Kia Ceed Detaylı Dış Temizlik

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

İlk başta foruma atma niyetim yoktu fakat sonradan geliştiği için bazı resimler eksik :confused: İstanbul'da hava durumu uzun zamandır kötü olduğu için uzun zamandır yıkayamamıştım.

Flowey B33 ile ön yıkama yaptım.
Meguiars NST X cilalı şampuan ile temaslı yıkama yaptım.
Kurulayıp Meguairs Quick Wax hızlı cila sürdüm.
Kaput altını şöyle kabaca bir silerek plastik aksamlara Fastliquid Trim koruyucu sürdüm.
Sonrasında sol fren ampülümün patladığını farkettim. Ampül değiştirmek için stopu söktüğümde içinin kum çamur gibi pislikle dolu olduğunu gördüm. Sonra sağ sol stop yuvalarını temizledim.
Lastik Parlatıcı olarak Meguiars Endurance Tire Gel kullandım.

Elim değmişken bagaj havuzunu stepneyide temizleyeyim diyip giriştim. Resimler eksik bazı yerlerde buna rağmen herkese iyi okumalar.

Kirli Halleri;

Kaporta Aksamı:

Bagaj Havuzu:

Bagaj Orjinal Organizatör :

Stop Yuvası:
Bu işlemi tüm stop yuvalarına uyguladım. Normal bildiğimiz cam sil ile yaptım. Elimde sadece o vardı.
ÖNCESİ:

SONRASI:

Temiz olunca insan daha çok resim çekiyor :)

Temiz Halleri;

Bagaj Havuzu:

Bagaj Orjinal Organizatör:

Kaporta Aksamı :

2021 senesi hepimiz için en hayırlısı , sağlıklı , huzurlu bir yıl olsun. Herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun.

İyi forumlar okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba Arkadaşlar,

İlk başta foruma atma niyetim yoktu fakat sonradan geliştiği için bazı resimler eksik :confused: İstanbul'da hava durumu uzun zamandır kötü olduğu için

Kaput altını şöyle kabaca bir silerek plastik aksamlara Fastliquid Trim koruyucu sürdüm.
Sonrasında sol fren ampülümün patladığını farkettim. Ampül değiştirmek için stopu söktüğümde içinin kum çamur gibi pislikle dolu olduğunu gördüm. Sonra sağ sol stop yuvalarını temizledim.

Elim değmişken bagaj havuzunu stepneyide temizleyeyim diyip giriştim. Resimler eksik bazı yerlerde buna rağmen herkese iyi okumalar.

Kirli Halleri;

Kaporta Aksamı:

Bagaj Havuzu:

Stop Yuvası:
Bu işlemi tüm stop yuvalarına uyguladım. Normal bildiğimiz cam sil ile yaptım. Elimde sadece o vardı.
ÖNCESİ:

SONRASI:

Temiz Halleri;

Bagaj Havuzu:

Kaporta Aksamı :

2021 senesi hepimiz için en hayırlısı , sağlıklı , huzurlu bir yıl olsun. Herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun.

Ellerine sağlık yeni yıla çok yakışan bir uygulama olmuş. Hızlı bir anlatım olmuş:D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Böyle temizlik yapılır da forumumuz bu karelerden mahrum bırakılır mı hiç :gulumsemex: Ellerinize sağlık. Maşallah araca da:nazar:

Naçizane bir tavsiyem olacak. Ben çok önem verdiğim için hep gözüme takılıyor. Davlumbazlara yapacağınız siyahlaştırma operasyonu aracınızın duruşunu değiştireceğini düşünüyorum

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Böyle temizlik yapılır da forumumuz bu karelerden mahrum bırakılır mı hiç :gulumsemex: Ellerinize sağlık. Maşallah araca da:nazar:

Naçizane bir tavsiyem olacak. Ben çok önem verdiğim için hep gözüme takılıyor. Davlumbazlara yapacağınız siyahlaştırma operasyonu aracınızın duruşunu değiştireceğini düşünüyorum
Abi fırça alıp güzel bir apc almam gerek. Şuan çocuk bekliyorum elde avuçta ne varsa onu kullanıyorum. Bir de iş yerinde temizliği yaptım. Mesai çıkışı çok vaktim yoktu valla hızlı hızlı yapıp geçeyim dedim. Sonradan foruma atmak aklıma geldi.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, beyazlarda böyle temizlik görünce kendi aracımmış gibi mutlu oluyorum :smilex: Stoplardaki işlem cidden fark yaratmış. Final de ayrı hoş durmuş. Tebrik ederim.

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, beyazlarda böyle temizlik görünce kendi aracımmış gibi mutlu oluyorum :smilex: Stoplardaki işlem cidden fark yaratmış. Final de ayrı hoş durmuş. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Şuan tozlanmıştır kapının önünde :D

Bazen bende diyorum ki satayım ya kırmızı ya bronz rengi bir araba alayım.

Örneğin ;

bayılıyorum bu renk arabalara...

İnşallah daha sonra nasip olur :)

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Abi bir de soru olarak davlumbaza ne sürüyorsunuz bashettiğiniz renk için

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,

İlk başta foruma atma niyetim yoktu fakat sonradan geliştiği için bazı resimler eksik :confused: İstanbul'da hava durumu uzun zamandır kötü olduğu için uzun zamandır yıkayamamıştım.

Kirli Halleri;

Kaporta Aksamı:

Bagaj Havuzu:

Stop Yuvası:
ÖNCESİ:

SONRASI:

Temiz Halleri;

Bagaj Havuzu:

Kaporta Aksamı :

Guzel urunler kullanilmis Quick Wax in uygulamasi ve silmesi cok rahat kattigi parlaklikta Ektrasi olmus.Elinize saglik