Kireç lekesi

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam spotles 2.0 var Bendede.
Ön cam için uygunmu bu ürün. Ön cam malum diğer camlardan yapı itibari ile farklı. Cesaret edemedim uygulamaya camın yapısı bozulur diye. Araç Wag grubu araç .
ön cam için riskli yani uyumlu değil, ön cam için Carpro Ceriglass ve Carpro Gof X uyumludur.,

ikisi de isterseniz kit olarak da satılıyor kit olarak almak daha uyguna gelir.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,

Farkında olmadığım fıskiyeden gelen su nedeniyle aracımın boyası çöp olmuş. Bugün yıkatmaya götürdüm, normal yıkama ile hiçbiri geçmedi. Sonra oradaki adam bir tarafını kendilerindeki bir ürün ile temizlemiş ve gerçekten temizlenmiş. Ben de 1:1 sirke-temiz su ile denedim ama hiçbir şekilde çözüm olmadı. Yıkamacıda 4k istediler, bana fazla geldi açıkçası.

Benim durumum için hangi ürünü önerirsiniz? Temizlenen sol tarafı ve aracının tamamının halini ekliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar,

Farkında olmadığım fıskiyeden gelen su nedeniyle aracımın boyası çöp olmuş. Bugün yıkatmaya götürdüm, normal yıkama ile hiçbiri geçmedi. Sonra oradaki adam bir tarafını kendilerindeki bir ürün ile temizlemiş ve gerçekten temizlenmiş. Ben de 1:1 sirke-temiz su ile denedim ama hiçbir şekilde çözüm olmadı. Yıkamacıda 4k istediler, bana fazla geldi açıkçası.

Benim durumum için hangi ürünü önerirsiniz? Temizlenen sol tarafı ve aracının tamamının halini ekliyorum.

Hocam EE Custum Car İn Water Spor Removeri ni alin bu lekeler gider yoksada Vonixx Cleaner Wax in da deneyebilirsiniz.