İnceleme K2 PRO Nuta Glass Cleaner ve Carbon Faser Cam Bezi Performans İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Herkeze Selamlar

Bugün kü Test Konuğum K2 PRO Nuta Glass Cleaner yani Cam Temizleme Ürünü Ürün 1 Litrelik Sprey Şişeli ve 5 Litrelik Galon Olarak Secenekleri Mevcuttur.

Ürün Hakkinda Bilgiler.

1/5 Litrelik seçenek Mevcut
Yeşil Elma Kokulu
1 Litre 50₺
5 Litre 150₺
Olarak Fiyatlandirilmaktadir.

Ürünü Cok Kirli Camlarda Denedim Temiz Cam da Denemenin Bir Anlami yok diye dusundum Kirli Cam da en azindan ne kadar surede tepki vereceği önemli Ürün ün Özelligi Yağlı lekeleri, kiri ve tozu kolayca çıkarır. Çabuk buharlaşır ve iz birakmaz diye kitapcığında belirtmektedir.Cam Filmlerine Zarar Vermemektedir.

Testi Yaparken En Agir Kirden Hafif Kir e gore 3 Ayri Arac ta Test Ettim Arkadaşlar.

İlk Araçta Agir İslak Camur lekesi var
İkinci Aracta Kurumuş Camur Lekesi var
Üçüncü aracta Normal Camur Lekesi var

TEST VİDEOSU

Ben Genel Olarak Begendim İlk Defa Böyle Güzel Meyve Kokulu Cam Temizleyiciye Denk Geldim Fiyat Olarak Cok İyi 1 litre lik 50₺ ve Orjinal Şiseli Başlikli 5 Litrelik Olan 150₺ Valla Bu Paraya Normal Bir Markanin 500 ML olan Cam Temizleyicisini Alirsiniz Arkadaşlar Ya En Basitinden Piyasada Satilan 500 Ml 25₺ Lik Camsil lerden 5 Kat iyi ve Detailing icin üretilmiş bir ürün.Tabi Bu Kadar Güzel iş cikaran bir diger Secenekte Carbon Faser Cam Bezleri Artik Arabada Evde İs te Ailemde ve Cevremde herkezi alistirdim bu bezlere Temizlemesi kolay zahmetsiz Silmesi cok iyi Waffle dan Dayanikli onu soyleyeyim.Bu Ürün ü Şimdilik Trendyoldan bu vereceğim linkten Cam Bezi ile Beraber Satin alabilirsiniz.https://ty.gl/gkwo9fs864

Test Sona Erdi Kendinize İyi Bakin Arkadaşlar.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam yakınfa bu fiyata su alıcaz:) Bencede fiyat performans olarak alınabilir teşekkürler test için

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Teşekkürler abii

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Sayenizde kullanmasak ta her ürün hakkında tecrübemiz oluyor, boşa para harcamadan nokta atış imkanı sağlıyoruz, teşekkürler sefa hocam:gulumsemex:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Patron Eline Emegine saglik tesekkurler inceleme icin kanki bu Cam Bezini tekli alabiliyormuyuz
@Adam’s Garage ile görüs kardesim elden teslim alabilirsin.

Tesekkur ederim abi :)

Eline sağlık sefa hocam yakınfa bu fiyata su alıcaz:) Bencede fiyat performans olarak alınabilir teşekkürler test için
Kesinlikle Alinir hocam bu fiyata 5 litre hicbir yerden alinamaz.

Rica Ederim Kardesim :)

Eline sağlık abi. 5lt 150 TL süper gerçekten
Cok İyi Fiyat Kardesim :)

Tesekkurler Patron saol :)

Sayenizde kullanmasak ta her ürün hakkında tecrübemiz oluyor, boşa para harcamadan nokta atış imkanı sağlıyoruz, teşekkürler sefa hocam:gulumsemex:
Hocam guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim Elimden Geldigince Pahali/Orta/Ucuz Ürünleri İse Yararlilik ve Kullanici Dostu olanlari test etmeye calisiyorum :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Tesekkur ederim :)

Eyvallah Kankim :)

Ellerine sağlık teşekkürler çok güzel test olmuş
Tesekkurler Kardesim adamsin:)
Eline,koluna sağlık,
Kesene bereket,
Güzel ve açıklayıcı bir inceleme olmuş.
Abi Tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam bitmeye yakındı sayende malzemeyi bulmuş oldum:)