Kaptan'ın Detay Dünyası

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık sökme takması uğraştırmıştır ama değmiş. İyi günlerde kullanın:)

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık sökme takması uğraştırmıştır ama değmiş. İyi günlerde kullanın:)
Henüz takmadım koruma yapacağım bugün, yarın takarım
Sökmesi biraz güç istiyor birde eşit kuvvet ile yapmayınca tırnaklar kurtulmuyor.

Eski Detaycı , Eski Kaptan

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 ürün deneyip akıl verenlerden olarak en azından fikir veya öneri sunuyorum :) benzer katkıları ve tecrübelerinizi paylaşmanızı merakla bekliyorum ki 3. Ürünü alırken biz de sizin tecrübenizden faydalanalım...
Ha bu arada açtığım konulardan motor temizliği uygulamama bakarsanız o denli pis bir motorda 1:10 Koch GS nasıl temizlik yapmış görürsünüz ve ne derece riskli olduğunu anlarsınız :) keyifli ve "aktif" forumlar dilerim...

@Kaptan_34 elinize sağlık başarılı bir temizlik olmuş :) aynı sorunu ben de kapı kol dayama ve orta kol dayama kısmında yaşıyorum, çok kolay beyazlıyor :) bu sorunu würth araç içi temizleme köpüğü ile çözemedim ben de. vp cc ile deneyeceğim, o da işe yaramazsa apc ile şansımı denemeyi düşünüyorum ben de :) temizlik sonrası koruma ürünü uygulamanızı da bekliyorum, aynı koruma uygulamasının yapılışının detaylarını ben de öğrenmek isterim :)
Kronik sıkıntılı olan bölgelere ben artık sert apc ile giriyorum. Sert derken maksimum 1/15 kc gs. Herhangi bir sorun yaşamamak için uygulama yaparken dikkat ettiğim husus sadece köpük ile uygulamayı yapıyorum, fırça ile neredeyse hiç kuvvet uygulamıyorum.
Bitirir bitirmez nemli bez ile yüzeyde kalan fazla ürünü alıyorum.
Valet pro apc, carpet cleaner, würth sprey, sonax köpük denedim ufak ufak fakat kısa sürede hep geri geldi maalesef...

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kronik sıkıntılı olan bölgelere ben artık sert apc ile giriyorum. Sert derken maksimum 1/15 kc gs. Herhangi bir sorun yaşamamak için uygulama yaparken dikkat ettiğim husus sadece köpük ile uygulamayı yapıyorum, fırça ile neredeyse hiç kuvvet uygulamıyorum.
Bitirir bitirmez nemli bez ile yüzeyde kalan fazla ürünü alıyorum.
Valet pro apc, carpet cleaner, würth sprey, sonax köpük denedim ufak ufak fakat kısa sürede hep geri geldi maalesef...

Muhtemelen bende de aynı durum oluşacak :) sanırım altı sert olup fazla süngerimsi malzeme barındırmadığı için direk kiri belli ediyor buralar :( kumaş koruyucu ürünü alınca ben de cc ve az miktarda da Gs köpük karışımı yapmayı düşünüyorum :)