Kia Rio yu hayata döndürme

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline koluna sağlık,eşşek Arap atı olmuş maşallah

Fatih Şahin
Teşekkür ederim kardeşim, yaptım elimden geleni işte.
Eline sağlık abi de hazır araç sıfırlanmışken araç sahibi satsın bence aracı. Bundan sonra da koyu renkli araçlara erişimi kısıtlanmalı bence :). Eski halini yolda görsem dikkatim dağılır kaza yaparım o derece. Şaka bir yana zemin hazırlığının üstüne bir de Sonax‘ın waxı gelince gayet güzel sonuç vermiş.
Teşekkür ederim kardeşim, bencede en iyisi satması:kop:Sonax ın wax ı da güzel, beğendiğim bir ürün.
Onur ellerine sağlık araç gerçekten hayat bulmuş kendine gelmiş. Senin uygulamaları büyük bir zevkle takip ediyorum. Her defasında bu adam bu kadar işi tek başına aynı günde nasıl bitiriyor demekten de geri duramıyorum. Bırak yemek yemeyi su içmeye bile durmasan bu kadar iş nasıl bitirilir inanılmaz bir kondüsyon. Şapka çıkartıyorum. Dr.Beasleys Ebony hakkındaki yorumlarını merak ediyorum özellikle Mrnzerna 3800 ya da Koch M2 ile karşılaştırırsan. Bir de anlamadığım Blackhole neden uyguladın. Zaten yüzeyi 3 aşama polisaj yaptın kaymak gibi hale getirdin daha hala glaze atmak nasıl bir fantezi anlayamadım. ;) Ellerine sağlık tekrar harika bir uygulama daha olmuş. Özellikle final fotoları ve 50/50 H8 fotosu enfes.
Teşekkür ederim, uygulama boyunca hiç ara vermiyorum. Yemek yemiyorum. Sadece su ve soda tüketiyorum. Nazar değmesin maratoncu olacak adammışım:mutlu:
Ebony ilginç bir ürün, siyahlarda verdiği efekt müthiş, hatta sonax perfect finishten bile başarılı. Ama çalışması bazen çok kolay bazen çok zor. Sanırım hava sıcaklığı etkiliyor anlamadım. Mesela bu arabanın yarısında çok kolay uygulandı, diğer yarısı tam bir eziyet oldu. Silmek ölüm oldu.
Glaze yi ben kusur örtmek için değil verdiği derinlik için kullanıyorum. Daha zengin bir parlaklık, daha smooth bir yüzey oluyor. Ben seviyorum glaze uygulamayı.
Final fotolarına yorgunluktan özenmedim aslında, çekimde bitsin diye çektim:kop: