Kırmızı Civic Rs | Master Detailing

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, aslında zor bir araç bu, keskin hatları çok olan bir otomobil. Senin güzel işçiliği ile gerçek rengine kavuşmuş. Alev almış resmen. Ateş seni çağırıyorun vücut bulmuş hali olmuş.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam ellerine sağlık finalde çok güzel iş çıkartmışsınız. Basık araç olduğundan dolayı davlumbaz temizliği baya zorlamış görünüyor :) benim anlamadığım olay bu kadar genç bir araçta nasıl bu kadar mikron kalınlığı azalmış?

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkürleer :yıldızlı:

Berkay eline, emeğine sağlık. Sıradaki gelsin. Tiguan mı?
Evet tiguan :) Arada belki başka bir araba paylaşabilirim. Spoiler verelim mi?

Elinize Sağlık Renk Yanmış:)
Teşekkürler hocam :)

Yanmış maşallah, elinize sağlık
Teşekkür ederim :)

Şimdi bu kızıl samuray ne de güzel keyif verir. Ellerine sağlık müthiş işçilik:kalplix:
Teşekkür ederimm :)

Elinize sağlık polisajdan çok, yeniden boyanmış gibi olmuş :)
Kırmızılar uv dayanımı en düşük renk biliyorum ama kaç yaşında araba ki bu, böyle olmuş?
Çok kötüymüş size geldiğinde durumu
Teşekkürler hocam, sürekli benzinlik köpüğü vs. ile yıkanıyordu, boya zaten hassas o yüzden bu hale gelmiş. 3 yaşında falan araba. Bakım şart..

Teşekkürler :)

@Berkay Eline emeğine sağlık :) Tamponu aracın üzerindeyken boyamislar herhalde :(
Ya da, bir sefer sanayide gördüğüm tarzda yani heryer açık ve rüzgar varken boyadılar ve sonuç heryer boya tozu olmuş :(
Abi bir yeri boyamak istemişler ama komple boyamış arkadaşlar :) Bu kadar ucuz işçilik olur..

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Emeğine Sağlık Berkay profesyonel bir uygulama olmuş aracın rengide yapılan işi ortaya çok iyi bir şekilde çıkarmış. Alev alev yanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler abi :) Kesinlikle renk kendini gösteriyor.

Eline sağlık kardeşim, aslında zor bir araç bu, keskin hatları çok olan bir otomobil. Senin güzel işçiliği ile gerçek rengine kavuşmuş. Alev almış resmen. Ateş seni çağırıyorun vücut bulmuş hali olmuş.
Teşekkür ederim abi, benzetmeyi sevdim :)

Hocam ellerine sağlık finalde çok güzel iş çıkartmışsınız. Basık araç olduğundan dolayı davlumbaz temizliği baya zorlamış görünüyor :) benim anlamadığım olay bu kadar genç bir araçta nasıl bu kadar mikron kalınlığı azalmış?
Teşekkürler :) Bir şekilde hallediyoruz hocam davlumbazları. Biraz süreklilik ile kolayca temizleniyor.
Nasıl azaldığı ile ilgili bir fikrim yok hocam ama bazı yerler cidden anormal şekilde inceydi.

:cool: emojiyi atıp kaçıyorum. Emoji konuşuyor zaten.
:begenixx::begenixx::alevv:

Eline sağlık Berkay hocam, maşallah kırmızı hak ettiği parlaklığa kavuşmuş...

Renk ateş ediyor @Berkay Resmen araba kendini göstermiş. Ellerine sağlık.
Teşekkürler abi beğenmene sevindim :)