İnceleme Kärcher K2 compact incelemem

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Çok başarılı bir inceleme olmuş. Özellikle eksi olarak belirttiğiniz hortum uzunluğu ve tekerlek konusu gerçekten çok doğru. Bendeki model K2.900 olduğu için tekerlekleri var ancak tıpkı sizin gibi BİM'den alan bir arkadaşımın makinesini kullanırken tekerlek eksikliğini çok hissetmiştim. Hortum boyu da gerçekten yıkama konforunu çok etkiliyor, sanırım sanayide hidrolik işi yapan yerlerden de hortum yaptırmak mümkün, sanıyorum bu yaz bu konuyu araştıracağım ben de. Tekrardan elinize, anlatımınıza sağlık :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok başarılı bir inceleme olmuş. Özellikle eksi olarak belirttiğiniz hortum uzunluğu ve tekerlek konusu gerçekten çok doğru. Bendeki model K2.900 olduğu için tekerlekleri var ancak tıpkı sizin gibi BİM'den alan bir arkadaşımın makinesini kullanırken tekerlek eksikliğini çok hissetmiştim. Hortum boyu da gerçekten yıkama konforunu çok etkiliyor, sanırım sanayide hidrolik işi yapan yerlerden de hortum yaptırmak mümkün, sanıyorum bu yaz bu konuyu araştıracağım ben de. Tekrardan elinize, anlatımınıza sağlık :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Özellikle şebeke dışı yıkamada hortum boyu üzüyor, Hepsini ileri geri taşı zulüm cidden :D Tekerlekten ziyade hortum uzun olsa aracın etrafında dönebileceğim için kısmet daha iyi olur gibi :)
Bunada şükür diyerek idare ediyoruz. Ama bende 4 yada 6 metre olarak ilave hortum düşünüyorum. Benide bilgilendirirseniz sevinirim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim yorumunuz için. Özellikle şebeke dışı yıkamada hortum boyu üzüyor, Hepsini ileri geri taşı zulüm cidden :D Tekerlekten ziyade hortum uzun olsa aracın etrafında dönebileceğim için kısmet daha iyi olur gibi :)
Bunada şükür diyerek idare ediyoruz. Ama bende 4 yada 6 metre olarak ilave hortum düşünüyorum. Benide bilgilendirirseniz sevinirim
Arda, emeğine sağlık :) Yalnız, orijinal hortumların fiyatları üzebilir :(
10 sene önce K2,14 almıştım. Birkaç defa kullandıktan sonra depoya kaldırdım. Her seferinde o bana ben ona bakıyorum. Senin yüzünü karcher görsün diye söylenip uzaklaşıyorum :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık oldukça detaylı bir inceleme olmuş, ürünün bana göre de en büyük eskisi hortumunun kısa olması onun dışında hobi amaçlı ayda bir kez araba yıkamak için iş görüyor.
Yanlış hatırlamıyorsam yan sanayi hortumları www.amazon.com.tr de satılıyor, çok çok ucuz değil tabi ama yine de orijinaline göre makul seviyede

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arda, emeğine sağlık :) Yalnız, orijinal hortumların fiyatları üzebilir :(
10 sene önce K2,14 almıştım. Birkaç defa kullandıktan sonra depoya kaldırdım. Her seferinde o bana ben ona bakıyorum. Senin yüzünü karcher görsün diye söylenip uzaklaşıyorum :)
Teşekkür ederim Hakan abi.
O paralara yeni makine alırım :) Biraz bakınacam olmazssa yan sanayi olarak çözmeyi düşünüyorum :) Basınexpresste genel merkezi var, İlbey ordan almıştı yanlış hatırlamıyorsam :)

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık oldukça detaylı bir inceleme olmuş, ürünün bana göre de en büyük eskisi hortumunun kısa olması onun dışında hobi amaçlı ayda bir kez araba yıkamak için iş görüyor.
Yanlış hatırlamıyorsam yan sanayi hortumları www.amazon.com.tr de satılıyor, çok çok ucuz değil tabi ama yine de orijinaline göre makul seviyede
Teşekkür ederim.

Amazondada çok iç açıcı değil fiyatlar.

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Bir sorum olacak, çalışırken gürültü seviyesi nasıl acaba bu makinede? Model yükseldikçe sesi de artıyor mu?

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel inceleme olmuş teşekkürler. Bir sorum olacak, çalışırken gürültü seviyesi nasıl acaba bu makinede? Model yükseldikçe sesi de artıyor mu?
Ses var, beni rahatsız etmiyor, video içerisindede sesi dinleyebilirsiniz az çok. ama komşuları rahatsız edebilir. Diğer sorunuza daha yüksek model kullanan arkadaşlarımız cevap verirse daha doğru olur :)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Model yükseldikçe seste artma veya azalma olmuyor., çok çok küçük 1-2 dB farklılıklar var., yıkama makinelerinde ses seviyesi hemen hemen aynıdır., bazı profesyonel üst seri cihazların ses seviyesi bira< düşük ama onlarda bile belirgin bir azalma yok., en fazla 7-8 dB kadar bişey.,

Yıkama yapacağınız alan kapalı bir alan ise ses yankı yapacağından ses rahatsız edebilir ama açık alanda kolay kolay rahatsızlık vermeyecektir., makine alırken önceliğiniz hortum uzunluğu olsun., 3m hortumla aracı yıkamak için makineyi sürekli elinizde taşımak zorunda kalirsınız., makineyi yerinden oynatmadan aracı yıkayabilmek için en az 8m hortumu olan bir model seçmeniz gerekir.