Ortak Alım KC Motorplast Ortak Alım-2

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Şu anda bir eksiklik yapmadıysam ben de 0,5'e düşürdüm son liste bu, 5lt. doldu

1-csg (0,5lt.)
2-graphys (1lt.)
3-golf (0,5lt.)
4-Shirb13 (1lt.)
5-ay14 (0,5lt.)
6-emre9110 (0,5lt.)
7-fatihkandemir (1lt.)

@Fatihkandemir arkadaşımız alsın o zaman herkese uygun pet şişelerle iletiriz itirazı olan yoksa.

0,5lt. fiyat 26TL. + kargo= 41TL.
1lt. fiyat 52 TL. + kargo= 67TL.
Beni 1 lt yapabilirmisin hocam?

csg

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@golf en son mesajinizda 0.5 yazmıştiniz ona göre düşürmüştüm son listedeki hesap tam 5 lt. şu anda :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ürün alalım çeşidimiz iyi olsun derdindeyim. Fiyata okey desinler hemen alayım sıkıntı yok. Haftayada en kısa sürede kargosunu çıkarırım. Gönül isterki daha ucuz fiyatlara alalım ama maalesef olmuyor
Hocam tamam diyorum ben, diğer arkadaşlar da tamam desin alalım hemen, senin kargo 15 ten daha aşağı olmaz mı, sanki biraz fazla gibi, başka anlaşmalı soralım.

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Ürünü alıp şişe maliyetine girmeden bölelim bence. Herkesin şişe konusundaki görüşü farklı olabilir.

Diğer taraftan kargo konusunda da forumdan özellikle satış konusundaki tecrübeli arkadaşlardan yardım alabiliriz.

Süreci hızlandırmakta da fayda var bence. Her geçen gün ürünlere zam geliyor. Çok sürüncemede bırakmadan sonuçlandırmak en iyisi.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kargo anlaşması olan biri de olur, 500 ml üründe de çok bişey çıkmaz ücret diye düşünüyorum.

csg

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kargolar çok pahalandı, ben de sahibinden kargo indirimi olmasına rağmen geçenlerde 15 küsür verdim, 15 lira normal bence de..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar günaydın,

Temizlik madeni ile görüştüm eğer istenirse başlıklı yada başlıksız daha önce @_CaN_ hocamın düzenlediği gibi yapılabilir. Yalnız şöyle bir durum var fiyat güncellemesi varmış salıdan önce yapamayız dediler.

Şimdi şöyle bir durum var fiyatlar yükselecek ve işin iyice cılkı çıkacak gibi duruyor alacaklar varsa alabilirler şu an.

Daha önce nasıl yapılmıştı ?

Aşağıda ki ürün fiyatları geçerli değildir.

Arkadaşlar ürün ile ilgili en uygun fiyatı @TemizlikMadeni verdi bize. 5 litresi 207 lira. litresi yaklaşık 41,50 liraya geliyor. Ayrıca, dilerseniz 1 litre kimyasala dayanıklı fıs fıs şişe 17 lira, 500 ml kimyasala dayanıksız fısfıs şişe 5 lira olarak alabileceğiz.
Fiyatlar kargo hariçtir. Anlaşmalı kargo ile tarafınıza gönderim yapılacaktır. 1 litre aldığınızda tutacak kargo en fazla 10 liradır.

csg

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tamam o zaman fiyatı netleşsin onlar üzerinden alalım, isteyen fısfıslı isteyen normal ambalajda alır.