İnceleme K2 PRO Maxima Super Effificient Hydro Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz
K2 PRO Maxima Super Effificent Hydro Wax tir.Merak ettigim bir üründü sagolsun @DetayDeposu kampanya yapmisti o zaman satin almistim bende :) anca firsatimi bulup deneme sansim oldu K2 Pro Maxima Sulandirilabilen,Pratik bir üründür,rakipleri Koch PW,Vonixx Express vb ürünlerle benzerlik göstermektedir.
Satin almak icin www.detaydeposu.com dan siparis verebilirsiniz.

Uygulama Aşamasi

40 Ml Ürün - 2 Litre Su olarak ayarladim,sizler 40 Ml ürün - 1500 Ml su olarak ta Sprey Pompaya ayarlayabilirsiniz.Sprey Şise ile de olur ama onla zaman kaybi yasarsiniz ugraştirir.

Uygulama Detaylari

Uygulama Videosu Öncesi-Sonrasi ve Final Şeklindedir.

Uygulama videosu gayet açiklayici olmustur.:)
Ben Ürün ü begendim İstedigim Performansi ve Beklentimi karsiladi Vonixx ten iyi Koch Chemie Pw ile yarisir durumda.Araci silmeyi kolaylaştirmasi ve Pratik bir sekilde uygulanabilmesi her zaman avantajlidir özellikle petrollerde yikama yapan arkadaşlar için.

*Ben bu ürün ü Foamla karistirip Kullanmayi dusunuyorum yani Kopuk pompasinda kullanacagim,iş yerindeki araçlar cok kirlenmiyor yol tozu oluyor sadece Basincli Su+Kopuk İsimizi her zaman görüyor.Deneyecegim Kurulamada Ek olarak fayda saglayacakmi bakacagiz :)Durumu Paylasirim sizlerle.

İncelemem sona ermistir.

Bir sonraki incelemede görüsürüz :):sevilenx:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kışın soğuklarda wax ile uğraşmak istemeyip kısa çözüm arayanların ürünü :) Eline emegine saglık abi :opucukx:

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz
K2 PRO Maxima Super Effificent Hydro Wax tir.Merak ettigim bir üründü sagolsun @DetayDeposu kampanya yapmisti o zaman satin almistim bende :) anca firsatimi bulup deneme sansim oldu K2 Pro Maxima Sulandirilabilen,Pratik bir üründür,rakipleri Koch PW,Vonixx Express vb ürünlerle benzerlik göstermektedir.

Uygulama Aşamasi

40 Ml Ürün - 2 Litre Su olarak ayarladim,sizler 40 Ml ürün - 1500 Ml su olarak ta Sprey Pompaya ayarlayabilirsiniz.Sprey Şise ile de olur ama onla zaman kaybi yasarsiniz ugraştirir.

Uygulama Detaylari

Ben Ürün ü begendim İstedigim Performansi ve Beklentimi karsiladi Vonixx ten iyi Koch Chemie Pw ile yarisir durumda.Araci silmeyi kolaylaştirmasi ve Pratik bir sekilde uygulanabilmesi her zaman avantajlidir özellikle petrollerde yikama yapan arkadaşlar için.

*Ben bu ürün ü Foamla karistirip Kullanmayi dusunuyorum yani Kopuk pompasinda kullanacagim,iş yerindeki araçlar cok kirlenmiyor yol tozu oluyor sadece Basincli Su+Kopuk İsimizi her zaman görüyor.Deneyecegim Kurulamada Ek olarak fayda saglayacakmi bakacagiz :)Durumu Paylasirim sizlerle.

İncelemem sona ermistir.

Eline sağlık abi :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık Sefa :) Zeminde zayıflamış bir cila ile birleştiğinde daha iyi performans çıkartabilecek bir ürün gibi hissettirdi :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık Sefa inceleme için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kışın soğuklarda wax ile uğraşmak istemeyip kısa çözüm arayanların ürünü :) Eline emegine saglık abi :opucukx:
Aynen oyle kardesim:):opucukx:

Tesekkurler kardesim:opucukx:

Eline sağlık kardeşim uzun zaman sonra senin videonla sezonu acacam inşallah
Ooo Onur abii Baslayalim artik detaya :)

Emeğine sağlık Sefa :) Zeminde zayıflamış bir cila ile birleştiğinde daha iyi performans çıkartabilecek bir ürün gibi hissettirdi :)
Dogrudur abi ama bu hali bile iyi Ben Bir Yikama İsletmeni olsam mutlaka kullanirim zamandan tasarruf ve maliyet düsük :)

@Sefa46 hocam inceleme için teşekkürler pw ile kafakafayaysa direkt f/p ürünü diyebiliriz sanırım.

