İnceleme Karcher K5 Uyumlu Short Trigger Gun (Kısa Tetik Tabancası) İnceleme (Videolu Anlatım)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline emeğine sağlık, kesene bereket @_CaN_ hocam. @Brindabella sende bulup etiketleyene kadar hasta ettin beni :D nick değişmek nedir arkadaş :D

Masraf sebebisiniz yeminle :) Bazen diyorum alıp göndereyim Rize'ye bir takım. Senede 1 defa araç yıkamak için kullanırım filan :taraa: iş güç sebepti detailing işlerine ara verdim, çok pis bir dönüş yapabilirim :D

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güzel ürün valla beğendim ama önce seninki gibi ev lazım be başkan
Sayın Başkanım daha iyileri sizlerin olsun. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Önceden kovayı bezleri şampuanları korumaları vs. toparlayıp yıkamacıya gittiğimde daha fazla vakit ayırabiliyordum aracıma. Şimdi evin önünde olunca kızım geliyor, eşim geliyor daha bitmedi mi ne zaman bitecek hiç rahat bırakmıyorlar :smilex: Allah başımdan eksik etmesin ayrı mesele :sevilenx:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline emeğine sağlık, kesene bereket @_CaN_ hocam. @Brindabella sende bulup etiketleyene kadar hasta ettin beni :D nick değişmek nedir arkadaş :D

Masraf sebebisiniz yeminle :) Bazen diyorum alıp göndereyim Rize'ye bir takım. Senede 1 defa araç yıkamak için kullanırım filan :taraa: iş güç sebepti detailing işlerine ara verdim, çok pis bir dönüş yapabilirim :D
Sağolasın :gulumsemex: Arabayı daha yıkamadım ancak gerek yer kaplaması gerek kullanışlılığı ben çok memnun kaldım. Eğer aklında küçük bir niyet varsa kesinlikle al derim :melekx:

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Emeğinize sağlık güzel ve açıklayıcı olmuş yıkama makinesi almayı düşünüyordum iyi geldi :gulumsemex:

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Sayın Başkanım daha iyileri sizlerin olsun. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Önceden kovayı bezleri şampuanları korumaları vs. toparlayıp yıkamacıya gittiğimde daha fazla vakit ayırabiliyordum aracıma. Şimdi evin önünde olunca kızım geliyor, eşim geliyor daha bitmedi mi ne zaman bitecek hiç rahat bırakmıyorlar :smilex: Allah başımdan eksik etmesin ayrı mesele :sevilenx:
Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim benim 2 numara başıma çok bela olacak onu biliyorum neyse iş öğrenir

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun Can bende böyle bişey istiyorum ama benim makina için yok herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun Can bende böyle bişey istiyorum ama benim makina için yok herhalde.

Teşekkür ederim Süleyman abi. Senin makine için olanı da vardır diye görmüştüm internette. Emre getirir belki.