Karcher pro hd400

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar bugün koçtaşta denk geldi ve piyasadan daha uygun bir fiyata pro hd400 aldım.
Şimdi bu ürüne foam lance bakıyorum. Trde fiyatlar çok yukarda bende aliexpress'ten mjjc foam bakıyorum.
https://m.tr.aliexpress.com/item/1227803036.html

Almayı düşündüğüm foam budur. Galiba uyumlu benim cihazla da.
Farklı önerileriniz var mıdır? Bu foamı alırsam ekstra aparat almama gerek var mıdır?
Teşekkür ediyorum

no image available png

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
@muratalttn, hayırlısı olsun.
Bu tabancayı kompresöre bağlamak gerekiyormu?Bu tarz bişi bende düşünüyorum ama ne nedir bilmiyorum tabi..

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@muratalttn, hayırlısı olsun.
Bu tabancayı kompresöre bağlamak gerekiyormu?Bu tarz bişi bende düşünüyorum ama ne nedir bilmiyorum tabi..
Hocam kompresöre gerek yok. Yıkama ucunu çıkartıp foam lance'yi takınca köpük atması sağlanıyor.
Aslında hiç aklımda yoktu fakat fiyat çok uygun geldi ve tek kalmıştı kaçırmayalım diye aldık bakalım

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar bugün koçtaşta denk geldi ve piyasadan daha uygun bir fiyata pro hd400 aldım.
Şimdi bu ürüne foam lance bakıyorum. Trde fiyatlar çok yukarda bende aliexpress'ten mjjc foam bakıyorum.

Farklı önerileriniz var mıdır? Bu foamı alırsam ekstra aparat almama gerek var mıdır?
Teşekkür ediyorum

no image available png
Hayırlı olsun. Kaç tl ye geldi acaba? Ne kadarlık bir indirim vardı merak ettim?

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun. Kaç tl ye geldi acaba? Ne kadarlık bir indirim vardı merak ettim?
Hocam karcherin kendi sitesinde 7.000tl ürün. İnternetten araştırınca da en ucuz 4200tlye buldum.

Aynı şekilde karcher k7 full controlde 3000tlye inmişti fakat pro hd serisi daha prof ve kaliteli imiş araştırdığım kadarıyla

Son düzenleme:

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hocam karcherin kendi sitesinde 7.000tl ürün. İnternetten araştırınca da en ucuz 4200tlye buldum.
Ben 3.000 tlye aldım..

Aynı şekilde karcher k7 full controlde 3000tlye inmişti fakat pro hd serisi daha prof ve kaliteli imiş araştırdığım kadarıyla
Hayirli olsun hangi koctastan aldiniz acaba

muratalttn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayirli olsun hangi koctastan aldiniz acaba
Teşekkür ediyorum
Ankara eryaman koçtaş hocam. Bu hd serisi tek kalmıştı ben aldım. K7ler duruyordu dün..

K7 kapalı kutu vardı ellerinde. Eğer ihtiyaç varsa fiyat güzel hocam

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Teşekkür ediyorum

no image available png
u
yabancı videolarda çok gördüğüm ve özendiğim gibi kısa tetik hemde, iyimiş.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Easy lock tabanca için yeni nesil hd foam alman gerek.

Bu benim HD 5 15 plus dan bir foto

Muammer abimin hd 5/15 için mjj den foam aldık beğendim. Önce satıcıya mesaj yazdım bizim yıkamanın resmini attım hemen link ile geri dönüş yaptı.

Link bırakayım ben mavi olanı tercih ettim köpüğüde beğendim.

TRY 212.31 | MJJC with High Quality Foam Gun Foam Lance for Karcher HD new EAZY LOCK 22 Eazy Force 22mm
US $25.9 |MJJC with High Quality Foam Gun Foam Lance for Karcher HD new EAZY LOCK 22 Eazy Force 22mm|mjjc karcher|mjjc foam lancemjjc foam - AliExpress

DENİZLİ

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
En son Bende sizin linkte attığınız foam lanceyi aldım memnun kaldım.

DENİZLİ