@onurçiko hocam ozlettirdin kendini. Umarım her şey yolundadır
Evet hocam kafakafaya guzel urun ben K2 den yana sansimi kullanirim Fiyati daha uygun :)

Emeğine sağlık sefa hocam.
Tesekkurler hocam :)

Emeğine Sağlık Sefa inceleme için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim Abim saol :)

Tesekkur ederim Arda Hocam :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Eline koluna, yüreğine sağlık @Sefa46, sayende bu ürünün marifetlerini de görmüş olduk.. stoğa alıp koyayım.. Acaba uygulama sonrası dayanım süresi ne kadar bilgin var mı ?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline koluna, yüreğine sağlık @Sefa46, sayende bu ürünün marifetlerini de görmüş olduk.. stoğa alıp koyayım.. Acaba uygulama sonrası dayanım süresi ne kadar bilgin var mı ?
Yok hocam dayanimina bakmadim ancak 2 nci yikamaya kadar dayanir diye dusunuyorum.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık sefa hocam k2 ürünlerini genel olarak beğeniyorum valet pro gibi sözünün eri bir marka :sırıtan1:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Elinize sağlık sefa hocam k2 ürünlerini genel olarak beğeniyorum valet pro gibi sözünün eri bir marka :sırıtan1:
Tesekkurler Hocam Genel Olarak iyi Fiyat Konusunda gercekten güzel herseyden önce @DetayDeposu Atalay in Esnafligini gercekten begeniyorum Eleştiriye açik oldugu icin sonucta Bu ürünleri kendiside test edip Türkiye ye getirmedi,arastirarak,sorarak edindigi bilgiye gore getirdi bu gercekten memnun edici.En azindan Hocam şu üründe şöyle bir sikinti var dedigimiz de küsmüyor :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Tesekkurler Hocam Genel Olarak iyi Fiyat Konusunda gercekten güzel herseyden önce @DetayDeposu Atalay in Esnafligini gercekten begeniyorum Eleştiriye açik oldugu icin sonucta Bu ürünleri kendiside test edip Türkiye ye getirmedi,arastirarak,sorarak edindigi bilgiye gore getirdi bu gercekten memnun edici.En azindan Hocam şu üründe şöyle bir sikinti var dedigimiz de küsmüyor :)
Kesinlikle katılıyorum alışverişlerimden ve geri dönüşlerinden çok memnunum farklı satış politikaları izleyen detailing ürünleri satan profesyonellik uzak sadece ticaret amacı ile kurulmuş sattığı üründen bihaber firmalara nazaran işi bilen bu işe gönül vermiş birisi tarafından bu firmanın kurulmasıda bizler için bir şans

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz

Uygulama Aşamasi

Uygulama Detaylari

İncelemem sona ermistir.

Hocam elinize sağlık. Ben benzinlik yıkaması için
Arkadaslar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz

Uygulama Aşamasi

Uygulama Detaylari

İncelemem sona ermistir.

Sefa hocam elinize sağlık. Benzinlik yıkamalarına uygun ve f/p cila/sıvı wax ürünü araştırıyordum, güncel fiyatlarla da K2’nin bu ürünü gayet mantıklı görünüyor. Bir sorum olacaktı, malum benzinlikte basınçlı yıkama fiyatları çok arttı. Demem o ki, ön yıkama ve çift kova yıkamasının ardından aracı iyice duruladıktan sonra basınçlı pompayla bu ürünü uygulasak ve bir daha basınçlı su vurmadan direk kurutma havlusuyla kurutsak? Ürün bu şekilde de çalışır mı? Cevap “hayır” ise bu şekilde çalışan ve benim gibi acemiler için tavsiye edebileceğiniz f/p ürün var mıdır?
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam elinize sağlık. Ben benzinlik yıkaması için

Sefa hocam elinize sağlık. Benzinlik yıkamalarına uygun ve f/p cila/sıvı wax ürünü araştırıyordum, güncel fiyatlarla da K2’nin bu ürünü gayet mantıklı görünüyor. Bir sorum olacaktı, malum benzinlikte basınçlı yıkama fiyatları çok arttı. Demem o ki, ön yıkama ve çift kova yıkamasının ardından aracı iyice duruladıktan sonra basınçlı pompayla bu ürünü uygulasak ve bir daha basınçlı su vurmadan direk kurutma havlusuyla kurutsak? Ürün bu şekilde de çalışır mı? Cevap “hayır” ise bu şekilde çalışan ve benim gibi acemiler için tavsiye edebileceğiniz f/p ürün var mıdır?
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden çok teşekkürler.
Tesekkurler Hocam yikamadan sonra Kuru kullanima uygun degildir.

Şu ürün aradiginiz ürün olabilir

İnceleme - Vonixx Carnauba Ekspress Ultra Wax İncelemesi