Kara BMW 3.20 detailing

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık masterım:) Böyle arabayı ancak bir master düzeltebilirdi zaten:arkadass:ben benzinlikte bir köşede fusso attım millet yanıma geliyor uzaylı görmüş gibi bu ne diyor:D artık takmıyorum:)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık araba yeniden doğmuş demek yetmez resmen doğduktan sonra kanatlanıp uçmuş. Siyah renk bakımı zor ama bu hale geldikten sonra da çok tatmin eden bir renk umarım korumaya dikkat eder sahibi

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Araç 2.baharını yaşamaya başlamış net..

Herhalde siyah bi BMW ancak bukadar beter hale gelebilirmiş ilk hallerine acıdım resmen

Eline koluna sağlık Masterım,araç sahibinin tepkisini görmek isterdim

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık abi. Gerçekten berbat durumdaymış. Bir hayli yormuş olmalı opak siyah. Glaze testlerini merakla bekliyorum :)

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Birazı seramikli birazı cilalı şöyle ortaya karışık nefis bir pasta yaptıralım :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Abi emeğine sağlık. Aracın ilk hali ile dağlar kadar fark var. Araçlarını kasaplara bırakanları şiddetle kınıyorum :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi maşallah:nazar: ellerine sağlık. Şahane gözüküyor. Glazeleri merak ediyorum:D
Teşekkür ederim kardeşim, Glazeler yalında gelecek, süreci biraz takip edeyim.
Elinize sağlık harika görünüyor.
Teşekkür ederim hocam.
Ah bu kasaplar ve bizim bilinçsiz insanımız. Araştırmak yok soruşturmak yok. Neyse abi ellerine sağlık. Siyah hak ettiği değeri senin elinde görmüş :alkis::nazar:
Teşekkür ederim kardeşim. Opak siyah harika bir renk, ama adamı bakırköylük eder.
Abi gerçekten müthiş olmuş ellerine sağlık.
Teşekkür ederim kardeşim
abi eline koluna sağlık, yine alemlerden fırtına gibi esmişsin. Anladığım kadarıyla değil TR, Avrupa'da sayılı olabilecek kapsamda bir glaze testi geliyor.
Teşekkür ederim kardeşim, elde mevcut olanlar ile yaptık bakalım, inşallah alnımızın akıyla çıkarırız testi.
Anlatamazsın abi anlamazlar, biz burada bir farklı havlu ile kurulayınca uzaylı görmüş gibi bakıyorlar, seni hiç tahmin bile edemiyorum ne yaşıyorsundur :) Adam bim mf bez ile sıkıp sıkıp arabasını kurulamaya çalışıyor ne anlatacaksın ki? Bu bez 150-200 tl mi diyeceksin?

Seramik üzerine pasta cila harika bir uygulamaymış ben de yaptırayım :D

@onurçiko ellerine sağlık maşallah. Glaze testi merak uyandırdı :)
Teşekkür ederim kardeşim.
Öyle şeylere şahit oluyorum ki, inanamazsın. Bi ferrari görmedim fırçayla yıkanan, onu da görürsem nirvanaya ulaşacam:)
Glaze testini toparlaması zor olacak bakalım, doğru anekdotlar sunarım inşallah.
Ooo karalar karası gelmiş abi Ellerine sağlık.. Glaze konusunda ben daha fazla spoiler rica ediyim hemen :)
Teşekkür ederim kardeşim, spoileri verdik işte, bekleyecez biraz:)
3.20 dirilişi olmuş. Elinize sağlık :)
Teşekkür ederim
Abi ellerine sağlık , müthiş bir değişim olmuş :) .
Seramik üzerine pastada iyiymiş :kop:
Teşekkür ederim kardeşim.
Ya tövbe ne seramiği, milleti nasıl kandırıyorlar, hızlı cilayı vurup seramik yaptık diye milleti kandırıp gönderiyorlar. Bunlar nasıl yiyor o parayı aklım almıyor.
Elinize sağlık abi, yine büyük emek vermissiniz ama finallere değmiş masallah
Teşekkür ederim kardeşim. Evet finalleri izlemek bu işin en keyifli tarafı. Kaç kahve içtim bilmiyorum.
Elinize sağlık masterım:) Böyle arabayı ancak bir master düzeltebilirdi zaten:arkadass:ben benzinlikte bir köşede fusso attım millet yanıma geliyor uzaylı görmüş gibi bu ne diyor:D artık takmıyorum:)
Teşekkür ederim doktorum. Güzel yorumlarınla utandırıyorsun beni:utandim:
Elinize sağlık araba yeniden doğmuş demek yetmez resmen doğduktan sonra kanatlanıp uçmuş. Siyah renk bakımı zor ama bu hale geldikten sonra da çok tatmin eden bir renk umarım korumaya dikkat eder sahibi
Teşekkür ederim nazik yorumun için.
Sahibi zaten çok yakın arkadaşım. Yıkamanın sahibi, çalışanları tembihledim zaten bu arabayı ellemeniz yasak diye.
Ellerine sağlık master ortalık yanmış yine

