Merhabalar konuya direk gireyim.Ben Almanya ile bağlantımdan olsun yardımda bulunanlar olsun Türkiye'ye ürün getirttim kendime özel buna kendi markamı koyup sizlerle paylaşmak istiyorum ürüne gelelim en baştan söyleyeyim piyasadaki çoğu üründen güvenli bir temizleyici emin olun 
Ürün bana konsantre geliyor ama sizlere kullanıma hazır vereceğim ürün 1:10 1:150 arası sulandırılıyor fakat ürün sıfır agresiflikte yani 1:3 yapıp kullanırsanız bir zararı olmuyor sadece yüzeyde yoğun kalıyor durulama istiyor.Kirli bir arabanın içini 1:20,düzenli olarak temizlenmiş bir arabanın detaylı temizliği için 1:40 sulandırma ile oldukça etkili sonuçlar elde edilebiliyor.Bu ürün ile jant motor temizliği yapılamaz ben ürüne LVC dedim (leather,vinil,carpet).Şimdi gelelim bu ürünün neden bu kadar arkasındayım.
Bu ürünü 2018 mayıstan itibaren test ediyorum yani kendi arabamda eşin dostun arabasında test ediyorum daha en ufak zarar görmedim.Kendi arabamında plastiğinde 2018 mayıstan 2019 mayısa kadar her hafta kullandım her hafta 1:20 olarak temizledim en ufak zarar olmadı
Boyası gelmeye başlamış deri var bende 2018 mayıstan beri onu her gün temizliyorum apc sürünce boyası gelmeye başlayan deri hiç boya vermedi hasar oluşmadı.Eldiven takmaya hiç gerek yok benim cildimde ne olduğunu bilmediğim bir hastalık olması sebebiyle plastik aksamlara bile çok dokunursam derisi haşat oluyor ama bu ürünle elimi bile yıkadım iyi geldi bile denebilir.Gözüme temas etti hiçbir sorun olmadı
daha nasıl bir test yapayım
Daha fiyat belirlemedim ama sprey şişe maliyeti+ürün maliyeti birazda kâr katasam max 35 tl yi geçmez bence.Ürün ile ilgili gereken fotoğrafları yarın kısmet olursa sizlerle paylaşacağım.Ürünün garantisi benim onu söyleyebilirim 
Ürün bana konsantre geliyor ama sizlere kullanıma hazır vereceğim ürün 1:10 1:150 arası sulandırılıyor fakat ürün sıfır agresiflikte yani 1:3 yapıp kullanırsanız bir zararı olmuyor sadece yüzeyde yoğun kalıyor durulama istiyor.Kirli bir arabanın içini 1:20,düzenli olarak temizlenmiş bir arabanın detaylı temizliği için 1:40 sulandırma ile oldukça etkili sonuçlar elde edilebiliyor.Bu ürün ile jant motor temizliği yapılamaz ben ürüne LVC dedim (leather,vinil,carpet).Şimdi gelelim bu ürünün neden bu kadar arkasındayım.
Bu ürünü 2018 mayıstan itibaren test ediyorum yani kendi arabamda eşin dostun arabasında test ediyorum daha en ufak zarar görmedim.Kendi arabamında plastiğinde 2018 mayıstan 2019 mayısa kadar her hafta kullandım her hafta 1:20 olarak temizledim en ufak zarar olmadı