K2 Pro Vena Hidrofobik Araç Şampuani İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz

Bugün kü Test Konugumuz K2 Pro nun Vena Hidrofobic Car Shampoo adli ürün ü Aslinda Merak Ettigim bir ürün sebebi Hidrofobik olmasi yoksa Bildigimiz Araç Sampuan i :)

Ürün Hakkinda Bilgiler
1 Litre Siyah Siseli
Kokusu Güzel
Fiyati 165₺

Test Aşamasi

Arkadaşlar Test Asamasini Motor Kaputuna %50 Şeklinde Yaptim.

10 Litre Suya 30/50 Ml arasi Uygun olacagi degerlendirmis Firma 40 Ml Koydum Ben.

Arkadaşlar Ürün ün kayganligi ve köpürmesi güzel ne eksik ne fazla iyi yani cok köpürmesi daha iyi kayganlik veya daha güzel temizlik anlamina gelmez hicbir zaman :)

TESTLER

Buda Yine Test Yaparken Ortaligin Buz Tuttugu Video Farkindaysaniz Sol Tarafta Su Kalmis Vena Sampuanla yikadigim yerde Su hic yok Yer Zemini ve Camlar buz tuttu Arac yoldan geldigi icin Kaput Buz tutmadi bu sefer :)

Koruma olan bir Araçta Su Test inde yaptim perdeleme yapacakmi diye yaptiktan sonra baktim herhangi sorun yok.Araç ta Meg 21 Sealant vardi 3 gun once uygulanmisti.Herhangi bir perdeleme yok

Test Sona Erdi Arkadaslar Genel olarak güzel ben begendim yani Bir Kova Sampuan dan Ne beklenirse yerine getiriyor.

Test Yaptigim Araclar Ayni Arac degil Ayni Aractan cok sayida fazlaca var.

Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere kendinize iyi bakin

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline sağlık abii, uygulanan ürünlerin perdelemiyor ve dayanımlarını etkilemiyorsa güzel şampuanmış :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık @Sefa46 hocam. Biz artık seni takip etme hızına yetişemiyoruz :sırıtan1:
K2Pro site yapım aşaması ne durumda acaba @Tonyukuk07 hocam merak içindeyiz :melekx:
Hocam normal şartlarda yılbaşı öncesi site açılacaktı ancak işlerle ilgilenen abim corona oldu hala toparlayamadı sağlığını. Benim de ellerinizden öper geçen hafta oğlum dünyaya geldi ancak bir takım sağlık problemleri sebebiyle halâ hastaneden çıkamadık. Geç olsun güç olmasın, sağlığımız yerin olsun gerisi zamanla rayına oturur diyorum artık.

@Sefa46 hocam eline emeğine sağlık terkler ederim incelemeler için.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Hocam normal şartlarda yılbaşı öncesi site açılacaktı ancak işlerle ilgilenen abim corona oldu hala toparlayamadı sağlığını. Benim de ellerinizden öper geçen hafta oğlum dünyaya geldi ancak bir takım sağlık problemleri sebebiyle halâ hastaneden çıkamadık. Geç olsun güç olmasın, sağlığımız yerin olsun gerisi zamanla rayına oturur diyorum artık.

Büyük geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Zamanla olur acelesi yok. Herşeyin başı sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Yine güzel bir test olmuş. Şampuan da işini yapmış :alkıssx:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkez e Tesekkur ederim Arkadaşlar İlgi Ve Alakaniz dan Dolayi Genel Olarak Sampuan güzel ve hicbir sekilde Korumali Araclarda Perdeleme vs yapmiyor Yani Tercih edilebilir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Gözünüz aydın, analı-babalı sağlıkla büyüsün, geçmiş olsun. Bir cümle içinde sevinç ve hüzün bir arada oldu :(