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei.
Araç 2.baharını yaşamaya başlamış net..

Herhalde siyah bi BMW ancak bukadar beter hale gelebilirmiş ilk hallerine acıdım resmen

Eline koluna sağlık Masterım,araç sahibinin tepkisini görmek isterdim
Teşekkür ederim. Sahibi çok mutlu:)
Ellerine sağlık abi başarılı bir zenci operasyonu olmuş.
Teşekkür ederim kardeşim, estağfurullah seninkiler nerde bu nerde, seni takip ediyoruz anca.
Ayakta alkisliyorum usta elinize saglik
Teşekkür ederim estağfurullah.
Ellerine sağlık abi. Gerçekten berbat durumdaymış. Bir hayli yormuş olmalı opak siyah. Glaze testlerini merakla bekliyorum :)
Teşekkür ederim kardeşim, evet yprucu bir operasyondu ama finallere değdi. Artık bir test aracım daha oldu:)
eline sağlık üstat komple boya kaça oluyor:halay:
Yaparız sana birşeyler:)
Birazı seramikli birazı cilalı şöyle ortaya karışık nefis bir pasta yaptıralım :)
Ortaya karışık bizim işimiz:) tosbanın seramikli pastası geldi aklıma:)
Abi emeğine sağlık. Aracın ilk hali ile dağlar kadar fark var. Araçlarını kasaplara bırakanları şiddetle kınıyorum :)
Kardeşim yardımların için teşekkür ederim.
Abi eline sağlık harika olmuş ama o renk bize gelmez :)
Hele sana hiç gelmez :komik:
Teşekkür ederim kardeşim, kesinlikle her zaman diyorum zaten deliyim bu sefer beni yatırırlar:)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Üstadım vasat durumdaki Amarok'un üstüne opak siyah BMW tam bir kombo olmuş, eline emeğine sağlık. Finaldeki yansımalara ve boyanın dolgunluğuna baktıkça verilen emek kendini belli ediyor, siyahlar şimdi daha siyah sloganında bir son olmuş :)
Bir yandan da ufak bir sitem kaplamadı değil içimi, Amarok'un halini hatırlıyorum da umarım bunca emek verilen bu yakışıklı BMW aynı sonu paylaşmaz onunla.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstadım vasat durumdaki Amarok'un üstüne opak siyah BMW tam bir kombo olmuş, eline emeğine sağlık. Finaldeki yansımalara ve boyanın dolgunluğuna baktıkça verilen emek kendini belli ediyor, siyahlar şimdi daha siyah sloganında bir son olmuş :)
Bir yandan da ufak bir sitem kaplamadı değil içimi, Amarok'un halini hatırlıyorum da umarım bunca emek verilen bu yakışıklı BMW aynı sonu paylaşmaz onunla.
Teşekkür ederim kardeşim nazik yorumların beni çok mutlu etti.
Araç sahibi ile ilgili olarak da söyle diyeyim, şimdi bu arabanın kaputu glaze testinde yani polisaj yapılmadı uç kısmı hariç, yani bildiğin damalı eşşek gibi:) dedim benim haricimde yıkatırsan arabayı ellemem böyle gezersin. Zannnetmiyorum cesaret edeceğini:)

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Başlığı bahtı-KARA BMW yapsaymışsın iyiymiş abi:) eline sağlık çok iyi uygulama olmuş ,çok başarılı özenle kaliteli malzemelerle araba şimdi kara şimşek olmuş...