K2 Pro Sigma Tyre Dressing Gel(Lastik Koruyucu Jel) İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar 2022 yılının İlk Paylasimini sizler le Yapiyorum aslinda bir kac ürün farkli Marka ürün test ettim onlari da ilerleyen zamanda sizlere sunacagim.

Bugun kü Test Konuğumuz Sizlerin de Merak ettigi K2 Pro Ürünleri Bunlar Nedir Ne degildir kim satiyor nerden aliyorsunuz diye bayagi bir özelden ve Watsapp üzerinden yogun istek ve Talep oldu :)

K2 Markasi Polonyali bir üretici olarak Uygun Fiyatli Ürünleriyle bircok ülkede kullanildigini öğrendim ve Meshur Markali Ürünlerle kiyaslandigi videolari vs testleri izleyerek sizler icin arastirma yaparak konu acmak istedim.Yetkili Türkiye Resmi Distribütör @Tonyukuk07 dir Zaten gerekli Aciklamalari ve Detaylari kendisi yapacaktir.

K2 Pro Sigma Tyre Dressing Gel Yani Kisacasi Lastik Parlaticisi UV korumali ve Polimer İcerikli yani Su iticilik mevcut Lastik ve Dış Aksam Plastiklerde Güvenle Kullanabilirsiniz.

Ürün Hakkinda Bilgiler

• 1 Litre lik Kendi şisesinde Jel Kivamda Kullanimi kolay baslikli.
• Kiraz Kokulu çok güzel ben Sevdim.
• Fiyati 1 Litre 225₺

Test e Başliyoruz

whatsapp foto

Uygulamasi kolay arkadaslar lastik e tek seferde yapisiyor ancak kullandiginiz sünger önemli ben C seklindeki sünger kullandim cok fazla begenmiyorum bu tarz ürünleri cok ürün cekiyor icine

Uygulama Öncesi/Sonrasi

Su İticilik Testi

Yurtdişi Karsilastirma Videosu

Gyeon ve Sigma Karsilastirmasi

Ürün hakkindaki kendi düsüncem Cok asiri Parlak degil orta parlaklikta yani ben kendime gore parlattim iki kez gectim lastigi mat sevenler tek kat gecip fazlalaligi silebilir uygulama yaptigim arac bir 20 km yol yapti sicrama yapmamis ben fazlasini hava ile kuruttum zaten fiyati bana gore 1 litre lik ürüne göre bence iyi bugun En dusuk;

1000 Ml K2 Sigma 185₺
473 Ml Meg Endurance Jel 245₺
500 Ml Sonax Extreme Jel 216₺
500 Ml Carpro Perl 196₺
500 Ml Tac System Tyre 241₺
500 Ml Angelwax Elixir 340₺
500 Ml AutoBrite Supershine 120₺
400 Ml Gyeon Tire 240₺

Yukarida da belirttigim gibi ürün güzel dayanimini takip edecegim buradan güncellerim Simdilik Hoscakalin :)

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Eline emeğine sağlık . Eski yılda ihya ettin paylaşımlarınla yeni yıl sayacını başlattın hayırlı olsun . Ayrıca yabancı videosuna ne gerek var sen varken ayıp ediyorsun :smilex::smilex: ürünü bende beğendim fiyat olarak gayet iddialı bence bu kurlara rağmen sabırsızlıkla bekliyorum yetkili duy beni :smilex:

Mehmet 51

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Niğde
Arkadaşlar Selamlar 2022 yılının İlk Paylasimini sizler le Yapiyorum aslinda bir kac ürün farkli Marka ürün test ettim onlari da ilerleyen zamanda sizlere sunacagim.

Bugun kü Test Konuğumuz Sizlerin de Merak ettigi K2 Pro Ürünleri Bunlar Nedir Ne degildir kim satiyor nerden aliyorsunuz diye bayagi bir özelden ve Watsapp üzerinden yogun istek ve Talep oldu :)

K2 Markasi Polonyali bir üretici olarak Uygun Fiyatli Ürünleriyle bircok ülkede kullanildigini öğrendim ve Meshur Markali Ürünlerle kiyaslandigi videolari vs testleri izleyerek sizler icin arastirma yaparak konu acmak istedim.Yetkili Türkiye Resmi Distribütör @Tonyukuk07 dir Zaten gerekli Aciklamalari ve Detaylari kendisi yapacaktir.

K2 Pro Sigma Tyre Dressing Gel Yani Kisacasi Lastik Parlaticisi UV korumali ve Polimer İcerikli yani Su iticilik mevcut Lastik ve Dış Aksam Plastiklerde Güvenle Kullanabilirsiniz.

Ürün Hakkinda Bilgiler

• 1 Litre lik Kendi şisesinde Jel Kivamda Kullanimi kolay baslikli.
• Kiraz Kokulu çok güzel ben Sevdim.
• Fiyati 1 Litre 185₺

Test e Başliyoruz

whatsapp foto

Uygulamasi kolay arkadaslar lastik e tek seferde yapisiyor ancak kullandiginiz sünger önemli ben C seklindeki sünger kullandim cok fazla begenmiyorum bu tarz ürünleri cok ürün cekiyor icine

Uygulama Öncesi/Sonrasi

Su İticilik Testi

Yurtdişi Karsilastirma Videosu

Gyeon ve Sigma Karsilastirmasi

Ürün hakkindaki kendi düsüncem Cok asiri Parlak degil orta parlaklikta yani ben kendime gore parlattim iki kez gectim lastigi mat sevenler tek kat gecip fazlalaligi silebilir uygulama yaptigim arac bir 20 km yol yapti sicrama yapmamis ben fazlasini hava ile kuruttum zaten fiyati bana gore 1 litre lik ürüne göre bence iyi bugun En dusuk;

1000 Ml K2 Sigma 185₺
473 Ml Meg Endurance Jel 245₺
500 Ml Sonax Extreme Jel 216₺
500 Ml Carpro Perl 196₺
500 Ml Tac System Tyre 241₺
500 Ml Angelwax Elixir 340₺
500 Ml AutoBrite Supershine 120₺
400 Ml Gyeon Tire 240₺

Yukarida da belirttigim gibi ürün güzel dayanimini takip edecegim buradan güncellerim Simdilik Hoscakalin :)
Eline emegine saglik sefa hocam Teşekürler

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Dayanım durumuna göre fiyatı hakkında yorum yapıcam :) Hele kendini ispatlasın bi . Eline sağlık abi :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kokulu olması güzel. Lastik parlatıcılar da solvent bazlı olanlar fena kokabiliyor.

O su iticilikle baya dayanır gibi görünüyor. Şu an için elde var bir ;)

Ben en çok şampuanlarını merak ediyorum bakalım.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Ellerine sağlık sefa hocam.
Su itiş testini YouTube da ilk görünce aha test geliyor dedim :sırıtan1:.
K2 Pro ürünleri iyice merak uyandırdı. F/P ürünlerine benziyor. Beklemedeyiz.:sarılx:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler kardeşim ürünün bıraktığı finali beğendim dayanımı merakla bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline Saglik knka 2022 ye hızlı giriyosun :)
Emeğine sağlık abi ürünü çok beğendim
Eline emeğine sağlık . Eski yılda ihya ettin paylaşımlarınla yeni yıl sayacını başlattın hayırlı olsun . Ayrıca yabancı videosuna ne gerek var sen varken ayıp ediyorsun :smilex::smilex: ürünü bende beğendim fiyat olarak gayet iddialı bence bu kurlara rağmen sabırsızlıkla bekliyorum yetkili duy beni :smilex:
@Mehmet 51,
Üstad ım eline saglık ürün harikaymış bende begendim satın almayı düşünüyorum
Dayanım durumuna göre fiyatı hakkında yorum yapıcam :) Hele kendini ispatlasın bi . Eline sağlık abi :)
Kokulu olması güzel. Lastik parlatıcılar da solvent bazlı olanlar fena kokabiliyor.

O su iticilikle baya dayanır gibi görünüyor. Şu an için elde var bir ;)

Ben en çok şampuanlarını merak ediyorum bakalım.
Ellerine sağlık sefa hocam.
Su itiş testini YouTube da ilk görünce aha test geliyor dedim :sırıtan1:.
K2 Pro ürünleri iyice merak uyandırdı. F/P ürünlerine benziyor. Beklemedeyiz.:sarılx:
İnceleme için teşekkürler kardeşim ürünün bıraktığı finali beğendim dayanımı merakla bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Sefa46 Emeğine ve kesene sağlık :) Bu ürün trimlere de uygulanabiliyor sanki?
Cok Tesekkur ederim güzel yorumlariniz icin herkez cok sagolsun<3:)

@SubaruOutback abi Dis Aksam Plastik.ve Trimler icin uygun zaten kullanilabilir diye belirtliyor UV korumali ve Polimer olmasi gercekten iyi Ben Uygulayacaktim boyle dis aksami boyasiz plastik araç bekledim gelmeyince sadece Lastik icin Test Yaptim güncelleme yaparken denk gelirse zaten uygulayacagim olmadi kendi aracimda yaparim :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Sefa46 başkan test süper olmuş ama alman abim videoda lastiğe sanki fondoten sürüyo yavrum benim ben öyle parlatıcı sürsem uhuuuuuuu intahar ederim zaten 3 saat sürüyo arabayı yıkadım ettim hahahaha

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Eline sağlık hocam
Ürünün güzel finali var
Bekliyoruz devamını ama ben yine de meg asd üstüne daha denk gelmedim:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 başkan test süper olmuş ama alman abim videoda lastiğe sanki fondoten sürüyo yavrum benim ben öyle parlatıcı sürsem uhuuuuuuu intahar ederim zaten 3 saat sürüyo arabayı yıkadım ettim hahahaha
Eline sağlık sefa hocam 2022 yılı yoğun gecicek sanırım:)
Eline sağlık hocam
Ürünün güzel finali var
Bekliyoruz devamını ama ben yine de meg asd üstüne daha denk gelmedim:)
Eline sağlık test için teşekkürler
Emeğinize yüreğinize sağlık. Çok teşekkür ederim.
Elinize emeğinize sağlık inceleme için teşekkürler
Güzel yorumlar icin Tesekkur ederim herkeze 2022 yilini dolu dolu gecirecegiz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Arkadaşlar Selamlar Sigmanin bugun Tam 7 nci günü ve Dogal Halini Korumaktadir.Ankara ya 3 gün boyunca Yagmur yagdi iş yerine araçla gidip geldim durum budur Zaten Aracin Üzerindeki Kirlenmeden de Fark edersiniz Ürün Kesinlikle Test ten geçmistir Almak İsteyenler Gönül Rahatligiyla Alsinlar Kokusuda cok güzel tekrardan Tesekkurler @Tonyukuk07 :)