Satış Kendi geliştirdiğim araç koruma wax'ını satışa çıkardım

Metehan06.grozer

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
ODTÜ Kimya öğrencisiyim. Bir süredir kendi aracım için farklı koruma kimyasalları üzerinde çalışıyordum ve sonunda içime sinen ürünü ortaya çıkardım.
Ürünü tamamen kendi çalışmalarım ve denemelerim sonucunda geliştirdim. Amacım; uygulaması kolay, güçlü parlaklık veren, su itici, uzun süre kalıcı ve yüzeyde güzel bir kayganlık bırakan bir wax ortaya çıkarmaktı. Ayrıca piyasadaki işe yaramayan pahalı ürünlere daha uygun maliyetli ve çok daha kaliteli bir alternatif yapmak istedim.
Şu an ürünü satışa çıkardık. Çevremdeki birkaç detailingcilerden çok olumlu geri dönüş aldım. Hem kendi aracında kullanmak isteyen son kullanıcılar, hem de ürünlerini/uygulamalarını geliştirmek isteyen detailingciler ulaşabilir.
Özellikle detailing işi yapan arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Ürünü deneyip kendi araçlarınızda veya müşterilerinizin araçlarında test edebilirsiniz.
İlgilenenler ulaşabilir. Piyasaya çıkıyoruz.

Metehan06.grozer

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba Ürününüzü buradan görsel,video veya resim olarak paylasirsaniz iyi olur bu sekilde yazi ile yazmak ilgi odagi olmaz.

Uygulama Videosu veya Gorselleri bekliyoruz.
Merhaba kıymetli tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, ürünüme ait fotoğrafları ve ürünümün uygulandığı bir videoyu yükleyeceğim. iyi forumlar.