K2 Pro Purio İncelemesi

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar Türkiye'ye yeni giren K2 Pro markasının interior qd olarak piyasa sunduğu ürünü Purio yu yaklaşık 4-5 arabada farklı plastiklerde deneyimleme şansım oldu yorumlarımı videoda bulabilirsiniz :) zaman ayırıp izlediğiniz için teşekkürler

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Merhaba Hocam Galiba Video Aceleye geldi Ürünü sıktım sildim bitti der gibi olmuş Ürün hakkında pek bir Bilgi alamadım nerden alacagım kim satıyor nasıl temin ederiz fiyat nedir PH Nedir anlayamadım Forumda ki test konularını incelerseniz size birsonraki test konunuzda daha yardımcı olur

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Merhaba Hocam Galiba Video Aceleye geldi Ürünü sıktım sildim bitti der gibi olmuş Ürün hakkında pek bir Bilgi alamadım nerden alacagım kim satıyor nasıl temin ederiz fiyat nedir PH Nedir anlayamadım Forumda ki test konularını incelerseniz size birsonraki test konunuzda daha yardımcı olur
Yapici yorumunuz icin tesekkur ederim. Kanalımdaki diger videoları izlerseniz diger hepsinin bu şekilde oldugunu görebilirsiniz urunlerin ph dengeleri benim icin bir şey ifade etmiyor açıkçası :) ürün hali hazırda sık-sil bir ürün olduğu icin daha fazla ne şekilde gösterebileceğim hakkında bir fikrim de yok :dusunx: