Kış yıkaması

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 ay önce aracıma polisaj yapmıştım, 1 gün sonra yağmur yağdı, sonrası ne içine ne dışına dokunamadım aracın, hafta sonu yıkayayım dedim, köyün yolunu tuttum, işe giriştim.

Kullandığım ürün ve ekipmanlar;

İç temizlik;
Süpürge, Kärcher Kwd1, Apc, plastik koruma için K2 Satina, detay fırçaları, çeşitli mikrofiber bezler, kumaş temizliği için K2 Velor. Cam temizliği Detaydeposu karbon cam bezi, standart mikrofiber bez, K2 Nuta

Dış yıkama;
Yıkama makinesi Kärcher K2
Jant lastik davlumbaz temizlği; Flowey R1, Apc, Cartainer lastik davlumbaz fırçası, no name jant fırçası, detay fırçası, Dk Chemie jant yıkama pedi, Shiny garage base kova şampuanı, kant lastik davlumbaz yıkamam, Karcher foam lance, foam lance şampuanı; Flowey B33, K2 Bora karışımı.

1. ön yıkama K2 Bora pre wash Mjjc foam cannon S V3.0
2. ön yıkama Flowey B33 Mjjc foam cannon pro

Temaslı yıkama; Detail forum çift kova, kova şampuanı Shiny Garage premium shampoo, Valet pro yıkama eldiveni

Kurulama, Mjjc kurulama havlusu
Üfleyici, Kärcher Kwd1

Cila/wax, Sonax Xtreme Ceramic coating, no name uygulama pedi, Mf superclean cila bezi

Plastik koruma, Dk Chemie Trim Guard, Meguiars uygulama pedi.

Lastik koruma parlatma, K2 Sigma, Cartainer lastik parlatıcı aplikatörü

Davlumbaz parlatıcı, Aromaks lastik parlatıcı aerosol

iyi seyirler :)

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline saglik arda hocam, bu sogukta kac saat surdu bu temizlik :)
Teşekkür ederim, takribi olarak malzemeleri indirmesi dizmesi, hazırlıklar, iş bitimi toparlanma, video çekimi, yıkama v.s derken yaklaşık 5 saatlik bir uğraş. 45'er dk'dan gitmesi gelmesi 7-8 saatimi alıyor bir yıkama :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim, takribi olarak malzemeleri indirmesi dizmesi, hazırlıklar, iş bitimi toparlanma, video çekimi, yıkama v.s derken yaklaşık 5 saatlik bir uğraş. 45'er dk'dan gitmesi gelmesi 7-8 saatimi alıyor bir yıkama :)
Arda hocam masallah gercekten , 7-8 saat cok uzun bir sure, iste bu is sevilmeyince yapilmaz. Isin icinde olmayan adamlar bu sureleri soyleynce o kdr saat araba mi yikanir diyorlar :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık güzel bir yıkama olmuş:) araç fena batmış:sogukyuzx: ben batıran kişileri aracıma almıyorum :basx:
Teşekkür ederim :)
Ellerine sağlık gayer güzel uygulama olmuş hocam :)
Arda hocam masallah gercekten , 7-8 saat cok uzun bir sure, iste bu is sevilmeyince yapilmaz. Isin icinde olmayan adamlar bu sureleri soyleynce o kdr saat araba mi yikanir diyorlar :)
Teşekkür ederim :) Kesinlikle katılıyorum her söylediğinize :)
Kaliteli ürünler, güzel uygulama, keyifli video:)
O000 Berkay teşekkürler :D
abi eline emeğine sağlık çok güzel olmuş

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2 ay önce aracıma polisaj yapmıştım, 1 gün sonra yağmur yağdı, sonrası ne içine ne dışına dokunamadım aracın, hafta sonu yıkayayım dedim, köyün yolunu tuttum, işe giriştim.

Kullandığım ürün ve ekipmanlar;

İç temizlik;
Süpürge, Kärcher Kwd1, Apc, plastik koruma için K2 Satina, detay fırçaları, çeşitli mikrofiber bezler, kumaş temizliği için K2 Velor. Cam temizliği Detaydeposu karbon cam bezi, standart mikrofiber bez, K2 Nuta

Dış yıkama;
Yıkama makinesi Kärcher K2
Jant lastik davlumbaz temizlği; Flowey R1, Apc, Cartainer lastik davlumbaz fırçası, no name jant fırçası, detay fırçası, Dk Chemie jant yıkama pedi, Shiny garage base kova şampuanı, kant lastik davlumbaz yıkamam, Karcher foam lance, foam lance şampuanı; Flowey B33, K2 Bora karışımı.

1. ön yıkama K2 Bora pre wash Mjjc foam cannon S V3.0
2. ön yıkama Flowey B33 Mjjc foam cannon pro

Temaslı yıkama; Detail forum çift kova, kova şampuanı Shiny Garage premium shampoo, Valet pro yıkama eldiveni

Kurulama, Mjjc kurulama havlusu
Üfleyici, Kärcher Kwd1

Cila/wax, Sonax Xtreme Ceramic coating, no name uygulama pedi, Mf superclean cila bezi

Plastik koruma, Dk Chemie Trim Guard, Meguiars uygulama pedi.

Lastik koruma parlatma, K2 Sigma, Cartainer lastik parlatıcı aplikatörü

Davlumbaz parlatıcı, Aromaks lastik parlatıcı aerosol

iyi seyirler :)

Elinize sağlık mekan çok iyi maşallah tam detaycı için sakin ortam :D

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul