İnceleme K2 Pro Roton Kiraz Kokulu Demirtozu Temizleyicisi İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü Test Konuğumuz K2 Pro Roton Kiraz Kokulu Demirtozu Temizleyicisidir.Arkadaslar Aslinda Ben Testten önce bir şise bitirdim Bu ürün ü İlk başta diğer ürünlerden fark i Kiraz Kokulu olmasi bunu biraz daha açayim ürün ü uyguladiginizda böyle ferah bir Taze Kiraz Kokusu Almiyorsunuz bu genel Demirtozu kokusunu Bastiriyor agir bir kimyasal kokusu almiyorsunuz yani gönül rahatligiyla kullanabilirsiniz.Ayni ürün ün birde Normal olani yani Kiraz Kokusuz olani var Kokusu Normal Standart Nigrin-RedStorm-Meg İron Decon gibi Agir Kokmuyor bunu belirteyim.

Ürün Bilgileri

1 Litre Normal Roton 135₺
1 Litre Kiraz Kokulu Roton 147₺
5 Litre Galon Roton 560₺

1 Litre lik Sprey Şiseli Olanlarin Başliklari güzel Homojen bir atimi var videodan daha iyi anlasilabilmektedir.

TEST AŞAMASİ

Misafir Bir Aracimiz Uzun Yoldan geldi

Buda Benim Kendi Aracim a uyguladigim Resimler

Uygulama Videosu

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Orta halli temizliklerde 1:1 sulandırılabiliyor.
Haftalık rutinlerde 1:2 sulandırılabilir.
(Dikkat: sulandırma saf su veya arıtma suyuyla yapılmalıdır. Kullanılacak kadarı sulandırılmalıdır ve sulandırılan karışım hemen tüketilmelidir.) Ürün zaten Jel kivamdadir arkadaşlar.Ben Kendi Testimde Sulandirmadan kullandim Deneyen illaki olur Guncelleme yapariz Temassiz Temizlige göre gayet güzel isini yapiyor az da olsa pecete testinde Leke var Tabi ondan sonrasina Temasli temizlik istiyor zaten Tek seferde Temassiz Temizlik yapmasi mümkün degil Haftalik Arac yikayan arkadaşlar 1/1 Sulandirabilir Ekonomik acidan rahat edebilir.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere Kendinize Dikkat edin :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Sefa46 başkan eline sağlık şimdi sorulara geçelim
1.etki etme hızı nasıl
2.kuruma vs oluyormu
3.sprey başlık tam dağıtabiliyormu
4.sence dragona göre nasıldır
5.puan ver desem 10 üzerinden f/p olarak kaç verirsin
6.fırça kullanmadan sence ne kadar etkili bir ürün illa fırça istiyor mu

ne kadar soru sordum yaw ….

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 başkan eline sağlık şimdi sorulara geçelim
1.etki etme hızı nasıl
2.kuruma vs oluyormu
3.sprey başlık tam dağıtabiliyormu
4.sence dragona göre nasıldır
5.puan ver desem 10 üzerinden f/p olarak kaç verirsin
6.fırça kullanmadan sence ne kadar etkili bir ürün illa fırça istiyor mu

ne kadar soru sordum yaw ….
Aklindaki Tüm deli sorular burda Bana Bunlarla Gelin Yahu Soru Sorun Cevaplayalim :)

