Kara Jetta Detailing (Sonax Cutmax, Sonax Perfect Finish, Ebony Polish, Prima Amigo, Zymöl Titanium)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, üstad yine esmişsin ne kir ne matlık ne çizik kalmış alıp götürmüşsün ellerine saglık ama bu adama birdaha araç almak yasaklanmalı bu nedir böyle gözlerim acıdı.
İyi detaylar

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık çok güzel bir geri dönüşüm olmuş. Park yeri orman sanırım aracın:) Bu kadar kuş boku verniği yakmamış mı? nasıl temizlemeden sabredebilmiş anlayamadım. Yeni gelecek Alfanın Allah yardımcısı olsun :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master aracın ilk hali bir detaycı için korku filmi gibi ama çok iyi toparlamışsın..

DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Onur abi ellerine sağlık. Her amatör detaycının elinden geçmiştir sanırım Sonax süper parlatıcı cila. Zamanında ben de kullandım ama parlaklığının çok iyi olduğunu fark etmemiştim hiç.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko, üstad yine esmişsin ne kir ne matlık ne çizik kalmış alıp götürmüşsün ellerine saglık ama bu adama birdaha araç almak yasaklanmalı bu nedir böyle gözlerim acıdı.
İyi detaylar
Teşekkür ederim üstadım, opak siyah oldu mu benim için aytı bir zevk oluyor gerçekten. Ne yaosan fazlasıyla karşılığını veriyor.
Ellerine sağlık masterım şahanesin yine ordaki dışkıyı görünce yazacaklarımı @Atocan yazmış işi rast gelsin resmen ötürük olmuş hayvan:D
Teşekkür ederim kardeşim, kuşlar halay geçmiş arabanın üstünde :)
Emin ol araba'da oh be dünya varmış demiştir hayata döndürmüşsün abi eline emeğine sabrına sağlık.
Teşekkür ederim kardeşim, araba kilo verdi resmen.
Ellerinize sağlık çok güzel bir geri dönüşüm olmuş. Park yeri orman sanırım aracın:) Bu kadar kuş boku verniği yakmamış mı? nasıl temizlemeden sabredebilmiş anlayamadım. Yeni gelecek Alfanın Allah yardımcısı olsun :D
Teşekkür ederim, yakmaz olur mu yakmış tabiiki, özellikle 3 sutunda çok fazla yanık lekesi var
Elinize sağlık görüntüler jilet gibi
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık master aracın ilk hali bir detaycı için korku filmi gibi ama çok iyi toparlamışsın..

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei
Onur abi ellerine sağlık. Her amatör detaycının elinden geçmiştir sanırım Sonax süper parlatıcı cila. Zamanında ben de kullandım ama parlaklığının çok iyi olduğunu fark etmemiştim hiç.
Teşekkür ederim kardeşim, anşatmaya gerek yok görüyorsunuz:)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hacı ellerine sağlık
Maaşallah gençleştirme operasyonunda üstüne yok
Benim de göz altı torbaları, kırışıklık başlangıcı falan gençleştirmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum
Marifetli ellerin bende de iş yapar mı?
:komik::kop::komik::kop::komik::kop::komik::kop::taraa:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hacı ellerine sağlık
Maaşallah gençleştirme operasyonunda üstüne yok
Benim de göz altı torbaları, kırışıklık başlangıcı falan gençleştirmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum
Marifetli ellerin bende de iş yapar mı?
:komik::kop::komik::kop::komik::kop::komik::kop::taraa:
Ayıpsın hacı seni de gençleştiririz ama buraya gelmen lazım. 18 lik gibi olursun bak, bunu bi düşün sen:heyecan:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jetta kendine gelmiş resmen ellerine sağlık master. Sonax cilayı uygulaması gerçekten çok pratik. Geçen sene ben de fena indirime denk gelip migrostan 2 tane bundan 1 tane de matt effect almıştım. Hatta matt 19 tl idi kasada 12tl ye düşmüştü. Son kalan 2 taneyi geri dönüp almadığıma halen pişmanım

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Jetta kendine gelmiş resmen ellerine sağlık master. Sonax cilayı uygulaması gerçekten çok pratik. Geçen sene ben de fena indirime denk gelip migrostan 2 tane bundan 1 tane de matt effect almıştım. Hatta matt 19 tl idi kasada 12tl ye düşmüştü. Son kalan 2 taneyi geri dönüp almadığıma halen pişmanım
Teşekkür ederim güzel yorumların için. Bende o dönem her migrosa uğradığım kesin birkaç şey alıp çıkmıştım.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Abi ellerine sağlık kısa zamanda bu şekilde geri dönmesi beni acayip üzüyor neyseki yine çiçek gibi yapmışsın umarım bundan sonra daha kıymetli davranır sahibi yada yeni sahibi :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık masterım :) İlkinde gerçekten harika olmuştu glaze üzeri titanium. Dönüp dönüp bakıyorum. Benim renge prima üzeri titanium yapsak nasıl olur acaba :paraa:

Ben yıkadıktan sonra su birikintisi görünce 10 km hızı geçmiyorum su sıçramasın diye. Bu hale nasıl getirebiliyorlar anlamış değilim. Yine toparlanmış iyi görünüyor :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık masterım :) İlkinde gerçekten harika olmuştu glaze üzeri titanium. Dönüp dönüp bakıyorum. Benim renge prima üzeri titanium yapsak nasıl olur acaba :paraa:

Ben yıkadıktan sonra su birikintisi görünce 10 km hızı geçmiyorum su sıçramasın diye. Bu hale nasıl getirebiliyorlar anlamış değilim. Yine toparlanmış iyi görünüyor :)
Teşekkür ederim nazik yorumlarına, senin arabaya da harika olur gerçekten. Seramikte bile çok güzeldi bu ikisiyle süper olur
Ben su birikintisi görünce gideceğim yolu değiştiriyorum, başka sokaktan geçiyorum, dönemiyorsam dediğin gibi 10 km ile falan gidiyorum.