Kärcher K2 foam lance

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

K2 makinem mevcut, kutu içeriğinden çıkan foam lance mevcut, (Ayrıca detarjan çeken hortum çıkışıda var hiç denemedim işe yarıyor mu?). Köpük atmasından memnunum fakat sorunum şu, hazne çok ufak, ön yıkama yaparken 2 bazen 3 kere doldurmam gerekiyor.
Sorunu çözmem için öneriniz nedir, üst kısmı değiştirmeden yeni bir hazne ile hortumunu uzatarak bu işi çözebilirmiyim, yada komple yeni bir foam lance almam mı daha mantıklı olacaktır?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,

K2 makinem mevcut, kutu içeriğinden çıkan foam lance mevcut, (Ayrıca detarjan çeken hortum çıkışıda var hiç denemedim işe yarıyor mu?). Köpük atmasından memnunum fakat sorunum şu, hazne çok ufak, ön yıkama yaparken 2 bazen 3 kere doldurmam gerekiyor.
Sorunu çözmem için öneriniz nedir, üst kısmı değiştirmeden yeni bir hazne ile hortumunu uzatarak bu işi çözebilirmiyim, yada komple yeni bir foam lance almam mı daha mantıklı olacaktır?
hocam ben de k2 ve fl kullanıyorum. mjjc bendeki fl. karcher kendi fl ürünleri malesef çok düşük performans veriyor. hazneyi ve hortumu uzatarak da kapasite artırılabilir. yeni fl almaktansa bunu denemek daha uygun maliyetli olur sizin için. ama yok almışken hem iyi köpük atsın hem de kapasitesi 1lt olsun derseniz mjjc tavsiye ederim. kıvamı gayet hoş. ön yıkamada hatchback arabada 500-600 ml köpük yetiyor kıvamlı olup yüzeyde durabildiği için. sizin aparat sulu attığı için size yetmiyor gibi gelmiştir belki de veya şişe içindeki sıvı çabuk tükenmiştir

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim yönlendirmeniz için. Mjjc sanırım sadece Aliexpress üzerinde mevcut bulmadım ülke içinde..