1-Etki Hizi Cabuk Tepki veriyor 2 Dk İcinde Cabucak Etkisini veriyor.
2-Kuruma Olayi Söyle 2 ön Janta uyguladim Video yu Birlestirip Cekene kadar 10 Dk gecti kurumadi Baskan ee zaten 10 Dk nin üzerinde neden bekletesin ki Her Jant i Ayri ayri yikamak her zaman iyidir.
3-Sprey Başlik On Numara Başkan Dagitimi iyi Kargo Cikarken Hatirlat bir tane yollayayim sana
4-VP Dragon-Angelwax Resurrection-Meg İron Remower-Bilt Korrosol-AD Purple Rain bunlarla Yarisir Ama Shiny Garage Dtox(Yeni Seriyi Test Etmedim Eskisinden Bahsettim)-Meg İron Decon-DVX Red Storm-Flowey den gayet iyi.
5-Puan olayi şöyle diyeyim Bu Kiyaslama yaptigim ürünler gibi işini yapiyor Ancak Fiyat olarak
Orjinal Ambalaj Fiyati olarak kiyaslarsak
1 Litre Bilt Korrosol 425₺
1 Litre Meg İron 540₺
1 Litre VP Dragon 240₺ (Mini Galon)
1 Litre AD Purple Rain 220₺
1 Litre AF İron Out 340₺
1 Litre K2 PRO 147₺

Bunlar dan 1 Puan Fazla :)

6-Rutin Kullanimda istemeyebilir ama 1 aydir araç yikanmiyorsa mutlaka ister ee zaten Temassiz temizlik yapsada senin icin rahat etmez yine de bir tur fırçayla geçmek istersin :)

Birde Alman Abiler Sonax la Kiyaslama yapmislar

15.06 da Silme Pamuk Testi Yapiyor.

17.43 te Sprey atimi var Atimi güzel

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık Sefa yine on numara test olmuş. Flowey r10 işe karşılaştırma yapmak gerek. Benim nigrin stoğu yavaştan bitmeye başladı.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
eline sağlık kardeşim. Çok güzel açıklayıcı bir test olmuş. kendim kullanmış kadar oldum.Ürünün performansını beğendim. Fiyatı da gayet iyi diğer ürünlere göre günümüz şartlarında.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Sefa hocam, bizde geçtiğimiz hafta ön yıkama şampuanını deneyimledik pazartesi paylaşacağım videosunu, marka bende iyi intibaa oluşturdu.
Sorularla gidilmiş kaporta kısmı için yorumun nedir? Polisaj öncesi hazırlık yada belli periyodlarda kullanım için?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Emegine saglik Sorulacak Tum Sorular Sorulmus ve Cevaplarda alinmis tek sey ne zaman satişa sunulacagi kalmis :)
@Tonyukuk07 Bu Soruyu Cevaplayalim :)

Emeğine Sağlık Sefa yine on numara test olmuş. Flowey r10 işe karşılaştırma yapmak gerek. Benim nigrin stoğu yavaştan bitmeye başladı.
Abi Tesekkurler oldum olasi Flowey i sevmedigimden Elimde yok ama bulursam.kiyaslarim.:)

eline sağlık kardeşim. Çok güzel açıklayıcı bir test olmuş. kendim kullanmış kadar oldum.Ürünün performansını beğendim. Fiyatı da gayet iyi diğer ürünlere göre günümüz şartlarında.
Abi tesekkurler guzel yorumun icin ne diyorsan hepsne katiliyorum:)

İnceleme için teşekkürler, güzel ürüne benziyor.
Hocam tesekkurler guzel urun :)

Teşekkürler ellerine sağlık. Baya başarılı görünüyor
Kardesim Tesekkur ederim ürün güzel gonul rahatligiyla kullan :)

Eline sağlık Sefa hocam, bizde geçtiğimiz hafta ön yıkama şampuanını deneyimledik pazartesi paylaşacağım videosunu, marka bende iyi intibaa oluşturdu.
Sorularla gidilmiş kaporta kısmı için yorumun nedir? Polisaj öncesi hazırlık yada belli periyodlarda kullanım için?
Arda Hocam Tesekkurler Kaportada henuz denemedim onuda dener bilgi veririm Polisaj harici Rutin kullanimda 1/1 Sulandirilip daha ekonomik.hale.getirilebilir.:)

Eline saglik knka iş yapıyor ürün gayet iyi
Aynen kardesim ürün güzel gayet iyi isini yapiyor

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık Sefa hocam. Ürün listeye eklendi, temizliği çok başarılı duruyor. Azcık kir dragonsta da çıkıyor peçete testinde. Ama fiyat olarak rakiplerini ezmiş:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye