Eline sağlık kardeşim, aslında zor bir araç bu, keskin hatları çok olan bir otomobil. Senin güzel işçiliği ile gerçek rengine kavuşmuş. Alev almış resmen. Ateş seni çağırıyorun vücut bulmuş hali olmuş.
Hocam ellerine sağlık finalde çok güzel iş çıkartmışsınız. Basık araç olduğundan dolayı davlumbaz temizliği baya zorlamış görünüyor benim anlamadığım olay bu kadar genç bir araçta nasıl bu kadar mikron kalınlığı azalmış?
Elinize sağlık polisajdan çok, yeniden boyanmış gibi olmuş
Kırmızılar uv dayanımı en düşük renk biliyorum ama kaç yaşında araba ki bu, böyle olmuş?
Çok kötüymüş size geldiğinde durumu
@Berkay Eline emeğine sağlık Tamponu aracın üzerindeyken boyamislar herhalde
Ya da, bir sefer sanayide gördüğüm tarzda yani heryer açık ve rüzgar varken boyadılar ve sonuç heryer boya tozu olmuş
Eline sağlık kardeşim, aslında zor bir araç bu, keskin hatları çok olan bir otomobil. Senin güzel işçiliği ile gerçek rengine kavuşmuş. Alev almış resmen. Ateş seni çağırıyorun vücut bulmuş hali olmuş.
Hocam ellerine sağlık finalde çok güzel iş çıkartmışsınız. Basık araç olduğundan dolayı davlumbaz temizliği baya zorlamış görünüyor benim anlamadığım olay bu kadar genç bir araçta nasıl bu kadar mikron kalınlığı azalmış?
Teşekkürler Bir şekilde hallediyoruz hocam davlumbazları. Biraz süreklilik ile kolayca temizleniyor.
Nasıl azaldığı ile ilgili bir fikrim yok hocam ama bazı yerler cidden anormal şekilde inceydi.