Kablosuz Kulaklık Tavsiyeleriniz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Daha ergonomik olan bir model alacağım muhtemelen :)

Evet pek kullandığım söylenemez , kullandığımda da pahalı kulaklıkların hakkını verebileceğimi sanmıyorum , bilgisayar yada telefonla kullanıyorum sadece :D

Kesinlikle amaç polisaj yaparken kulağımı korumak . Bilgiler için çok teşekkür ederim lakin çok ilgim olan bir konu değil o yüzden ihtiyacım dışında ürünler yerine son paylaştığınız linkteki gibi bir ürünle bu işi çözmek en iyisi olacak. Kulak tıkaçlarınıda gördüm ama çok hoşuma gitmedi onlar belki denemek için alırım yinede. Hem tıkaç yerine yine bir ufak kulaklık takıp üzerine diğerini takabilirim.

Benimde aklımdaki kombinasyon tam olarak bu şekilde şu an .

Teşekkür ederim , inceleyeceğim.

Bunuda inceleyeceğim ama üzerine koruma kulaklığı takmak zor olur gibi bunun.
Ben linkini paylaştığım cihazın bir önceki modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Sırf kablo sorunu olmasın diye yüzücü kulaklığı aldım. Spor yaparken kullandım. Şimdi de tren otobüs vs. yolculuklarında kullanıyorum.

Sony Nw-Ws413 Walkman Su Geçirmez Mp3 Çalar Fiyatı

kaandemirbas

Çaylak Detaycı
Üye
Yaklaşık 2 aydır aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Memnuniyet kriterlerime gelicek olursak ;
- Spor yaparken kulağımdan düşmemesi gerekiyordu ve salonda çalan yüksek sesi bana iletmemesi en büyük kriterlerimdi.
Salonda bangır bangır müzik çalmasına rağmen ki gerçekten çok guclu bır sıstem var. Kulaklığın sesini yarıya yaklaştırmaya başlayınca dışarısının sesi anında kesiliyor ve kulağa çok rahat oturuyor. şarjı ise 8-9 saat aralığında gidiyor ve kısa sürede şarj oluyor. ne kadar kullanırsanız kullanın kulağınızda herhangi bir ağrı ve rahatsızlık yapmıyor.

JBL Reflect Contour Bluetooth Kulakiçi Kulaklık CT Teal

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırlı olsun dediğim ürünü almanız en iyisi olmuş 3M Optime-III modelini iyi fiyata bulmuşsunuz. İyi detaylarda kullanın.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@ffsahin Hayırlısı olsun hocam güle güle kullan
Teşekkürler :)
Teşekkürler abi :)
Hayırlı olsun dediğim ürünü almanız en iyisi olmuş 3M Optime-III modelini iyi fiyata bulmuşsunuz. İyi detaylarda kullanın.
Teşekkürler , evet piyasadaki en uygun fiyat buydu. Biraz kaba bir kulaklık ama çok daha rahat polisaj yapabileceğim inşallah :)
Hayırlı olsun içine kesin bir şey takıp kullanırsın :):)
Teşekkürler , bakalım rahatsız etmezse öyle planlıyorum :) .
Konuyu çok geç gördüm, Spor yaparken kullandığım şu kulaklığı tavsiye ederdim. Hayırlı olsun.

https://tr.gearbest.com/headsets/pp_009577157251.html?wid=1433363
Teşekkür ederim , kablosuz bir model bakacağım öncelikle :)
Hayırlı olsun. Yorumlarını paylaşırsın denedikten sonra. Belki bizde alırız :mutlu:
Teşekkür ederim , bu olmasa bile bir şekilde kulakları korumak lazım . Ama çok ümitliyim bundan :D
@ffsahin güle güle kullan, kaliteli bir şey almışsın, :)
Teşekkür ederim , ses kesme seviyelerini araştırdım 3m in bundan daha fazla ses kesen bir ürünü var ama fiyat nerdeyse bunun 2 katı. Birde o bundanda kaba o yüzden bunda karar kıldım.

ffsahin

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Kulaklık geldi bugün. Hemen denedim bosch gpo makineyi son devirde kullağımın dibinde çalıştırmama rağmen dayanılmaz bir ses duymadım. Normal çalışma devirlerinde sesi büyük ölçüde kesiyor. Birde kablosuz bir kulaklık takıp müzik açarsak sesi dahada kesecektir diye düşünüyorum. Kablolu kulaklıkla denedim ama faydası olmadığı gibi birazda negatif etkiledi gibi geldi bana.

DEMİRVRL

Çaylak Detaycı
Üye
Kullandıklarımı yazayım
awei gl620
QCY T1
Awei t5 hepside güzel tavsiye ederim