Satış Karcher Outlet İndirimi

Utopik83

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Henüz kampanya fiyatları deklare edilmedi.
Kampanya paylaşıldığı anda sizin ile de paylaşılacaktır.

Tşkler.

yunusemreozen

Çaylak Detaycı
Üye
20 gün kadar olmuş. Kampanya halen başlamadı mı ? Özel mesajda gönderdim ama dönüş olmadı. K5 fiyatını öğrenebilirmiyim? Bende satın almayı düşünüyorum. Ürünleri aldıktan sonra sorun yaşarsak sizinle iletişim kurmak zor mu olucak bu kadar ?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
20 gün kadar olmuş. Kampanya halen başlamadı mı ? Özel mesajda gönderdim ama dönüş olmadı. K5 fiyatını öğrenebilirmiyim? Bende satın almayı düşünüyorum. Ürünleri aldıktan sonra sorun yaşarsak sizinle iletişim kurmak zor mu olucak bu kadar ?
Ramazan Bey iletişime açık, ulaşılabilir ve iletişimi pozitif bir kişi. premium sepet kendi sitesi diye biliyorum. Orada ki numaralardan kendisine ulaşabilirsiniz. İş yoğunluğundan ötürü foruma vakit ayıramıyor olabilir. Telefon ile iletişim kurarak daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz.

Ben K5'imi kendisinden aldım uçlardan biri kenardan işeme şeklinde su akıtıyordu, arayıp söyledim akşamına kargo çıktı.

yunusemreozen

Çaylak Detaycı
Üye
Anladım. Güzel bu şekilde yapılan alışverişlerin arkasında duran kişileri çok takdir etmişimdir. Ama bu konuyu takip ediyorum kampanyayı bekliyorum yüksek ihtimal bende K5 almayı düşünüyorum. Konuda indirim gelicek haberini aldım. Ama üzerinden 20 gün geçtiği halde bilgi alamayınca insan şüpheye düşüyor. Foruma giriş yaptığını görüyorum. Özel mesajda gönderdim dönüş olmayınca buraya yazma gereksiniminde bulundum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ramazan Bey iletişime açık, ulaşılabilir ve iletişimi pozitif bir kişi. premium sepet kendi sitesi diye biliyorum. Orada ki numaralardan kendisine ulaşabilirsiniz. İş yoğunluğundan ötürü foruma vakit ayıramıyor olabilir. Telefon ile iletişim kurarak daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz.

Ben K5'imi kendisinden aldım uçlardan biri kenardan işeme şeklinde su akıtıyordu, arayıp söyledim akşamına kargo çıktı.
K5 ten memnun musun ibrahim, bende bekliyorum alıcam kaça aldın

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
K5 ten memnun musun ibrahim, bende bekliyorum alıcam kaça aldın
Necip abi ben gayet memnunum basıncı da yeterli, gücü yerinde boyaya yakın tutsan zarar verecek kadar da değil. B33 ile yumuşayan böceği ve kuş pisliğini gayet güzel alıyor. Lafın özü benim beklentilerimi karşılıyor.

vade farksız 9 taksit + bazı hediyeler ile morhipodan 1299'a mı ne almıştım. Şimdi dönüp baktığımda bedava almışım diyorum. Taksitleri de yarıladım bu arada. 50 arabaya ulaşmışım dış yıkamaya her araba üzerinden 15 tl desen dışarıda 750 tl ile yarı parasını da çıkarmış abi. Eşe dosta ve kendi araçlarımıza yaptığım yıkamaları daha hesaba katmadım: :)