Kısa tetik tabancaya bağlantı ekipmanı

dodosngl

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhabalar bir sürü yeri araştırmama rağmen temudan aldığım kısa tetik tabancanın black decker ara bağlantı ekipmanını göndermediler şimdi de malum kapandığı için sipariş veremiyorum tekrardan türkiyedede bulamadım buna ne gibi bişey yapabiliriz

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhabalar bir sürü yeri araştırmama rağmen temudan aldığım kısa tetik tabancanın black decker ara bağlantı ekipmanını göndermediler şimdi de malum kapandığı için sipariş veremiyorum tekrardan türkiyedede bulamadım buna ne gibi bişey yapabiliriz

merhaba ; tabancan M22-14 bağlantıya sahip buna uygun basınçlı hortum bulunabilir.fakat makinenin çıkışı quick connect olduğu için adaptör şart.Ve maalesef ülkemizde temin edilemiyor.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Sanayide hidrolik hortum yapan yerler çözüm üretecektir. Hortum ve tetiği götürün. Hortuma ve tetiğe farklı bir bağlantı çakarak işinizi görürler.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Makinanız Bosch ile aynı girişe sahipse bana özelden yazabilirsiniz.