak için polisaja da ihtiyaç olmaz diyebilir miyiz?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Anladım teşekkür ederim. O zaman aşağı yukarı bir sprey seramik kadar. Peki uygulamada hata, geç silince yüzeyden silememe gibi bir durum olmaz herhalde değil mi? Bir de yüzeyden kaldırmak için polisaja da ihtiyaç olmaz diyebilir miyiz?
Hocam zaten 5/10 dk arasinda kurlesip silebilirsiniz zaman araligi zaten geç silmeye uygun.
Yüzeyden kaldirmak icin Polisaj a gerek yoktur,ürün zayiflayinca agresif temizleyiciler ile yüzeyden kaldirabilirsiniz.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Renoya fısıldayan adam:) Elinize sağlık:gulumsemex:
Şu an wetproofcuyum ben de:terlisırıtan: seneye de k2 gravon deneriz artık:utan: