Karcher k5ime kavuştum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Resim boyut yüksek diyor malesef.
Bugun nedense bende de böyle dedi, yukleme dosya boyutunu kucultmus olabilirler.

Bilgisayardan yukleme yapiyorsaniz bir kac yontem ile dosya boyutu kucultebilirsiniz.
1-paint programi ile dosyayi acip farkli kaydet diyerek kaydetmek
2-snipping tool veya benzeri ekran goruntusu yakalayici program ile ekran goruntu olarak yukleme, ki bunu mobilde de deneyebilirsiniz. Ekran goruntusu normal fotograftan daha az boyuta sahiptir.

K5 hayirli olsun guzel gunlerde kullanin.

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bugun nedense bende de böyle dedi, yukleme dosya boyutunu kucultmus olabilirler.

Bilgisayardan yukleme yapiyorsaniz bir kac yontem ile dosya boyutu kucultebilirsiniz.
1-paint programi ile dosyayi acip farkli kaydet diyerek kaydetmek
2-snipping tool veya benzeri ekran goruntusu yakalayici program ile ekran goruntu olarak yukleme, ki bunu mobilde de deneyebilirsiniz. Ekran goruntusu normal fotograftan daha az boyuta sahiptir.

K5 hayirli olsun guzel gunlerde kullanin.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Eksik olmayın.

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun, bir tek divörtex yerine başka ürün alsanız daha iyi olurdu bence.
Hocam divortex herkes kötülemiş. Belki en son ne zmn kullandınız bilmiyorum ama belki geliştirmişlerdir ürünlerini. Bi deneyelim bakalım. Beğenmez isek bitince başka ürünlere geçerim. Tabi tavsiyelerinize uyarak.

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun Tanju hocam. K4 beklerken K5 gelmesi büyük sürpriz .:alkis:
Siz nerden biliyorsunuz bilmem amma git gellerim çok oldu k4 ile k5 arasında. Neyse k4 aldık ve pişmanlık da olmadı değil. Keşkeler oldu içimde. Satıcı ile irt kurdum iade için ve k5 almak için. k4 güzeldir götürür falan ikna etti beni iki defa. Bugün kargoyu aldık k4 full control premium olarak verdiğim siparişim k5 eu olarak çıktı :) tabi fırsatı değerlendirdim ben de. Geri dönmemezlik etmedim satıcı ile irt kurdum. Kısmetimmiş zorlamayalım bunu alalım diye. 1148 tlye aldığım k4 ün üzerine 200 tl para saydım. Ve k5 benim oldu çok şükür. Ayrıca 10 mt hortumu, aqua stop ve hortum bağlantı aparatı içinde idi extrası olarak. Her ne ise kısmet ayağımıza geldi. Allahın sevdiği kuluymuşuz. Elhamdülillah

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Siz nerden biliyorsunuz bilmem amma git gellerim çok oldu k4 ile k5 arasında. Neyse k4 aldık ve pişmanlık da olmadı değil. Keşkeler oldu içimde. Satıcı ile irt kurdum iade için ve k5 almak için. k4 güzeldir götürür falan ikna etti beni iki defa. Bugün kargoyu aldık k4 full control premium olarak verdiğim siparişim k5 eu olarak çıktı :) tabi fırsatı değerlendirdim ben de. Geri dönmemezlik etmedim satıcı ile irt kurdum. Kısmetimmiş zorlamayalım bunu alalım diye. 1148 tlye aldığım k4 ün üzerine 200 tl para saydım. Ve k5 benim oldu çok şükür. Ayrıca 10 mt hortumu, aqua stop ve hortum bağlantı aparatı içinde idi extrası olarak. Her ne ise kısmet ayağımıza geldi. Allahın sevdiği kuluymuşuz. Elhamdülillah
Ayrıca 1148 tl normal fiyatı idi. N11 de 11.11 kampanyası ile 1030 tlye aldım. Yani k5 de bana 1230 tlye geldi. Bence güzel fiyat diye düşünüyorum. Karcher Aqua stop ve 10 mt hortum da artısı oldu.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Çok sağolun. Teşekkürler. Tavsiyeleriniz var ise bundan memnuniyet duyarım. Henüz çaylağım
İmkanınız varsa divortex i iade edip., flowey ev13 veya vp foamula 1 öneririm., güzel cihaz almışsınız., yetmemiş en kaliteli foam lance cihazını almışsınız., ön yıkama köpüğü ve şampuanda cilalı ürünlere pek yönelmeyin derim..

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
hayırlı olsun k5 güzel tercih ileride daha güzel şampuanlar ile foam lance nin keyfini sürersiniz bol detaylar

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi