İnceleme K2 Pro Sigma Jel İncelemesi

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önce @Sefa46 Hocam incelemişti bizde videolu incelemesini yaptık. Ben ürünü çok beğendim 3. günü ve hala sapasağlam, görüntü tam detay severlerin seveceği seviyede çok parlak değil. :) Videoda olmasada benim Dacia'nın dış plastiklerinede uyguladım ürün etkisi muazzam ,yağmur sonrası dahi ürün duruyor, tek sıkıntı biraz toz çekmesi :) Yıllar önce Best Supreme markasının lastik jelini kullanmıştım, daha sonra marka yok oldu gitti onun yerini doldurak bir ürün bulamamıştım, K2 Pro Sigma o boşluğu doldurdu sanırım :D
iyi seyirler.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık Arda. Yalnız, marka Polonya menşeli diye aklımda kalmıştı. Sayfasında da şimdi baktım Polonya yazmışlar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik Hocam Ürün Mat Sever Detaycilar icin cok iyi Kalicilik dayaniklik bende tam 6 gun surdu Su iticilikte guzeldi.K2 Pro Polonya Menseili ürünler

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam test için teşekkürler
Ürünler F/p ürünleri
Ürünü uyguladiktan sonra ısı tabancası ile geçerseniz toz tutma olayi minimuma iniyor

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Ben k2 pro sigma ve 3D Magic Dressing arasında kaldım. Ürünü kullandıktan sonra sizin önerileriniz nedir acaba?
K2 pro kullanmadım fakat hakkında güzel yorumlar var. 3D Magic dressing kullandığım ürünler arasında dayanım toz tutma olsun görüntüsü olsun en iyilerinden birisi diyebilirim. Sonax, Meguiars Endurance,
Af satin, Sarp, Auto Brite, Car pro bir çok ürün denedim.
@mirafiori Arda hocam inceleme için teşekkürler eline sağlık.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben k2 pro sigma ve 3D Magic Dressing arasında kaldım. Ürünü kullandıktan sonra sizin önerileriniz nedir acaba?
3D kullanmadım ama K2 beni eğey mutlu etti.

Eline sağlık hocam test için teşekkürler
Ürünler F/p ürünleri
Ürünü uyguladiktan sonra ısı tabancası ile geçerseniz toz tutma olayi minimuma iniyor
Desteğiniz için teşekkürler. Toz tutma plastik aksamda yaptı, kendi insiyatifim ile uyguladım onuda :D

K2 pro kullanmadım fakat hakkında güzel yorumlar var. 3D Magic dressing kullandığım ürünler arasında dayanım toz tutma olsun görüntüsü olsun en iyilerinden birisi diyebilirim. Sonax, Meguiars Endurance,
Af satin, Sarp, Auto Brite, Car pro bir çok ürün denedim.
@mirafiori Arda hocam inceleme için teşekkürler eline sağlık.
Teşekkür ederim desteğin için Orhan hocam :)
Sanki açık arar gibi yazmışım ama uygun emojiyide bulamadım ki :(
Youtube üzerinden nasıl düzelttin ki :oops:
Estafurullah abi aklımın ucunda geçmedi öyle birşey :)
Stüdyoda içerik bölümünden ayrıntılar kısmına tıklayıp düzenleyiciye tıkladığında time lapse bölümü çıkıyor. Pek bir işlevi yok, ama Almanya dediğim kısmı kesebildim sadece :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline Saglik Hocam Ürün Mat Sever Detaycilar icin cok iyi Kalicilik dayaniklik bende tam 6 gun surdu Su iticilikte guzeldi.K2 Pro Polonya Menseili ürünler
Teşekkür ederim Sefa hocam uyarı için teşekkür ederim :) 3. gün hala çok iyi durumda, hafif yağmurda yemiş park halinde :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Biz Tonyukuk u Hep Almanyali olarak tanidik Normaldir ya K2 nin Alman olmasi :smilex:
3D kullanmadım ama K2 beni eğey mutlu etti.

Desteğiniz için teşekkürler. Toz tutma plastik aksamda yaptı, kendi insiyatifim ile uyguladım onuda :D

Teşekkür ederim desteğin için Orhan hocam :)

Estafurullah abi aklımın ucunda geçmedi öyle birşey :)
Stüdyoda içerik bölümünden ayrıntılar kısmına tıklayıp düzenleyiciye tıkladığında time lapse bölümü çıkıyor. Pek bir işlevi yok, ama Almanya dediğim kısmı kesebildim sadece :)

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bende pek çok ürün kullandım ve 3d Magic bence bu işin vakkosudur. Dolar düşükken de şimdiki oranla fiyatı çok uygundu, bence bu kadar tutulduktan sonra kendileride inanmadı biz nasıl ürün yapmışız diye fiyatı yükselttiler. Kanımca :kizgin: