Kireç lekesi

osieren18

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çankırı
Arkadaşlar selamlar forumda konu açmıştım Mars Gri renk aracımın geneline yayılan yoğun bir su/kireç lekesi söz konusuydu Carpro Spotless 2.0 ürününü uygulamama rağmen sonuç hüsran oldu çok canım sıkıldı açıkçası, bu görüntüden el yordamı ile hangi yöntemle kurtulurum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler https://youtube.com/shorts/SH7nZWMwJf0?si=WAeM8HJmfYQynuQ9

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
benimde araçta kireç vardı spotless kullandım çokta memnun kaldım açıkcası. acaba uygulama noktasında mı eksik bir şey yaptınız. ben şöyle uygulama yaptım, aracı güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra panel panel ilerledim. spotless i yüzeye sıktım bi mikrofiber ped ile güzelce yüzeye yaydırıp bi 15-20 saniye çalışmasına müsade ettim. ardından durulayıp kuruladım. biraz yorucu bi süreç oluyor ama ön cam hariç hem kaporta hem camlarda sonuçtan çok memnundum

osieren18

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çankırı
benimde araçta kireç vardı spotless kullandım çokta memnun kaldım açıkcası. acaba uygulama noktasında mı eksik bir şey yaptınız. ben şöyle uygulama yaptım, aracı güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra panel panel ilerledim. spotless i yüzeye sıktım bi mikrofiber ped ile güzelce yüzeye yaydırıp bi 15-20 saniye çalışmasına müsade ettim. ardından durulayıp kuruladım. biraz yorucu bi süreç oluyor ama ön cam hariç hem kaporta hem camlarda sonuçtan çok memnundum
Hocam bende hemen hemen sizinle aynı şekilde uygulama yaptım, yan camlar tavan ve bagajda denedim, maalesef lekeler baya bir derine inmiş gibi gözüküyor ne yapsam bilemedim.